Şimdi Ara

Tartarini İle İlgili Bilmek İstedikleriniz!!!! (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.549
Cevap
3
Favori
211.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nakit 1500 e takıyolar taksitli 150*12=1800 ytl
  • Merhaba arkadaşlar foruma daha yeni kayıt oldum. Forumdaki tartarini ile ilgili övgüleri duyduktan sonra 98 Vectra gls arabamıza Eskişehir tartarini yetkili satıcısı Morgaz Otogaz'da sıralı sistem tartarini kit taktırdık. Arabada hiç performans düşüşü olmadı ancak gaz gösterge ledlerinden sadece 1 tanesi yanıyor(gösterge 4 kademeli) şu anda,gaz ile toplam 100km(şehir içi) gittik sadece, 45 L'lik simit tüp takılı,60 YTL'lik gaz doldurmuştuk(Eskişehirde gaz 1,5YTL). LPG sisteme geçtikten sonraki ilk depo,acaba bir anormallik mi war?

Bu gidişle maksimum 50 km daha gidecek, bu hesapla 60YTL/150km = 0,4 YTL(40Ykr) sarfiyat oluyor:(
    Fabrika verilerine göre bu araç zaten benzinle şehir içi 10,3L/100km benzin yakıyor,yani yaklaşık 30Ykr:((
  • SELAMLAR ARKADAŞLAR 10 GÜNLÜK BİR TATİL SONRASI SİZLERİ SORU VE SORUNLARINIZLA BAŞBAŞA BIRAKTIĞIM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM EN KISA ZAMANDA TÜM SORU VE SORUNLARINIZA YANIT VERECEĞİM EN DERİN SAYGI VE SELAMLARIMLA...
  • merhabalar ünal bey ben adnan ç.kale, benim sorunn maaleseff halen çözülemedi önerilerinizi bekliyorumm....
  • HARUN BEYLE TEKRAR Bİ GÖRÜŞÜN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalgedik -- 7 Temmuz 2007; 17:19:40 >
  • SELAMLAR ARACINIZA MONTAJ YAPILMADAN ÖNCE ARIZA LAMBANIZ YANIYORMUYDU EĞER YANMIYORSA TARTARİNİ SERVİSİNİZE GİDİN VE YENİDEN PRORAM ATMALARINI SÖYLEYİN HONDALARA DEFALARCA MONTAJ YAPTIK VE KESİNLİKLE SORUNSUZ....
    quote:

Orjinalden alıntı: aggalor

quote:

aracım honda euro civic 99 model.tartarini taktıktan 1250km sonra motor ikaz lambası yandı.motoru kapatıp tekrar actım.ikaz lambası yanmaya devam etti.bende lpg'den benzine gecim yaklasık 20km gittim.lamba yanmaya devam etti.anlicagınız bi turlu sonmedi.honda servisine mi gideyim yoksa tartarini servisine mi gitsem?bana ikaz lambasının neden yandıgına dair bir kod, belge, vaya bi dokuman vermeleri gerekiyormu?

kimse cevap vermemis.anlasılan bu yardım kısmı artık islemiyor.basına benim sorunum gibi bisey geleln olursa diye sorunun ne oldugunu ve nasıl giderildigini yazayım.
    hata kodları; 45 - 72 - 73 - 74
    bunların manası ise sunlarmıs; 45 zengin fakır karısımı oldugunu soylemekte
    geri kalan lar ise; lpg den benzine gecerken anlık yakıt kesintisinden veya isi farkından dolayı gercekleşmiş.anlıcagınız bu hatalar lpg den benzine gecerken olan önemsiz bi uyarıymıs.

• AIZA LAMBASININ YANMASI KESİNLİKLE ÖNEMLİDİR ARIZANIN ÖNEMLİ OLUP OLMADIĞI DEĞİL YANMASI SORUN TEŞKİL EDER NORMAL BİR ARIZADA SÜREKLİ YANAN Bİ LAMBADA TESBİT YAPMAK MÜMKÜN OLMAZ...
    quote:

quote:

aracım honda euro civic 99 model.tartarini taktıktan 1250km sonra motor ikaz lambası yandı.motoru kapatıp tekrar actım.ikaz lambası yanmaya devam etti.bende lpg'den benzine gecim yaklasık 20km gittim.lamba yanmaya devam etti.anlicagınız bi turlu sonmedi.honda servisine mi gideyim yoksa tartarini servisine mi gitsem?bana ikaz lambasının neden yandıgına dair bir kod, belge, vaya bi dokuman vermeleri gerekiyormu?

kimse cevap vermemis.anlasılan bu yardım kısmı artık islemiyor.basına benim sorunum gibi bisey geleln olursa diye sorunun ne oldugunu ve nasıl giderildigini yazayım.
    hata kodları; 45 - 72 - 73 - 74
    bunların manası ise sunlarmıs; 45 zengin fakır karısımı oldugunu soylemekte
    geri kalan lar ise; lpg den benzine gecerken anlık yakıt kesintisinden veya isi farkından dolayı gercekleşmiş.anlıcagınız bu hatalar lpg den benzine gecerken olan önemsiz bi uyarıymıs.

