Şimdi Ara

Tartarini İle İlgili Bilmek İstedikleriniz!!!! (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.549
Cevap
3
Favori
211.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELAMLAR TARTARİNİ Yİ TÜRKİYENİN NERESİNDE TAKTIRIRSANIZ TAKTIRIN OKCAN OTOGAZDA SİZE REZERVE EDİLMİŞ BİR BARDAK ÇAYINIZ HERZAMAN MEVCUT KEŞKE BENDE TARTARİNİ TAKTIRSAYDIM DİYENLERDEN OLMAK İSTEMİYORSANIZ OKCAN OTOGAZA MUTLAKA UĞRAYINIZ......
    quote:

Orjinalden alıntı: alpi4242

ÜNAL BEYE UGRADIM ÇAYIMI İÇTİM SAGOLSUN ÇOK HOŞ KARŞILADI TARTARİNİNİN FİLTRE DEĞİŞİM ZAMANI GELMİŞ DEGİŞTİRDİLER TÜM OKCAN OTOGAZ ÇALIŞANLARINA SLMLAR YİNE GÖRÜŞMEK ÜZERE AMA ÇAYINIZI İÇMEK İÇİN
  • merhabalar bende 2000 model otomatik bora var fakat hic memnun degilim degerlerden bahsediliyolar fakat deger veya para konusu olması fark etmez aracım cok yakıyor üzerine basarak söylüyorum HİC MEMNUN degilim hersye malı satana kadar ayar yaptırmaya gidiyorum degerler dogru denip basdan sagma iş yapıyolar bujilerden dendi orjinal buji taktırdım aracımda daha 73000 km de aracı zorlamıyoruzda sıkıştırmıyoruzda fakat nedense cok yakıyor piyasada en iyisi tartarini deniyor ama ben hic memnun degilim kimse sorunumu cözemesse lpg yi söktürcem kimse sorunmu cözemiyor yetkilerin dikkatine
  • ARACINIZIN MARKASINI VE SORUNUNUZU YAZMAMIŞSINIZ AYRICA NEREDE TAKILDIĞINIDA YAZARSANIZ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM SAYGILAR....
    quote:

Orjinalden alıntı: sermen_34

merhabalar bende 2000 model otomatik bora var fakat hic memnun degilim degerlerden bahsediliyolar fakat deger veya para konusu olması fark etmez aracım cok yakıyor üzerine basarak söylüyorum HİC MEMNUN degilim hersye malı satana kadar ayar yaptırmaya gidiyorum degerler dogru denip basdan sagma iş yapıyolar bujilerden dendi orjinal buji taktırdım aracımda daha 73000 km de aracı zorlamıyoruzda sıkıştırmıyoruzda fakat nedense cok yakıyor piyasada en iyisi tartarini deniyor ama ben hic memnun degilim kimse sorunumu cözemesse lpg yi söktürcem kimse sorunmu cözemiyor yetkilerin dikkatine

• ünal bey selamlar...
    ben sürekli yazmaktan usanmadım sizde sürekli tassarruflu günler dilemekten usanmadınız :))

toyota + tartarini uyumundan oldukça memnunum

bir kez daha size ve diğer arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.

şöyle bi sorum olacak:

yaz tatilim bitti, köy yolları, karadenizin yayla yolları, yağmur, çamurlu yollar derken motor leş gibi oldu. tabiki kitin parçaları da kirlendi...

ben senede bir yaz aylarında motoru yıkatırım, lpg olduğu için bunun sakıncalı olduğu söyleniyor...
    mazot ile her tarafı silsem bunun bir zararı olur mu ?

teşekkürlerimle...
  • merhaba sn. ünal gedik;
    şuan yazılarınızı gülerek okudum ... bırakın artık bu işleri yaa olanlar geçmişte kaldıı...
    sizde tahamülsünüz @ozcanak sarfiyatın kitle alakası olmadığını söylüyor,siz içinde kalan ukdeden bahsediyorsunuz...
    boşverinn...keşke ayıracak vaktim olsaydı da, sizi de ziyaret edebilseydim...

tüm gazcılara bol tasarruflu günler dilerim

quote:

