Şimdi Ara

Tartarini İle İlgili Bilmek İstedikleriniz!!!! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.549
Cevap
3
Favori
211.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm.benim aractaki motor ikaz lambası 2nci kez yandı.birincisi1250km de 2ncisi 1500 km de oldu.adana bolgedeki bayiiye gittim durumu ilettim.normal oldugunu soylediler.daha oncesinde bu tur olayların guzel montaj edilmis araclarda olmadıgını duymustum.olayın dogrusu nedir?
    bir arkadasımda passat var, 6silindir ve 193 beygir.tartarini taktırmak istiyor ama bendeki gibi ikaz lambasıyla ugrasmak istemiyor.bu sebebten ankaradaki bayiiye gitmeyi dusunuyor.
    ayrıca 6 silindir ve 193 beyirlik passata tartarinin fiyatı ne olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: aggalor

slm.benim aractaki motor ikaz lambası 2nci kez yandı.birincisi1250km de 2ncisi 1500 km de oldu.adana bolgedeki bayiiye gittim durumu ilettim.normal oldugunu soylediler.daha oncesinde bu tur olayların guzel montaj edilmis araclarda olmadıgını duymustum.olayın dogrusu nedir?
    bir arkadasımda passat var, 6silindir ve 193 beygir.tartarini taktırmak istiyor ama bendeki gibi ikaz lambasıyla ugrasmak istemiyor.bu sebebten ankaradaki bayiiye gitmeyi dusunuyor.

tamam.cevap verecek kişi yok!
  • SELAMLAR İŞLERİN YOĞUNLUĞU DOLAYISIİLE MESAJINIZI OKUYAMADIM ARACINIZIN NE MARKA OLDUĞUNU YAZARSANIZ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM
    quote:

quote:

slm.benim aractaki motor ikaz lambası 2nci kez yandı.birincisi1250km de 2ncisi 1500 km de oldu.adana bolgedeki bayiiye gittim durumu ilettim.normal oldugunu soylediler.daha oncesinde bu tur olayların guzel montaj edilmis araclarda olmadıgını duymustum.olayın dogrusu nedir?

.NOT:HER NE NEDENLE OLURSA OLSUN ARIZA LAMBASININ YANMASI NORMAL DEĞİLDİR...

• merhaba tartarinidaşlar.....
    toyota kardeşliği başlığına da yazdım
    maşallah ne toyota da ne tartarini de hiç bir sorun yok
    sağolasın tartarini, ünal gedik, tecniq ve diğer lpg için beni yönlendirenler....
    oh be ucuza tatil yapmak da varmış....

ordu da lpg alırken benim mahdumla....

Tartarini İle İlgili Bilmek İstedikleriniz!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dondurmacı -- 17 Temmuz 2007; 14:02:19 >
  • ANTALYA YA YOLUNUZ DÜŞERSE MUTLAKA BEKLERİM....
    quote:

Orjinalden alıntı: dondurmacı

merhaba tartarinidaşlar.....
    toyota kardeşliği başlığına da yazdım
    maşallah ne toyota da ne tartarini de hiç bir sorun yok
    sağolasın tartarini, ünal gedik, tecniq ve diğer lpg için beni yönlendirenler....
    oh be ucuza tatil yapmak da varmış....

ordu da lpg alırken benim mahdumla....

Tartarini İle İlgili Bilmek İstedikleriniz!!!!

• selamlar tartarini dostları

ben bu lpg bakımı hakkında bişeyler soracaktım tartariniyi taktırdığımda bize verilen bir bakım defteri var ilk bakım 1500 km de başlıyor ben takalı 2000 km oldu şuan için bi sorun yok ama bakımı yaptırmalımıyım

ayrıca serviste standart bakım için bize ek bir ücret çıkarmı saygılar
  • SELAMLAR SELBAL SORUNUN OLMAMASI PEK ŞAŞIRTICI DEĞİL.DİĞER FİRMALARIN 1 -2 DEPO BİTİR GEL DEDİKLERİ ŞEY BİZDEKİ İLK 1500 BAKIMI BU BAKIMDA MÜŞTERİNİN SORUNU OLUP OLMADIĞI SÜRÜŞ KEYFİ,PERFORMANSI VE EKONOMİ KONUSU PAYLAŞILIYOR MEMNUNİYETİNİZ VE SORUNLARINIZ ELE ALINIYOR.FLİTRE DEĞİŞİMİ DIŞINDA TÜM BAKIMLAR ÜCRETSİDİR BUNU HATIRLATIRIM ZATEN FİLTREDE 20-25 BİN KM. DE BİR DEĞİŞİYOR SAYGILAR,TASARRUFLU GÜNLER.....
    quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

selamlar tartarini dostları

ben bu lpg bakımı hakkında bişeyler soracaktım tartariniyi taktırdığımda bize verilen bir bakım defteri var ilk bakım 1500 km de başlıyor ben takalı 2000 km oldu şuan için bi sorun yok ama bakımı yaptırmalımıyım

ayrıca serviste standart bakım için bize ek bir ücret çıkarmı saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: unalgedik