• HANGİ İLDE OLDUĞUNUZU YAZARSANIZ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM SAYGILAR....
    quote:

Orjinalden alıntı: fezuab

tartarini peşin ve taksitli fiyatları ne kadar biliyormusunuz yardımcı olursanız memnun olurum
  • Selamlar ünal bey uzun zamandan beri sizin forumunuzu ve diğer forumları takip eden biri olarak merak etmeye başlamıştım sizi geldiğinize sevindim şöyle bir sorum olacak size gerçi bu konu ile ilgili başlık açtım ama sizede danışmam lazım diye düşünüyorum.Şöyle bir durum gelişti benim arkadaşın akrabası aracına bir süre önce tartarini marka sistem taktırıyo sanırım fatura kestirmiş lakin ruhsata işletmemiş ve araçla kaza yapıyo kaskoda aracı pert e çıkartmış bunlarda lpg yi sökmüşler sistemde sağlammış ve satmak istiyorlar alsam nasıl olur kendi aracıma takıp ruhsata işletebilirmiyim?Şayet fatura kesilmiş vede proje çizilmişse o araca ait böyle bir durumda bu sistem çöpemi gidecek veya kullanılabilirse başka bir araç tarafından nasıl bir yol izlenmeli?
  • DOĞRU TESBİT TEBRİKLER...
    quote:

Orjinalden alıntı: thall

quote:

Orjinalden alıntı: abayhan

tartarani yetkililerine duyurulurrr...

tatildeler galiba

• ANTALYA SİZE UZAK OLABİLİR,BENCE SİZ İSTANBUL SİLİVRİKAPI CAD.54/1 KOCAMUSTAFAPAŞA ADRESİNDEKİ MERKEZ SERVİSİMİZE GİDİN,AMA TATİL GİBİ BİR DÜŞÜNCENİZ VARSA MEMNUNİYETLE BURADADA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM..SAYGILAR....
    quote:

Orjinalden alıntı: abayhan

arkadaşlar 2 ay önce aracıma taratarani sıralı sistem taktırdım (aracım golf 1,8 t 180hp) hala verimli olarak kullanamamaktayımm ilk başlarda 5000 devirin üstü benzine geçiyordu 15 gün önce bu sorunu hallettiler fakat bu seferde aracın çalışmama va marşı 7.-8. seferde alma durumu ortaya çıktı 15 gündür bu problemi halledemiyorlar ist.dan teknik elemAn geldi oda halledemedi demekki TARTARANİDE çözümsüz problem varmışş.HERAN SİSTEMİ SÖKTÜREBİLİRİMMM.YADA SORUNU ÇÖZMESİ İÇİN ANTALYAYA ÜNAL BEYİ ZİYARETE Mİ GİTSEMMM ACABA DİYORUMMM.

• EĞER SÜRÜŞ KEYFİNDE BİR SORUN YOKSA YAKIT TÜKETİMİNİZDE NORMALSE GİTMENİZE GEREK YOK...
    quote:

Orjinalden alıntı: cembul

merhaba ben taktıralı 2000 km oldu ama 1500 de bakıma gel denmedi bana
    bursa tartarini / gür oto da taktırmıştım

mutlaka gitmeli miyim? ne yapılıyor serviste?
    gerçi hiçbir sorunum yok çok şükür

quote:

Orjinalden alıntı: dondurmacı

25. gün tartarini izlenimleri

bugün lpg nin 1500 bakımına gittim. araca bilgisayar bağlandı. herhangi bi sorun yok...

ünal bey bir de sizden bi sorunun cevabını istiyecem.
    arabanın benzin deposunu doldurmuştum 1700 km yaptım ve hala benzin deposu full dolu herhalde ancak 3-4 lt benzin harcamıştır. benzinin özelliğinin kaybolmaması için yarım la 1/4 arasında mı benzin bulundurmak gerekir ?