Orjinalden alıntı: unalgedik

YÜZLERCE ANLAŞABİLEN İNSAN VARKEN SİZLERLE ANLAŞAMIYORSAK OTURUP DÜŞÜNMEK LAZIM SEBEBİNİ SİZDEMİ BENDEMİ HALA İÇİNİZDE UKDE KALAN BİŞEYLER VARKİ ADIMI TELAFFUZ EDEMEDEN YAPAMIYOSUN AYRICA BENİM SİZİNLE ANLAŞAMADIĞIM HİÇBİR DURUM YOK HERKESE TAKTIRDIĞI KİTİ İLE MUTLU VE TASARRUFLU GÜNLER...
    quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

Slm. Bir atiker kullanıcısı ve Ünal Beyle pek anlaşamayan biri olarak size şunu söylemek istiyorum. Bende sizin aracınızla aynı motor ve şanzımana sahip olan toledo var. Şuan aracım 20 ykr civarı yakıyor. Bu lpg sisteminden değil kullanım şartlarından kaynaklanıyor. Yaz günü sürekli şehiriçi ve klima açık kullanıyorum. Yol bilgisayarı ortalaması 12 litrenin altına inmiyor. Sizde aynı şartlarda kullanıyorsanız aracınızın fazla yakması normal. Bu taktırdığınız kitin markasından çok Volkswagenin kullandığı bu 8 valfli motordan kaynaklanıyor bence. Benzinle kullanmış olsan ocağıma incir ağacını dikerdi şimdiye kadar.
    İyi Günler.

quote:

Orjinalden alıntı: sermen_34

merhabalar bende 2000 model otomatik bora var fakat hic memnun degilim degerlerden bahsediliyolar fakat deger veya para konusu olması fark etmez aracım cok yakıyor üzerine basarak söylüyorum HİC MEMNUN degilim hersye malı satana kadar ayar yaptırmaya gidiyorum degerler dogru denip basdan sagma iş yapıyolar bujilerden dendi orjinal buji taktırdım aracımda daha 73000 km de aracı zorlamıyoruzda sıkıştırmıyoruzda fakat nedense cok yakıyor piyasada en iyisi tartarini deniyor ama ben hic memnun degilim kimse sorunumu cözemesse lpg yi söktürcem kimse sorunmu cözemiyor yetkilerin dikkatine

• arabama taratarini sıralı sistem lpg takılı acaba bu sistemi söktürüp yeni arabama taktırabilirmiyim .Ruhsata işlenmiş durumda.
    lpg den memnunum :)
  • BU BİRAZDA BULUNDUĞUNUZ İLDEKİ MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASINA BAĞLI EĞER TÜM KAYITLAR AYRINTILI TUTULUYOR VE HER TAKILAN ARAÇ KONTROL EDİLİYORSA MÜMKÜN DEĞİL EVRAK ODAYA GİTTİĞİNDE PİŞTİ OLABİLİR....SAYGILAR..
    quote:

Orjinalden alıntı: mefe

arabama taratarini sıralı sistem lpg takılı acaba bu sistemi söktürüp yeni arabama taktırabilirmiyim .Ruhsata işlenmiş durumda.
    lpg den memnunum :)
  • thall dostum bu atiker sayfasını(clup) kurduğunda ben daha lpg kiti taktırmamıştım ve araştırıyordum ama araştırdıkçada kafam karışıyordu sizinle birkaçkez görüştüm kocamustafapaşadaki servisinize gittim ilgi ve alakalarından gayet memnunda kaldım ve kafamda iki markaya düşürdüm seçeneklerimi tartarini ve atiker ama açık konuşayım tartarini ağır basıyordu bu iki seçenek içinde ve hatta servisinizi arayıp randevu bile aldım ve benim ismimi ve telefonlarımı kaydetti oradaki bir arkadaş atiker ede kafam çok yatkındı dedimya ikisinden birini seçicektim işte sizin oradaki randevumu işlerim dolayısıyla 10 gün sonraya almıştım çünki arabam istanbul dışındaydı ve oradaki arkadaşada izah etmiştim tabiki aracıma dönüşüm yapılana kadar forumu incelemeye ve araştırmaya devam ettim @özcanak @thall ile tanışmam ve atiker memnuniyetleri beni cezbetti ve kararımı tekrar gözden geçirmeye karar verdim ama sizin servisinizdende randevu almıştım gel zaman git zaman 10 günlük süre doldu ve beni birgün önceden arayacağını söyleyen arkadaş beni aramadı ve işim muallakta kaldı yani servisinizden aramadılar beni bende beni aramayanı benmi arayayım diyerek aramadım ve yine forum aracılığı ile lpg işini araştırmaya devam ettim ve atiker inde kullanıcılarının memnun olduğunu görünce atiker de tartarini kadar cazip gelmeye başladı atiker sayfasına yazdıklarıma sorduklarıma mantıklı cevaplar almaya başlayınca atiker daha çok ilgilenmeye başladım ama içimde yinede bir kuşku vardı çünki atiker yeni bir markaydı ve tartarini bu sektörde çok uzun zamanlar yer alıyordu ve bu benim tartarini taktırmam için çok iyi bir referanstı fakat birgün yine atiker sayfasında merak ettiğim birşey sordum ve bana özelden bir mesaj geldi ve bu mesajda atiker taktırırsam aracımı stop ettiğimde torpidonun altından birkaçkez rahatsız edici bir vonklama gibisinden ses geleceğini ve bunu sizin kestiğinizi söylediniz aslına bakarsanız bu iyi bir benzetmeydi ama bunu özele yazmanız garinbime gitti ve neden böyle bir özellikleri olmasına rağmem genele yazıpta herkesin görmesini sağlayacağınıza özelden mesaj atıp aklımı karıştırmaya kalktığınız için atiker e karar verdim ve atiker montajı yaptırdım
    yalan değil atiker takılırken içimde hep bir korku ve kuşku oldu ve hatta ben yanlışmı yapıyorum atiker taktırmakla diye düşündümde ama bir kere montaja başlanmıştı ve montaj yaptıralı 2 ayı geçti ve ben kararımdan dolayı o kadar mutluyumki anlatamam aracım benzinli haliyle aynı ve büyük tasarruf sağladım ve forumda soran lpg taktırmak isteyen ve benim gibi kararsız olanlara tavsiye ettim ve hala soran olursada memnuniyetimi bildiriyorum eğer bir sıkıntı yaşasaydım veya diğer arkadaşlar bir sıkıntı yaşasalardı burada problemlerini yazan diğer arkadaşlar gibi bende yazar ve hakkımı arardım ben ve memnun olan arkadaşlar memnun olduğumuzu yazdıkça bizi karalamaya çalıştılar yok atiker in adamları yok avukatları dediler ama hiçbiri tutunamadı ve gerçekleri gördükçe karalamaktan ve iftiralardan vazgeçtiler
    siz burada bir firmayı temsil ediyorsunuz firmanızın yatırımları var buraya reklam veriyorsunuz ve kim lpg taktırmayı düşünüyorum diye sorsa tartarini ve kendi servisinizi öneriyorsunuz ve bu sizin en büyük hakkınız sonuçta bu sizin işiniz bu sizin ekmek tekneniz ve bu tekneyi yüzdürmek zorundasınız ve sizin işinize karışmak benim haddime düşmez ben ve arkadaşlarım tüketiciyiz ve müşteriyiz ve siz bu sektörde olduğunuz için bizim size birşeyler sormak ve sizin tecrübenizden yararlanmak istememizde çok doğal karşılanmalı sizin tarafınızdan
    ben atiker taktırdığımdan itibaraen sizin topiğinize ve markanız hakkında hiçbirşey yazmadım yazmamda şu an bunları yazmamın sebebide özcanak ve thall la yaşadığınız bir sıkıntıdan dolayı onların avukatlığını yapmak değil bugün bütün gün sizin yazışmalarını okudum ve izledim hiç müdahil olmadım çünki müdahil olupta danışıklı dövüşüyorlar dedirtmek istemedim fakat sizin bir servis sağlayıcısı ve satıcı olarak üslubunuzu beğendiğimi söyleyemem dediğim gibi biz müşteriyiz ve müşteri herzaman haklıdır derler özcanak sizin bir müşterinize cevap yazdı ve iyi niyetle yazdı fakat siz işi hemen markalar savaşına çevirdiniz yok kış gelsin göreceğiz yok sorunlu atiker cilerle ilgilenin dediniz öyle bir yaklaşım gösterdinizki sanki atiker kullananların bir an önce problem yaşamaları için dua ettiniz ve ben size demiştim gibilerinden bir tavır içinde olacağınızı gösterdiniz ben tercihimi yaptım herkes tercihini bir şekilde yapıyor ve insanlar yaptıkları seçimden dolayı sanki suçluymuş gibi davranılıyor ve özelliklede size dikkat ediyorum hep atiker kullananlarla polemiğe giriyorsunuz bu bir esnafın yapmaması gereken bir davranış şunu bilinki kimse tartarini ye kötü diyemez tartarini bu lpg işinin lokomotiflerinden biridir ve kalitesi tartışılmaz kendini kanıtlamış bir firmadır
    fakat siz bizim gibi atiker kullanıcılarına ikinci sınıf insan muamelesi yaptıkça kendi markanızın itibarını zedeliyorsunuz atiker in rakibi atiker tartarininin rakibi tartarini olmalıdır ve herkes kendi işine bakmalıdır başkalarının iyi yönlerini örnek alıp takip etmek erdemdir ve kazandırır
    burada bu forumda kimse ile polemiğe girmemek gerektiğini sağolsun sayın mod lar öğretti bana birkez girdik hepimiz uzaklaştırma aldık ama bizimle uğraşanlar bir ceza almadılar yada bizden az cezalar aldılar ve ne manidardırki bir daha foruma girmediler bize atiker in adamları diyenler birbir kayboldular
    sizden ve arkadaşlarımdan ricam lütfen bir daha böyle tartışmalar olmasın ve herkes kendi işine baksın benim tartarini ve atiker le ilgili en ufak bir olumsuz düşüncem yok ama sizinde olmasın bizler tüketiciyiz ve memnuniyetimizi belirtmek en doğal hakkımız eğer bir sıkıntım olursa burdan yazmakta en büyük hakkım ve yazarımda burasının tarafsız ve özgür bir forum olduğuna inancım sonsuz
    ve siz Ünal bey bugün yaşananları bir daha düşünün ve şapkanızı önünüze koyun kimin haklı kimin haksız olduğuna karar verin eğer bugün yazılanlar silinmeseydi çokça kişi kimin haklı olduğuna karar vermekte zorlanmazdı
    size ve firmanıza işlerinizde başarılar dilerim ALLAH hayırlı işler versin ve birdaha sizin topiğinize bu tür yazılarla değilde fikir alışverişinde bulunmak için gelmeyi isterim ve eminimki diğer arkadaşlarda sizlerin bilgilerinden yararlanmak isterler

