Şimdi Ara

Tartarini İle İlgili Bilmek İstedikleriniz!!!! (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.549
Cevap
3
Favori
211.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada yazmayı unuttum aracım 6 silindir 2500cc 180hp 1996 model chrysler stratus.
  • bursaya gelirken 90 ila 100 km hızda klima açık km de 0.10 yaktı eee olacak tartarini
  • quote:

Orjinalden alıntı: blade2006

iyi günler,

benim aracımda tartarini sıralı sistem montajı yapılmış. ben bu şekilde aldım. ama kiti komple söktürdüm. v6 2500 motor bir araç olduğu için bana en garanti brc fast önerdiler ama elimdeki kiti değerlendirmek istiyorum.

ankara da kaliteli bir işçilikle montaj yapabilecek , program atıp sistemi devreye alabilecek usta gibi bir ustaya ihtiyacım var. berbat bir performans veriyor şu an tartarini. ya tartarini yi bir şekilde çalıştıracağım. yada elimdeki kiti satacağım. faturası şubat 2007 bu da kit yeni demek oluyor herhalde.

bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

fikirlerinizi bekliyorum.

dün 1500 km lpg bakımı için TARTARİNİ servise gitmiştim. zaten görüşlerimi sürekli bu başlığa yazıyorum. dün oradayken bir yerden telefon geldi. servisin baş ustası servisteki iyi ustalardan birine " cinnah caddesinde 58 plakalı bi cip kalmış, laptopu al kamyonetle oraya git" dedi. usta başustaya " bizimkimi (tartarini mi) " diye sordu. başusta ali bey de " yok "dedi."
    hele tartarini ile ilgili bir sorununuz varsa aşağıdaki linkte ki adrese gitmenizi şiddetle öneririm....

http://www.uludag-auto.com/index.html

haaa unutmadan burası Bosch Car Yetkili Servisi aynı zamanda.

umarım gelişmelerden bizi haberdar edersin...

selamlar dostluklar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dondurmacı -- 1 Temmuz 2007; 10:23:01 >

• Ben Nevşehir'de yaşıyorum,aracım 2006 opel astra 1.4 hb class twinport.aracımı yeni aldım ve bir süre benzinde kullandım.Aracım 1 yaşında hiçbir sorunu yok(tu).

Ancak daha sonra sıralı sistem taktırmaya karar verdim,BRC,Landi renzo ve TARTARİNİ arasından seçimimi tartariniden kullandım.Aracıma 30 haziran (dün) Nevşehir tartarini yetkili bayinde montaj yapıldı.ve borç harç oluşturduğum ücretlerini ödedim.
    BUGÜN sabah aracımı çalıştırdığımda arızayı fakettim.ARACIM BENZİNİ KABUL ETMEDİ!! aracım istem dışı motor susuyordu.TARTARİNİ montaj yapan ustayı binbir zorlukla buldum (bugün pazar kapalıydılar) evimin önüne gelip baktılar.Aracımın benzin pompasının arızalanmış olabileceğini söylediler.Bende aracımın yeni olduğunu tartarini taktırmadan önce hiçbir problemle karşılaşmadığımı,tartariniyi takınca benzin pompasını arızalanmasının aynı anda olmasının bir tesadüf olmaması gerektiğni izah ettim.Aracıma bir program daha atıp aracın serviste bir gösterilmesini istediler
    Gerçekten benim için moral bozucu durumlardı
    aRACIMIN HİÇ YANMAYAN ARIZA LAMBASI SAPSARI YANMAKTA...

aCABA TARTARİNİ TAKMAKLA HATA MI ETTİM BİLEMİYORUM.ŞİMDİ SORUYORUM BENİM SORUNUMU GERÇEKTEN ÇÖZEBİLECEKMİSİNİZ.MAİL ADRESİM
    kayiranburak@gmail.com

şunuda söyleyeyim,nevşehirdeki ustaları suçlama gibi bir niyetim yoktur.benim tek istediğim % 40-50 tasarruflu uyumlu bir gaz sistemidir.
    Ayrıca hiç arızası olmayan bir arabam için şimdiden tartariniden dolayı kaynaklanan parça değişimleri için ödeyeceğim bunda benim ne suçum var?

