Şimdi Ara

Tartarini İle İlgili Bilmek İstedikleriniz!!!! (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.549
Cevap
3
Favori
211.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2004 model toyota corolla 1.6 vvt-i aracima yaklasik 1.5 sene once istanbul daki merkezinizde montaj yaptirmistim ve su an sistemi problemsiz olarak kullanmaktayim. benim sorum, aracimla surat yapmaya kalktigimda, 190-200 km/h hiza ulastiginda (yol egimine gore hiz degismekte) henuz 6000 devirde, devir kesiciye girmemisken lpg de devir kesiciye girmis gibi araba daha fazla gitmemeye basliyor. bunun sistemden bir ayari soz konusu olabilir mi? arabamin lpg ile giderken 210 km/h saat hizi devir kesmeden gormesi gerekiyo ama lpg sistemi sanki buna engel oluyormus gibi duruyo.

yorumlariniz icin tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seftaf -- 9 Temmuz 2007; 14:36:59 >
  • HAYIRLI OLSUN FİYAT ÇOK İYİ BİR SORUNUNUZ OLURSA HERZAMAN BURADAYIM BEKLERİM...
    quote:

Orjinalden alıntı: fezuab

kardeş ben peşin 1500 ytlye trabzonda arttırdım fiyat olarak bilmiyorum kazık yememişimdir inşallah ama şuanda gösterge çalışmıyor geç vakit olduğu için 15 gün sonra ayar için geldiğin zaman ayarlarız dedi benim arabam 2001 model clio hb onun haricinde bir problem yok ama foruma clio montaj resimleri atarsanız çok sevinirim artı eğer tartarini taktırmışsam bunda sizin etkiniz çok oldu umarım dediğiniz gibi memnun kalırım teşekkürler
  • HAYIRLI OLSUN DOĞRU BİR TERCİH YAPMIŞISINIZ TEBRİKLER.45 LT LİK SİMİT TANK YAKLAŞIK 36 LT CİVARNDA LPG ALMASI LAZIM SİZİN ŞAMANDRANIZ SÖKÜLÜP TEKRARDAN AYARLANMASI LAZIM SERVİSE GİDERKEN LPG NİN TAMAMINI BİTİRİP BOŞ DEPO İLE GİDİN VE AYARLATIN...
    quote:

Orjinalden alıntı: callofnuri

scenic almayı düşünürken bora aldım ama tartarini taktırmayı düşünürken başka bir marka taktırmadım. geçen hafta cumartesi izmir de tartarini taktırdım. bir haftalık periyotta aracın performansından oldukça memnunum. Hiç ne kadar yakıyor diye ölçüp biçmeye kalkmadım. gazı doldurup devam diyorum.
    Ancak Ünal bey birkaç sorum olacak, öncelikle gazdan benzine ne kadar sürede geçer araç. bir de ben 45lt lik depo koydurttum ama araç en fazla 23-24 lt gaz aldı şimdiye kadar. Bu içindeki havayı atamadığı anlamına mı geliyor yoksa başka bir sorun mu vardır. bu havayı nasıl boşaltıp menzili uzatabiliriz acaba.

• SİZE TARTARİNİ TAVSİYE EDERİM KESİNLİKLE NORMAL SİSTEM TAKTIRTMAYIN PİŞMAN OLURSUNUZ,HANGİ İLDE OLDUĞUNUZU YAZARSANIZ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM SAYGILAR...
    quote:

Orjinalden alıntı: fordçu

arkadaşlar öncelikle hepinize slm lar ben bu benzin parasından bıktım ve lpg taktırmaya karar verdim bana yardımcı olursanız sevinirim benim aracım 94 model eski kasa opel astra 1,6 aracım 4. enjeksiyonlu hangimarkayı tavsiye edersiniz ve ne tip taktırmam lazım sıralı olmazsa olmazmı malum sıralı tipler çok pahalı ve bu iş bna toplam sonuna kadar kaça mal olur lpg taktırıcam die muayene de yaptırmadım bir an önce yardımcı olursanız sevinirim ama sıralı tipler biraz tuzlu 4. enjeksiyon tipleri kullana arklar varsa yorumlarını bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim...