SAYGILARIMLA
    Orjinalden alıntı: thall

atladığınız birşeyi hatırlatayımm; ben .....:::::ATİKER CLUB::::.....(FoReVeR) niçin kurduğumu bilmiyorsun yada görmezden geliyorsun...
    merak etme az da olsa montaj kaynaklı şahsım ve clubüm üyeleri gerekli girişimlerde bulunarak 4-5 aracın sorununu çözdüm(k)...
    sorunlu hiçbir ATİKER kullanıcısı yoktur olanlarla bizzat ben ve daha öncede belirtiğim benimle beraber 3 arkadaşımız;
    yani kare as

ozcanak
    wolfhonda
    tamerbagdas

ilglenmekteyiz...

kamuoyuna saygıyla duyurulur

SİZ BENCE SORUNLU ATİKERLERİNİZLE İLGİLENİN İNSANLAR SAHİPSİZ VE ÇARESİZ BEN HİÇDEĞİLSE ELİMDEN GELDİĞİNCE ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUM SİZ İSE SİTEYİ SOHBET VE ARKADAŞLIK SİTESİ YAPTINIZ YETKİLİLER ARTIK BUDURUMA BİR DUR DEMELİ.ATİKERLE İLGİLİ SORUNU OLAN ARKADAŞLARA BEN PM DEN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUM BENCE SİZDE ÖYLE YAPMAYA ÇALIŞIN AMAÇ YARDIMCI OLMAKSA.BENİM SİZİ DİNLERKEN VEYA OKURKEN HANGİ ORGANIMLA DİNLEDİĞİM VEYA ALGILADIĞIM ZATEN MALUM SN.ÖZÇANAKÇI..