• ben de yeni taktıranlardanım.

tüetim denemelerinde ilkinde 2100 km sonunda hesapladım.
    ikincisinde de 700 km sonra hesapladım.

ilk hesaplamamda sadece LPG 159.000 TL/km (sadece LPG)
    ama tükettiğim benzini de dikkate alınca 180.000 TL/km

ikinci testimde de sadece LPG 149.000 TL/km
    Benzin + LPG 182.400 TL/km

araç 2,0 16v scenic 120.000 km

normal midir istanbul içi sabah-akşam E-5 trafiği?

Bana yüksek gibi geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gazi2006

Ben Nevşehir'de yaşıyorum,aracım 2006 opel astra 1.4 hb class twinport.aracımı yeni aldım ve bir süre benzinde kullandım.Aracım 1 yaşında hiçbir sorunu yok(tu).

Ancak daha sonra sıralı sistem taktırmaya karar verdim,BRC,Landi renzo ve TARTARİNİ arasından seçimimi tartariniden kullandım.Aracıma 30 haziran (dün) Nevşehir tartarini yetkili bayinde montaj yapıldı.ve borç harç oluşturduğum ücretlerini ödedim.
    BUGÜN sabah aracımı çalıştırdığımda arızayı fakettim.ARACIM BENZİNİ KABUL ETMEDİ!! aracım istem dışı motor susuyordu.TARTARİNİ montaj yapan ustayı binbir zorlukla buldum (bugün pazar kapalıydılar) evimin önüne gelip baktılar.Aracımın benzin pompasının arızalanmış olabileceğini söylediler.Bende aracımın yeni olduğunu tartarini taktırmadan önce hiçbir problemle karşılaşmadığımı,tartariniyi takınca benzin pompasını arızalanmasının aynı anda olmasının bir tesadüf olmaması gerektiğni izah ettim.Aracıma bir program daha atıp aracın serviste bir gösterilmesini istediler

aCABA TARTARİNİ TAKMAKLA HATA MI ETTİM BİLEMİYORUM.ŞİMDİ SORUYORUM BENİM SORUNUMU GERÇEKTEN ÇÖZEBİLECEKMİSİNİZ.MAİL ADRESİM
    kayiranburak@gmail.com

şunuda söyleyeyim,nevşehirdeki ustaları suçlama gibi bir niyetim yoktur.benim tek istediğim % 40-50 tasarruflu uyumlu bir gaz sistemidir.
    Ayrıca hiç arızası olmayan bir arabam için şimdiden tartariniden dolayı kaynaklanan parça değişimleri için ödeyeceğim bunda benim ne suçum var?

Vallahi ben de başıma böyle birşey gelecek diye korktuğumdan hala karar verip taktıramadım. Problemsiz olanların keyifli yazılarını okuyunca taktırıyorum diyorum sonra böyle bir yazı okuyunca boşver dursun diyorum... Ağrısız başıma dert almayayım diyorum. Kararsızlık kötü bir durum... Taktırayım desem hangi marka gibi kocaman bir soru daha beni bekliyor

• Selam,

1,5 ay önce 1997 mondeo Ghia aracıma tartarini taktırdım.Km'de 0.150 ytl yakmaktayım. Şu an daha 2. depoyu harcadım.Bilgilerinize sunulur.Herhangi bir problem yok şu ana kadar.Ayrıca Ünal bey'i merak etmekteyiz.25/06/2007 tarihinden beri değerli yorumlarını alamaktayız.

saygılarımla
  • Teleflex ile no arıza ışığı! taktır ve unut!
    quote:

Orjinalden alıntı: meriva75

quote:

Ben Nevşehir'de yaşıyorum,aracım 2006 opel astra 1.4 hb class twinport.aracımı yeni aldım ve bir süre benzinde kullandım.Aracım 1 yaşında hiçbir sorunu yok(tu).

kayiranburak@gmail.com

Vallahi ben de başıma böyle birşey gelecek diye korktuğumdan hala karar verip taktıramadım. Problemsiz olanların keyifli yazılarını okuyunca taktırıyorum diyorum sonra böyle bir yazı okuyunca boşver dursun diyorum... Ağrısız başıma dert almayayım diyorum. Kararsızlık kötü bir durum... Taktırayım desem hangi marka gibi kocaman bir soru daha beni bekliyor

• Arkadaşlar bende 3 gün önce ankarada tartarini kitle lpg dönüşümü yaptırdım.Öncelikle iletmek istediğim performansın gayet başarılı olduğu vede yakıtının çok iyi oluşu.Ancak birkaç problemde çıkmadı degil.İlk olarak taktırdıktan hemen sonra fan antifirizinin eksilmesi ki bu problem ara parçanın plastikten metal olanla degfiştirilmesi ve kelepçelerin daha sıkı bağlanması sonrasında çözüldü.İkinci sorunumda araçta lpg sisteminin elektriksel olarak çalışmaması oldu.Bununda kutup başından olabilecegi ve sistemin reset atması sonucu olduğu söylendi.Yeniden yükleme apıldı şu anda sorun yok.650-700 km kadar kullandım henüz daha uzun sürüşleredn sonra durumu yine bildirecegim.Buarada merak ettiğim bir konu kutupbaşı her çıktığında aletin yazılımı tamemen silinmekte ve dolayısiyle lpgye geçiş olmamaktamı(budurumda araç içindeki indikatörde hiç bir ışık yanmıyor)Yada bendeki bu arıza başka bir sebeple olabilirmi.Allah korusun yolda kalmayalım.(gerçi bu durumda hala benzinle çalışmaya devam etmekte)Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• merhaba
    benim size soyle bir sorum olacakti
    bEnde 2001 model Mercedes c200 kompressor sportcoupe var. 4 silindirli 162 beygir 1978cc bir arac

bu araca sirali lpg takiyor musunuz ne kaadar ucret aliyorsunuz ve garnati suresi nedir 05326080909 TALHA DOGAN
  • 30 haziranda taktırdığım tartarini marka sıralı sistem arabamın benzinle çalışma düzenini bozdu! bugün 4.gün ve 4 gün bana zehir oldu.o gün bugün sorun devam ediyor.Aracım benzinde çalışmıyor; tekliyor.Benim 2001 clio aracım vardı tartariniyi sorunsuz kullanmıştım,opel aldım uymadı,bütün arkadaşlara tek diyeceğim birşey var,iyi araştırın daha sonra başınız ağrır.
  • geçmiş olsun arkadaşım umarım en kısa zamanda sorunun düzelir tasarruflu günlere geri dönersin
    quote:

30 haziranda taktırdığım tartarini marka sıralı sistem arabamın benzinle çalışma düzenini bozdu! bugün 4.gün ve 4 gün bana zehir oldu.o gün bugün sorun devam ediyor.Aracım benzinde çalışmıyor; tekliyor.Benim 2001 clio aracım vardı tartariniyi sorunsuz kullanmıştım,opel aldım uymadı,bütün arkadaşlara tek diyeceğim birşey var,iyi araştırın daha sonra başınız ağrır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahattindogan

merhaba
    benim size soyle bir sorum olacakti
    bEnde 2001 model Mercedes c200 kompressor sportcoupe var. 4 silindirli 162 beygir 1978cc bir arac

bu araca sirali lpg takiyor musunuz ne kaadar ucret aliyorsunuz ve garnati suresi nedir 05326080909 TALHA DOGAN