• HANGİ İLDE OLDUĞUNUZU YAZARSANIZ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM SİZE SORUNSUZ VE KEYİFLİ BİR SÜRÜŞ İÇİN TARTARİNİ TAVSİYE EDERİM....
    quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

quote:

Orjinalden alıntı: bahattindogan

merhaba
    benim size soyle bir sorum olacakti
    bEnde 2001 model Mercedes c200 kompressor sportcoupe var. 4 silindirli 162 beygir 1978cc bir arac

bu araca sirali lpg takiyor musunuz ne kaadar ucret aliyorsunuz ve garnati suresi nedir 05326080909 TALHA DOGAN

Talha Bey slm.
    Ben 2000 model 186 hp e200 kompressor aracıma atiker taktırdım çok memnunum.
    http://www.lpghaber.com/html/phpbb2/viewtopic.php?p=13315#13315

düzeltme: link

• SELAMLAR ŞUANA KADAR YÜZLERCE OPELE MONTAJ YAPTIK VE SORUNSUZ EN UYUMLU ARAÇLARDAN BİRİ DİYEBİLİRİM.SORUNUNUZU TAM OLARAK AÇIKLARSANIZ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM...
    quote:

Orjinalden alıntı: gazi2006

30 haziranda taktırdığım tartarini marka sıralı sistem arabamın benzinle çalışma düzenini bozdu! bugün 4.gün ve 4 gün bana zehir oldu.o gün bugün sorun devam ediyor.Aracım benzinde çalışmıyor; tekliyor.Benim 2001 clio aracım vardı tartariniyi sorunsuz kullanmıştım,opel aldım uymadı,bütün arkadaşlara tek diyeceğim birşey var,iyi araştırın daha sonra başınız ağrır.
  • GELDİM GELDİM TEŞEKÜRLER....
    quote:

Orjinalden alıntı: mrlbr

Selam,

1,5 ay önce 1997 mondeo Ghia aracıma tartarini taktırdım.Km'de 0.150 ytl yakmaktayım. Şu an daha 2. depoyu harcadım.Bilgilerinize sunulur.Herhangi bir problem yok şu ana kadar.Ayrıca Ünal bey'i merak etmekteyiz.25/06/2007 tarihinden beri değerli yorumlarını alamaktayız.

saygılarımla
  • kardeş ben peşin 1500 ytlye trabzonda arttırdım fiyat olarak bilmiyorum kazık yememişimdir inşallah ama şuanda gösterge çalışmıyor geç vakit olduğu için 15 gün sonra ayar için geldiğin zaman ayarlarız dedi benim arabam 2001 model clio hb onun haricinde bir problem yok ama foruma clio montaj resimleri atarsanız çok sevinirim artı eğer tartarini taktırmışsam bunda sizin etkiniz çok oldu umarım dediğiniz gibi memnun kalırım teşekkürler
  • scenic almayı düşünürken bora aldım ama tartarini taktırmayı düşünürken başka bir marka taktırmadım. geçen hafta cumartesi izmir de tartarini taktırdım. bir haftalık periyotta aracın performansından oldukça memnunum. Hiç ne kadar yakıyor diye ölçüp biçmeye kalkmadım. gazı doldurup devam diyorum.
    Ancak Ünal bey birkaç sorum olacak, öncelikle gazdan benzine ne kadar sürede geçer araç. bir de ben 45lt lik depo koydurttum ama araç en fazla 23-24 lt gaz aldı şimdiye kadar. Bu içindeki havayı atamadığı anlamına mı geliyor yoksa başka bir sorun mu vardır. bu havayı nasıl boşaltıp menzili uzatabiliriz acaba.
  • arkadaşlar öncelikle hepinize slm lar ben bu benzin parasından bıktım ve lpg taktırmaya karar verdim bana yardımcı olursanız sevinirim benim aracım 94 model eski kasa opel astra 1,6 aracım 4. enjeksiyonlu hangimarkayı tavsiye edersiniz ve ne tip taktırmam lazım sıralı olmazsa olmazmı malum sıralı tipler çok pahalı ve bu iş bna toplam sonuna kadar kaça mal olur lpg taktırıcam die muayene de yaptırmadım bir an önce yardımcı olursanız sevinirim ama sıralı tipler biraz tuzlu 4. enjeksiyon tipleri kullana arklar varsa yorumlarını bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim...
  • teşekkürler sizden yanıt alamayınca bursa gür otogazdan ayhan beyle görüştüm aynı şeyi söyledi içim rahat
    tartarini kitli marea mı zevkle kullanıyorum
    tekrar teşekkürler ilginize ......

Orjinalden alıntı: unalgedik

EĞER SÜRÜŞ KEYFİNDE BİR SORUN YOKSA YAKIT TÜKETİMİNİZDE NORMALSE GİTMENİZE GEREK YOK...
    Orjinalden alıntı: cembul

merhaba ben taktıralı 2000 km oldu ama 1500 de bakıma gel denmedi bana
    bursa tartarini / gür oto da taktırmıştım

mutlaka gitmeli miyim? ne yapılıyor serviste?
    gerçi hiçbir sorunum yok çok şükür
  • Ünal Bey selamlar;
    26 Haziran Salı günü sabahtan size uğradım fakat saat erken olduğu için çalışanlarınızla görüşebildim.Gelmedi uğramadı demeyin sonra Yorgunluk ve uykusuzluk olduğu için daha fazla bekleyemedim ve Kemer'e geçtim.
    Selamlar..
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.