• üzülerek okudum hiç gerek yok biz hiç bir zaman tartarini kötü demedik demeyizde lütfen sizde atikere laf atıp durmayın evet problem çıkıyor çıkmıyor değil atikerden değil ama montaj hatalarından ne mutluki kareas
    bir şekilde atiker kullanıçılarına destek veriyor bakın bakalım forumda derdi çözülmemiş atikerçi varmı

kullanıçı olarak atikerden son dereçe memnunuz bu kadar basit işte

NE MUTLU ATİKERLİYİM DİYEBİLENE
  • dostum; yalın ifadelerle çok güzel ifade etmişsin...anlayamayanların anlamadığı birşey kalmamıştır artık...

Orjinalden alıntı: wolfhonda

thall dostum bu atiker sayfasını(clup) kurduğunda ben daha lpg kiti taktırmamıştım ve araştırıyordum ama araştırdıkçada kafam karışıyordu sizinle birkaçkez görüştüm kocamustafapaşadaki servisinize gittim ilgi ve alakalarından gayet memnunda kaldım ve kafamda iki markaya düşürdüm seçeneklerimi tartarini ve atiker ama açık konuşayım tartarini ağır basıyordu bu iki seçenek içinde ve hatta servisinizi arayıp randevu bile aldım ve benim ismimi ve telefonlarımı kaydetti oradaki bir arkadaş atiker ede kafam çok yatkındı dedimya ikisinden birini seçicektim işte sizin oradaki randevumu işlerim dolayısıyla 10 gün sonraya almıştım çünki arabam istanbul dışındaydı ve oradaki arkadaşada izah etmiştim tabiki aracıma dönüşüm yapılana kadar forumu incelemeye ve araştırmaya devam ettim @özcanak @thall ile tanışmam ve atiker memnuniyetleri beni cezbetti ve kararımı tekrar gözden geçirmeye karar verdim ama sizin servisinizdende randevu almıştım gel zaman git zaman 10 günlük süre doldu ve beni birgün önceden arayacağını söyleyen arkadaş beni aramadı ve işim muallakta kaldı yani servisinizden aramadılar beni bende beni aramayanı benmi arayayım diyerek aramadım ve yine forum aracılığı ile lpg işini araştırmaya devam ettim ve atiker inde kullanıcılarının memnun olduğunu görünce atiker de tartarini kadar cazip gelmeye başladı atiker sayfasına yazdıklarıma sorduklarıma mantıklı cevaplar almaya başlayınca atiker daha çok ilgilenmeye başladım ama içimde yinede bir kuşku vardı çünki atiker yeni bir markaydı ve tartarini bu sektörde çok uzun zamanlar yer alıyordu ve bu benim tartarini taktırmam için çok iyi bir referanstı fakat birgün yine atiker sayfasında merak ettiğim birşey sordum ve bana özelden bir mesaj geldi ve bu mesajda atiker taktırırsam aracımı stop ettiğimde torpidonun altından birkaçkez rahatsız edici bir vonklama gibisinden ses geleceğini ve bunu sizin kestiğinizi söylediniz aslına bakarsanız bu iyi bir benzetmeydi ama bunu özele yazmanız garinbime gitti ve neden böyle bir özellikleri olmasına rağmem genele yazıpta herkesin görmesini sağlayacağınıza özelden mesaj atıp aklımı karıştırmaya kalktığınız için atiker e karar verdim ve atiker montajı yaptırdım
    yalan değil atiker takılırken içimde hep bir korku ve kuşku oldu ve hatta ben yanlışmı yapıyorum atiker taktırmakla diye düşündümde ama bir kere montaja başlanmıştı ve montaj yaptıralı 2 ayı geçti ve ben kararımdan dolayı o kadar mutluyumki anlatamam aracım benzinli haliyle aynı ve büyük tasarruf sağladım ve forumda soran lpg taktırmak isteyen ve benim gibi kararsız olanlara tavsiye ettim ve hala soran olursada memnuniyetimi bildiriyorum eğer bir sıkıntı yaşasaydım veya diğer arkadaşlar bir sıkıntı yaşasalardı burada problemlerini yazan diğer arkadaşlar gibi bende yazar ve hakkımı arardım ben ve memnun olan arkadaşlar memnun olduğumuzu yazdıkça bizi karalamaya çalıştılar yok atiker in adamları yok avukatları dediler ama hiçbiri tutunamadı ve gerçekleri gördükçe karalamaktan ve iftiralardan vazgeçtiler