SELAMLAR İŞLERİN YOĞUNLUĞU DOLAYISIİLE MESAJINIZI OKUYAMADIM ARACINIZIN NE MARKA OLDUĞUNU YAZARSANIZ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM
    quote:

quote:

arac 99 honda civic.verdigi arıza her ikisindede ; 45 -72 -73 -74.
    45;zengin fakir karısım sensorunden.
    72 -73 -74;hatırlamıyorum.
    takan bayii Çam Gaz.onlara gore bu gayet normalmış!
    ayrıca passat icin fiyat verebilirmisiniz.

• 45 NOLU KOD LPG İLE ALAKALI OLUP DİĞER KODLARIN LPG İLE İLGİSİ YOK SİZ YİNEDE HONDA SERVİSİNE GİDEREK BU KODLARIN ANLAMLARINI YAZARSANIZ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM 45 NOLU KODU HASSAS KALİBRASYON AYARI İLE ÇÖZDÜRTEBİLİRSİNİZ BUNU ADANA ÇAMGAZDA YAPTIRTICAKSINIZ SAYGILAR...
    quote:

quote:

SELAMLAR İŞLERİN YOĞUNLUĞU DOLAYISIİLE MESAJINIZI OKUYAMADIM ARACINIZIN NE MARKA OLDUĞUNU YAZARSANIZ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM
    quote:

quote:

arac 99 honda civic.verdigi arıza her ikisindede ; 45 -72 -73 -74.
    45;zengin fakir karısım sensorunden.
    72 -73 -74;hatırlamıyorum.
    takan bayii Çam Gaz.onlara gore bu gayet normalmış!
    ayrıca passat icin fiyat verebilirmisiniz.

• quote:

passat 2.8 cc- 6 silindir- 193 beygir- 4x4
  • SORUNUZU PM DEN YANITLADIM SAYGILAR...
    quote:

quote:

passat 2.8 cc- 6 silindir- 193 beygir- 4x4
  • Tekrar Selam,

Aracım ile ilgili bilgileri size aktarmaya devam ediyorum.1997 Mondeo Ghia aracıma tartarini taktıralı 2 ay oldu.20 ytl'lik gaz ile 150 km yol yaptım.Bu yolun hepsi şehir içi.Şehir Muğla merkez.Gaz litresi 1.50 ytl.0.133 ykr şehir içi.Ünal bey 2 litrelik bir motor için yakış nasıl?

Saygılarımla
  • SÜPER TASARRUFLU GÜNLER.........
  • motor ikaz lambası yeniden yandı.camgaza gittim.beni atesleme elemanlarını kontrol ettirmek icin tamirciye gitmemi soylediler.tamircide,sorun lpg programında oldugu icin lpg yi taktırdıgım yere gitmemi soyledi.taktırmadan once bunların hepsini konusmustum lpg firması ile...guya motor ikaz lambası yanmazmıs! gerci dogru, nasıl yansınki , hic sönmüyor!
  • Tekrar Merhaba Ünal Bey

05.07.2007 tarihi itibari ile bende "Tartarini" markasını tercih ettim ilk kullandığım andan itibaren şu ana kadar yadırgadığım hiçbirşey ile karşılaşmadım. Yusuf usta ve ekibi gayet temiz bir işçilikle kit'i monte ettiler. Şu ana kadar yaklaşık 1500 km yaptım, kafamdaki tek soru işareti 65 YTL ye 270 km katedebiliyor olmam. Yarın Yusuf usta ya uğrayacağım umarım daha makul değerleri bende yakalarım. Yönlendirmeniz için çok teşekkürler Antalya ya geldiğimde sizi yerinizde ziyaret etmeyi çok arzu ederim. Kolaylıklar dilerim.

quote:

SELAMLAR KONUŞTUĞUNUZ ŞEYLERDE SON DERECE HAKLISINIZ KİŞLERE YARDIM KONUSUNDA EVET HİÇBİR ZORUNLULUĞUMUZ YOK AMA İNSANLARA YARDIMCI OLMAK ONLARIN SORUNLARININ ÇÖZÜLDÜĞÜNDE BİZE DÖNEREK MUTLULUKLARINI PAYLAŞMASI BİZE YETİYOR.GELELİM MERKEZ SERVİSE LPG KONUSUNDAKİ TECRÜBELERİ GERÇEKTEN KAYDADAĞER AMA KONU JEEP OLUNCA SİZE KESİNLİKLE YUSUF USTAYI TAVSİYE EDERİM ONUN ÜZERİNE TANIMAM KENDİSİNE SELAM SÖYLEYİN SİZE YARDIMCI OLACAKTIR ADRES:KADOSAN OTO SAN.SİT.A.BLK. NO:7 DUDULLU TEL:0216 365 16 32 ŞİMDİDEN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDER TASARRUFLU GÜNLER DİLERİM....
    quote:

Orjinalden alıntı: Deskjet

Merhabalar Ünal bey

Forum üzerindeki tüm yazılarınızı okudum. Kişisel çabanız sonucu bir çok kişiye karar vermede çok yardımınız olduğunu gördüm. Ben İstanbul Anadolu yakasındayım. Suzuki Vitara V6 2000 96 model bir aracım var. Gerek forumda gerekse internet üzerinde bu araca yapılmış bir uygulamaya rastlamadım. Farklı bir markada 6 ve üzeri silindirli olan araçlar için ayrı kit ler uygulandığını gördüm sizde de böylemi. Aslında siz bu markanın bayiliğini yapan bir kişisiniz distribütör firma nın cevaplaması gereken şeylere hiçbir zorunluluğunuz yokken cevaplamaya çalışıyorsunuz. Öğrenmek istediğim bende olumlu bir sonuç alırmıyım. İstanbulda kilere bölgelerini hiç sormadan merkez servisi öneriyorsunuz. Anadolu yakasında da servisiniz var ama eğer uygulama ve deneyim konusunda daha güvenli ise seve seve merkez servisinize gidebilirim. Beni pişman etmeyecek yönlendirmeleriz için şimdiden teşekkürler.

• unal bey merhaba ben arabaya lpg taktırdıktan sonra gösterge çalışmıyor demiştim (bu problemi size daha önce yapmıştım) trabzonda taktırdığım yere gittim güya yaptılar 30 km sonra tekrar bozuldu. lpg taktırdıktan sonra araba su azaltıyor ve hararet yapmaya başladı ben daha önce bu arabayı benzinle ve tartariniden önce kme marka diye bir lpg markası vardı onunlada kullandım onda bir sorun lpgyi kesip benzine geçiyordu adam bu sorunu çözemediği için çareyi lpgyi sökmekte buldu inşallah bu markadada taktırdığım servis lpgyi sökmekte bulmaz ben adama size anlattığım sorunları söyledim güya yaptı ama çözüm bulamadık acaba arabanın su azaltıp hararet yapmasının nedeni ne olabilir ve göstergenin çalışmaması neden kaynaklanabilir bana bir yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler kolay gelsin
  • SELAMLAR TARTARİNİ SEÇİMİNİZDEN DOLAYI SİZİ KUTLARIM VE HAYIRLI OLMASINI DİLERİM,YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA.SÖYLEDİĞİNİZ VERİLER EĞER ŞEHİRİÇİ VE KLİMALI İSE NORMAL AMA SİZ YİNEDE YUSUF USTA İLE TEMAS KURARAK KONUYU GÖRÜŞÜN BENDENDE SELAM SÖYLEYİN.TASARRUFLU GÜNLER DİLEĞİYLE...
    quote:

Tekrar Merhaba Ünal Bey

05.07.2007 tarihi itibari ile bende "Tartarini" markasını tercih ettim ilk kullandığım andan itibaren şu ana kadar yadırgadığım hiçbirşey ile karşılaşmadım. Yusuf usta ve ekibi gayet temiz bir işçilikle kit'i monte ettiler. Şu ana kadar yaklaşık 1500 km yaptım, kafamdaki tek soru işareti 65 YTL ye 270 km katedebiliyor olmam. Yarın Yusuf usta ya uğrayacağım umarım daha makul değerleri bende yakalarım. Yönlendirmeniz için çok teşekkürler Antalya ya geldiğimde sizi yerinizde ziyaret etmeyi çok arzu ederim. Kolaylıklar dilerim.

quote:

SELAMLAR KONUŞTUĞUNUZ ŞEYLERDE SON DERECE HAKLISINIZ KİŞLERE YARDIM KONUSUNDA EVET HİÇBİR ZORUNLULUĞUMUZ YOK AMA İNSANLARA YARDIMCI OLMAK ONLARIN SORUNLARININ ÇÖZÜLDÜĞÜNDE BİZE DÖNEREK MUTLULUKLARINI PAYLAŞMASI BİZE YETİYOR.GELELİM MERKEZ SERVİSE LPG KONUSUNDAKİ TECRÜBELERİ GERÇEKTEN KAYDADAĞER AMA KONU JEEP OLUNCA SİZE KESİNLİKLE YUSUF USTAYI TAVSİYE EDERİM ONUN ÜZERİNE TANIMAM KENDİSİNE SELAM SÖYLEYİN SİZE YARDIMCI OLACAKTIR ADRES:KADOSAN OTO SAN.SİT.A.BLK. NO:7 DUDULLU TEL:0216 365 16 32 ŞİMDİDEN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDER TASARRUFLU GÜNLER DİLERİM....
    quote:

Merhabalar Ünal bey

Forum üzerindeki tüm yazılarınızı okudum. Kişisel çabanız sonucu bir çok kişiye karar vermede çok yardımınız olduğunu gördüm. Ben İstanbul Anadolu yakasındayım. Suzuki Vitara V6 2000 96 model bir aracım var. Gerek forumda gerekse internet üzerinde bu araca yapılmış bir uygulamaya rastlamadım. Farklı bir markada 6 ve üzeri silindirli olan araçlar için ayrı kit ler uygulandığını gördüm sizde de böylemi. Aslında siz bu markanın bayiliğini yapan bir kişisiniz distribütör firma nın cevaplaması gereken şeylere hiçbir zorunluluğunuz yokken cevaplamaya çalışıyorsunuz. Öğrenmek istediğim bende olumlu bir sonuç alırmıyım. İstanbulda kilere bölgelerini hiç sormadan merkez servisi öneriyorsunuz. Anadolu yakasında da servisiniz var ama eğer uygulama ve deneyim konusunda daha güvenli ise seve seve merkez servisinize gidebilirim. Beni pişman etmeyecek yönlendirmeleriz için şimdiden teşekkürler.

• ARACINIZINDA TERMOSTAD PROBLEMİ OLABİLİR ONU KONTROL ETTİRİN DAHA SONRA TEKRAR GÖRÜŞELİM....
    quote:

Orjinalden alıntı: fezuab

unal bey merhaba ben arabaya lpg taktırdıktan sonra gösterge çalışmıyor demiştim (bu problemi size daha önce yapmıştım) trabzonda taktırdığım yere gittim güya yaptılar 30 km sonra tekrar bozuldu. lpg taktırdıktan sonra araba su azaltıyor ve hararet yapmaya başladı ben daha önce bu arabayı benzinle ve tartariniden önce kme marka diye bir lpg markası vardı onunlada kullandım onda bir sorun lpgyi kesip benzine geçiyordu adam bu sorunu çözemediği için çareyi lpgyi sökmekte buldu inşallah bu markadada taktırdığım servis lpgyi sökmekte bulmaz ben adama size anlattığım sorunları söyledim güya yaptı ama çözüm bulamadık acaba arabanın su azaltıp hararet yapmasının nedeni ne olabilir ve göstergenin çalışmaması neden kaynaklanabilir bana bir yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler kolay gelsin

• yaktınız beni ünal bey....

6 haziran 2007 tarihinde tartarini taktırdım ve 2,5 ayda 4.500 km yol yaptım.

seçim için trabzondan ankaraya geldim 742 km ve sadece 75 milyonluk gaz yaktım... araba az yakınca hiç inmiyoruz arabadan, bi de derlerki lpg ekonomiktir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dondurmacı -- 24 Temmuz 2007; 12:28:06 >
  • Ünal bey,
    daha öncede de sormuştum ama bir yanıt alamamıştım, Aracımın motoru soğukken benzinde çok ama çok zor çalışıyor. Benzinde giderken çekişi inanılmaz düşük. Lpg dönüşümünü Nisan ayında yaptırdım ve yaptırdığımdan beri sistemi takan yere gidip gelmekten bende bıktım, adamlar da bıktı. Benzinden gaza geçerken benzin pompasını durdurmaya yarayan bir röle takmışlardı. Sorun bu olabilir diye onu da söktüler. Fakat 1 hafta arabayı kullandıktan sonra yine aynı sorun. Yine gidicem servise. Ya da silivrikapı daki okcan'a gitsem orada daha aydınlatıcı bir bilgi verebilirler mi? Sonuçta
    yeni takıldı ve aslında takan yerden başka bir yere gitmek etik olmaz diye düşünüyorum. Yardımcı olmanızı rica ederim. Yoksa arabayı sattıracak bu problem bana. Saygılar..
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.