Talha Bey slm.
    Ben 2000 model 186 hp e200 kompressor aracıma atiker taktırdım çok memnunum.
    http://www.lpghaber.com/html/phpbb2/viewtopic.php?p=13315#13315

düzeltme: link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcanak -- 4 Temmuz 2007; 12:36:11 >

• merhaba ben taktıralı 2000 km oldu ama 1500 de bakıma gel denmedi bana
    bursa tartarini / gür oto da taktırmıştım

mutlaka gitmeli miyim? ne yapılıyor serviste?
    gerçi hiçbir sorunum yok çok şükür

quote:

Orjinalden alıntı: dondurmacı

25. gün tartarini izlenimleri

bugün lpg nin 1500 bakımına gittim. araca bilgisayar bağlandı. herhangi bi sorun yok...

ünal bey bir de sizden bi sorunun cevabını istiyecem.
    arabanın benzin deposunu doldurmuştum 1700 km yaptım ve hala benzin deposu full dolu herhalde ancak 3-4 lt benzin harcamıştır. benzinin özelliğinin kaybolmaması için yarım la 1/4 arasında mı benzin bulundurmak gerekir ?

• arkadaşlar 2 ay önce aracıma taratarani sıralı sistem taktırdım (aracım golf 1,8 t 180hp) hala verimli olarak kullanamamaktayımm ilk başlarda 5000 devirin üstü benzine geçiyordu 15 gün önce bu sorunu hallettiler fakat bu seferde aracın çalışmama va marşı 7.-8. seferde alma durumu ortaya çıktı 15 gündür bu problemi halledemiyorlar ist.dan teknik elemAn geldi oda halledemedi demekki TARTARANİDE çözümsüz problem varmışş.HERAN SİSTEMİ SÖKTÜREBİLİRİMMM.YADA SORUNU ÇÖZMESİ İÇİN ANTALYAYA ÜNAL BEYİ ZİYARETE Mİ GİTSEMMM ACABA DİYORUMMM.
  • tartarani yetkililerine duyurulurrr...
  • quote:

Orjinalden alıntı: abayhan

tartarani yetkililerine duyurulurrr...

tatildeler galiba
  • aracım honda euro civic 99 model.tartarini taktıktan 1250km sonra motor ikaz lambası yandı.motoru kapatıp tekrar actım.ikaz lambası yanmaya devam etti.bende lpg'den benzine gecim yaklasık 20km gittim.lamba yanmaya devam etti.anlicagınız bi turlu sonmedi.honda servisine mi gideyim yoksa tartarini servisine mi gitsem?bana ikaz lambasının neden yandıgına dair bir kod, belge, vaya bi dokuman vermeleri gerekiyormu?
  • tartarini peşin ve taksitli fiyatları ne kadar biliyormusunuz yardımcı olursanız memnun olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: aggalor

aracım honda euro civic 99 model.tartarini taktıktan 1250km sonra motor ikaz lambası yandı.motoru kapatıp tekrar actım.ikaz lambası yanmaya devam etti.bende lpg'den benzine gecim yaklasık 20km gittim.lamba yanmaya devam etti.anlicagınız bi turlu sonmedi.honda servisine mi gideyim yoksa tartarini servisine mi gitsem?bana ikaz lambasının neden yandıgına dair bir kod, belge, vaya bi dokuman vermeleri gerekiyormu?

kimse cevap vermemis.anlasılan bu yardım kısmı artık islemiyor.basına benim sorunum gibi bisey geleln olursa diye sorunun ne oldugunu ve nasıl giderildigini yazayım.
    hata kodları; 45 - 72 - 73 - 74
    bunların manası ise sunlarmıs; 45 zengin fakır karısımı oldugunu soylemekte
    geri kalan lar ise; lpg den benzine gecerken anlık yakıt kesintisinden veya isi farkından dolayı gercekleşmiş.anlıcagınız bu hatalar lpg den benzine gecerken olan önemsiz bi uyarıymıs.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.