    siz burada bir firmayı temsil ediyorsunuz firmanızın yatırımları var buraya reklam veriyorsunuz ve kim lpg taktırmayı düşünüyorum diye sorsa tartarini ve kendi servisinizi öneriyorsunuz ve bu sizin en büyük hakkınız sonuçta bu sizin işiniz bu sizin ekmek tekneniz ve bu tekneyi yüzdürmek zorundasınız ve sizin işinize karışmak benim haddime düşmez ben ve arkadaşlarım tüketiciyiz ve müşteriyiz ve siz bu sektörde olduğunuz için bizim size birşeyler sormak ve sizin tecrübenizden yararlanmak istememizde çok doğal karşılanmalı sizin tarafınızdan
    ben atiker taktırdığımdan itibaraen sizin topiğinize ve markanız hakkında hiçbirşey yazmadım yazmamda şu an bunları yazmamın sebebide özcanak ve thall la yaşadığınız bir sıkıntıdan dolayı onların avukatlığını yapmak değil bugün bütün gün sizin yazışmalarını okudum ve izledim hiç müdahil olmadım çünki müdahil olupta danışıklı dövüşüyorlar dedirtmek istemedim fakat sizin bir servis sağlayıcısı ve satıcı olarak üslubunuzu beğendiğimi söyleyemem dediğim gibi biz müşteriyiz ve müşteri herzaman haklıdır derler özcanak sizin bir müşterinize cevap yazdı ve iyi niyetle yazdı fakat siz işi hemen markalar savaşına çevirdiniz yok kış gelsin göreceğiz yok sorunlu atiker cilerle ilgilenin dediniz öyle bir yaklaşım gösterdinizki sanki atiker kullananların bir an önce problem yaşamaları için dua ettiniz ve ben size demiştim gibilerinden bir tavır içinde olacağınızı gösterdiniz ben tercihimi yaptım herkes tercihini bir şekilde yapıyor ve insanlar yaptıkları seçimden dolayı sanki suçluymuş gibi davranılıyor ve özelliklede size dikkat ediyorum hep atiker kullananlarla polemiğe giriyorsunuz bu bir esnafın yapmaması gereken bir davranış şunu bilinki kimse tartarini ye kötü diyemez tartarini bu lpg işinin lokomotiflerinden biridir ve kalitesi tartışılmaz kendini kanıtlamış bir firmadır
    fakat siz bizim gibi atiker kullanıcılarına ikinci sınıf insan muamelesi yaptıkça kendi markanızın itibarını zedeliyorsunuz atiker in rakibi atiker tartarininin rakibi tartarini olmalıdır ve herkes kendi işine bakmalıdır başkalarının iyi yönlerini örnek alıp takip etmek erdemdir ve kazandırır
    burada bu forumda kimse ile polemiğe girmemek gerektiğini sağolsun sayın mod lar öğretti bana birkez girdik hepimiz uzaklaştırma aldık ama bizimle uğraşanlar bir ceza almadılar yada bizden az cezalar aldılar ve ne manidardırki bir daha foruma girmediler bize atiker in adamları diyenler birbir kayboldular
    sizden ve arkadaşlarımdan ricam lütfen bir daha böyle tartışmalar olmasın ve herkes kendi işine baksın benim tartarini ve atiker le ilgili en ufak bir olumsuz düşüncem yok ama sizinde olmasın bizler tüketiciyiz ve memnuniyetimizi belirtmek en doğal hakkımız eğer bir sıkıntım olursa burdan yazmakta en büyük hakkım ve yazarımda burasının tarafsız ve özgür bir forum olduğuna inancım sonsuz
    ve siz Ünal bey bugün yaşananları bir daha düşünün ve şapkanızı önünüze koyun kimin haklı kimin haksız olduğuna karar verin eğer bugün yazılanlar silinmeseydi çokça kişi kimin haklı olduğuna karar vermekte zorlanmazdı
    size ve firmanıza işlerinizde başarılar dilerim ALLAH hayırlı işler versin ve birdaha sizin topiğinize bu tür yazılarla değilde fikir alışverişinde bulunmak için gelmeyi isterim ve eminimki diğer arkadaşlarda sizlerin bilgilerinden yararlanmak isterler