• SAĞLIK OLSUN BELKİ BAŞKA BİR ZAMAN...
    quote:

Orjinalden alıntı: Erdim16

Ünal Bey selamlar;
    26 Haziran Salı günü sabahtan size uğradım fakat saat erken olduğu için çalışanlarınızla görüşebildim.Gelmedi uğramadı demeyin sonra Yorgunluk ve uykusuzluk olduğu için daha fazla bekleyemedim ve Kemer'e geçtim.
    Selamlar..
  • SÜRAT FELAKETTİR
  • BU SİZİN İÇİNDİ (SÜRAT FELAKETTİR...)
    quote:

Orjinalden alıntı: seftaf

selamlar unal bey,

2004 model toyota corolla 1.6 vvt-i aracima yaklasik 1.5 sene once istanbul daki merkezinizde montaj yaptirmistim ve su an sistemi problemsiz olarak kullanmaktayim. benim sorum, aracimla surat yapmaya kalktigimda, 190-200 km/h hiza ulastiginda (yol egimine gore hiz degismekte) henuz 6000 devirde, devir kesiciye girmemisken lpg de devir kesiciye girmis gibi araba daha fazla gitmemeye basliyor. bunun sistemden bir ayari soz konusu olabilir mi? arabamin lpg ile giderken 210 km/h saat hizi devir kesmeden gormesi gerekiyo ama lpg sistemi sanki buna engel oluyormus gibi duruyo.

• quote:

Orjinalden alıntı: unalgedik

SAĞLIK OLSUN BELKİ BAŞKA BİR ZAMAN...
    quote:

Orjinalden alıntı: Erdim16

Ünal Bey selamlar;
    26 Haziran Salı günü sabahtan size uğradım fakat saat erken olduğu için çalışanlarınızla görüşebildim.Gelmedi uğramadı demeyin sonra Yorgunluk ve uykusuzluk olduğu için daha fazla bekleyemedim ve Kemer'e geçtim.
    Selamlar..

İnşallah.Kısmet değilmiş diyelim.Selamlar..

• tesekkur ederim, cok guzel ve teknik bi aciklama olmus.

surat yapmanin felaket oldugunun farkindayim merak etmeyin. 1.5 yildir bu surat i yeni denemis olmam bunun sebebidir.

quote:

BU SİZİN İÇİNDİ (SÜRAT FELAKETTİR...)
    quote:

selamlar unal bey,

• Merhaba, geçenlerde arabam durduk yerde benzine geçmeye başladı. Önce gaz bitti sandım, gidip gaz aldım. Aynı problem devam edince servise gittim. Filtreden deli gibi pislik çıktı. Gaz aldığımız yere dikkat arkadaşlar...
  • ÖZÜRDİLERİM AMA 200 KM. HIZA ULAŞMASI SİZCE YETERLİ DEĞİLMİ BAŞKA MARAKA TAKTIRAN VE ARACINI LPGDE KULLANAMAYAN BİNLERCE İNSAN VARKEN SİZİN ŞİKAYETİNİZ BENİ HEM MEMNUN ETTİ HEMDE GURURLANDIRDI ŞİKAYETE BAKIN ARACIM 200 KM. HIZA ULAŞIYOR ASLINDA 210 A KADAR ULAŞMASI GEREKİYOR.BİZ OKCAN OTOGAZ OLARAK DÜNYADA SUBARU İMPREZA WRX STI A TAM 300 BEYGİRLİK BİR ARACA TARTARİNİ UYGULADIK ARAÇ BİZLER BU ARACI MAKSİMUM 200 KM. HIZA ÇIKARARAK TEST ETTİK OYSA ARAÇ SAHİBİ İZMİR OTOBANINDA 250 KM. HIZA KADAR ULAŞMIŞ,BU KONUYU BURADA ANLATMAMIN SEBEBİ İSE İNSANLAR YANLIŞ TERCİHLERİNDEN DOLAYI ARAÇLARINDAN LPGLERİNİ SÖKTÜRÜRKEN BİZLER NEDEN 200 NEDEN 210 KM. DEĞİL TARTIŞMASI YAPIYORUZ NEGÜZEL İŞTE OKCAN İŞTE TARTARİNİ FARKI.HEPİNİZE TASARRUFLU GÜNLER....[
    quote:

tesekkur ederim, cok guzel ve teknik bi aciklama olmus.

surat yapmanin felaket oldugunun farkindayim merak etmeyin. 1.5 yildir bu surat i yeni denemis olmam bunun sebebidir.

quote:

quote:

selamlar unal bey,

:'(]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalgedik -- 12 Temmuz 2007; 13:24:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: freesolcerman

Merhaba, geçenlerde arabam durduk yerde benzine geçmeye başladı. Önce gaz bitti sandım, gidip gaz aldım. Aynı problem devam edince servise gittim. Filtreden deli gibi pislik çıktı. Gaz aldığımız yere dikkat arkadaşlar...

• ben sizden ozur dilerim. urununuzu kullanan birisi olarak bir konu hakkinda bilgi istedim, nasihat aldim.

size iyi forumlar...

quote:

ÖZÜRDİLERİM AMA 200 KM. HIZA ULAŞMASI SİZCE YETERLİ DEĞİLMİ BAŞKA MARAKA TAKTIRAN VE ARACINI LPGDE KULLANAMAYAN BİNLERCE İNSAN VARKEN SİZİN ŞİKAYETİNİZ BENİ HEM MEMNUN ETTİ HEMDE GURURLANDIRDI ŞİKAYETE BAKIN ARACIM 200 KM. HIZA ULAŞIYOR ASLINDA 210 A KADAR ULAŞMASI GEREKİYOR.BİZ OKCAN OTOGAZ OLARAK DÜNYADA SUBARU İMPREZA WRX STI A TAM 300 BEYGİRLİK BİR ARACA TARTARİNİ UYGULADIK ARAÇ BİZLER BU ARACI MAKSİMUM 200 KM. HIZA ÇIKARARAK TEST ETTİK OYSA ARAÇ SAHİBİ İZMİR OTOBANINDA 250 KM. HIZA KADAR ULAŞMIŞ,BU KONUYU BURADA ANLATMAMIN SEBEBİ İSE İNSANLAR YANLIŞ TERCİHLERİNDEN DOLAYI ARAÇLARINDAN LPG SİSTEMLERİNİ SÖKTÜRÜRKEN BİZLER NEDEN 200 NEDEN 210 KM. DEĞİL TARTIŞMASI YAPIYORUZ NEGÜZEL İŞTE OKCAN İŞTE TARTARİNİ FARKI.HEPİNİZE TASARRUFLU GÜNLER....[
    quote:

tesekkur ederim, cok guzel ve teknik bi aciklama olmus.

quote:

quote:

selamlar unal bey,

:'(]

• selamü aleyküm 7/7/7 2001 model clio hb arabam tartarini marka lpg taktırdım taktırdıktan sonra arabayı sabahları çalıştırırken araba istop edecek gibi oluyor bazen istop ediyor ve pis bir koku meydana geliyor benzin kokusundan daha berbat birşey bunun sebebi acaba neden yardımcı olursanız memnun olurum artı lpg göstrgem çalışmıyor şimdiden teşekkürler ünal bey
  • SELAMLAR HANGİ İLDE TAKTIRDIĞINIZI YAZARSANIZ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM SAYGILAR....
    quote:

selamü aleyküm 7/7/7 2001 model clio hb arabam tartarini marka lpg taktırdım taktırdıktan sonra arabayı sabahları çalıştırırken araba istop edecek gibi oluyor bazen istop ediyor ve pis bir koku meydana geliyor benzin kokusundan daha berbat birşey bunun sebebi acaba neden yardımcı olursanız memnun olurum artı lpg göstrgem çalışmıyor şimdiden teşekkürler ünal bey
  • quote:

HAYIRLI OLSUN FİYAT ÇOK İYİ BİR SORUNUNUZ OLURSA HERZAMAN BURADAYIM BEKLERİM...
    quote:

kardeş ben peşin 1500 ytlye trabzonda arttırdım fiyat olarak bilmiyorum kazık yememişimdir inşallah ama şuanda gösterge çalışmıyor geç vakit olduğu için 15 gün sonra ayar için geldiğin zaman ayarlarız dedi benim arabam 2001 model clio hb onun haricinde bir problem yok ama foruma clio montaj resimleri atarsanız çok sevinirim artı eğer tartarini taktırmışsam bunda sizin etkiniz çok oldu umarım dediğiniz gibi memnun kalırım teşekkürler

TRABZONDA TAKTIRDIM ALTINIŞIK LPG SERVİSİ

• quote:

SELAMLAR HANGİ İLDE TAKTIRDIĞINIZI YAZARSANIZ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM SAYGILAR....
    quote:

selamü aleyküm 7/7/7 2001 model clio hb arabam tartarini marka lpg taktırdım taktırdıktan sonra arabayı sabahları çalıştırırken araba istop edecek gibi oluyor bazen istop ediyor ve pis bir koku meydana geliyor benzin kokusundan daha berbat birşey bunun sebebi acaba neden yardımcı olursanız memnun olurum artı lpg göstrgem çalışmıyor şimdiden teşekkürler ünal bey

ALTINIŞIK LPG SERVİSİNDE TAKTIRDIM ÜNAL BEY SİZE GERÇEKTEN TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMLARINIZDAN DOLAYI ÇOK SAĞOLUN

• LPG GÖSTERGENİZİN GÖSTERMEMESİ ŞAMANDRA SENSÖRÜNDEN VEYA DÖNÜŞÜM ANHATARINDAN KAYNAKLANABİLİR SERVİSİNİZE GİTMENİZ YETERLİ OLACAKTIR.KOKUNUN NEREDEN VE NASIL BİR KOKU OLDUĞU KONUSUNDA BİLGİM OLMADIĞI İÇİN BU KONUDA YORUM YAPAMAM SERVİSİNİZE BUNUDA HATIRLATIRSANIZ YARDIMCI OLACAKTIR..SAYGILARIMLA...
    quote:

quote:

SELAMLAR HANGİ İLDE TAKTIRDIĞINIZI YAZARSANIZ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM SAYGILAR....
    quote:

ALTINIŞIK LPG SERVİSİNDE TAKTIRDIM ÜNAL BEY SİZE GERÇEKTEN TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMLARINIZDAN DOLAYI ÇOK SAĞOLUN

• ünal bey bursaya gelirken 2004 marea exc 1.6 arabam 40 ytl lpg ile 410 km yol yaptı klima açık 100 km hızda çok ii sanırım birde lpg yi nereden almamızı önerirsiniz slmlar
  • 307 1.6 pejo aracıma lpg düşünüyorum büyük olasılıklada atiker de karar kıldım ama bu işe girmeden önce atiker ve tartarini arasında kararsızdım şimdi içimde uhde kalmasın diye size sormak istiyorum daha önce 307 dönüşümü yaptınızmı ve bana referans gösterebilirmisiniz atiker şafakotogaz bana birkaç örnek verdi konuştum ve gayet memnunlar sizde böyle bir seçenek sunabilirmisiniz malum bu lpg işini birkez ve tam olarak yaptırmak istiyorum ve sizdende görüşlerinizi almak istiyorum
    ondan sonra son kararımı vermek istiyorum
    saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.