SAYGILARIMLA

atladığınız birşeyi hatırlatayımm; ben .....:::::ATİKER CLUB::::.....(FoReVeR) niçin kurduğumu bilmiyorsun yada görmezden geliyorsun...
    merak etme az da olsa montaj kaynaklı şahsım ve clubüm üyeleri gerekli girişimlerde bulunarak 4-5 aracın sorununu çözdüm(k)...
    sorunlu hiçbir ATİKER kullanıcısı yoktur olanlarla bizzat ben ve daha öncede belirtiğim benimle beraber 3 arkadaşımız;
    yani kare as

ozcanak
    wolfhonda
    tamerbagdas

ilglenmekteyiz...

SİZ BENCE SORUNLU ATİKERLERİNİZLE İLGİLENİN İNSANLAR SAHİPSİZ VE ÇARESİZ BEN HİÇDEĞİLSE ELİMDEN GELDİĞİNCE ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUM SİZ İSE SİTEYİ SOHBET VE ARKADAŞLIK SİTESİ YAPTINIZ YETKİLİLER ARTIK BUDURUMA BİR DUR DEMELİ.ATİKERLE İLGİLİ SORUNU OLAN ARKADAŞLARA BEN PM DEN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUM BENCE SİZDE ÖYLE YAPMAYA ÇALIŞIN AMAÇ YARDIMCI OLMAKSA.BENİM SİZİ DİNLERKEN VEYA OKURKEN HANGİ ORGANIMLA DİNLEDİĞİM VEYA ALGILADIĞIM ZATEN MALUM SN.ÖZÇANAKÇI..

• SELAMLAR YAZDIKLARINIZDA SONUNA KADAR HAKLISINIZ BU DUYARLI YAKLAŞIMINIZDAN ÖTÜRÜ SİZE ÇOK AMA ÇOK TEŞEKÜR EDERİM EĞER DİĞER ARKADAŞLARDA SİZİN GİBİ YAKLAŞMIŞ OLSALARDI ONLARADA BENİM DAVRANIŞIM AYNEN SİZE OLDUĞU GİBİ OLURDU.ÖZCANK BENİM İŞYERİME GELDİ PAZARLIK ETTİK VE YAKLAŞIMI AYNEN ŞÖYLE OLDU ATİKER 1200 YTL 10 TAKSİT AMA BEN TARTARİNİ TAKTIRMAK İSTİYORUM 1500 YTL Yİ 10 TAKSİTE BÖLERSEN TARTARİNİ TAKTIRIRIM HEM BEN BİLGİSAYAR BAŞINDAYIM AKŞAMA KADAR BENİM İŞİM BU SİZİN REKLAMINIZI YAPARIM DEDİ AMA ŞARTLAR EL VERMİYOR VE BU RAKAM BİZİ KURTARMIYORDU NETİCE İTİBARIİLE ANLAŞAMADIK ÇAYIMIZI İÇTİK VE AYRILDI GİTTİ ATİKER TAKTIRDI HAYIRLI UĞURLU OLSUN,HERKESE BİZLER MONTAJ YAPACAĞIZ DİYE BİŞEY YOK. YA SONRASI BU VATANDAŞ BİZE SAVAŞ AÇTI RESMEN, TAKTIRMAYI DÜŞÜNEN İNSANLAR BU FORUMDA ARAŞTIRMA YAPIYOR VE ÖZELLİKLE SEKTÖRDEN OLANLARIN FİKRİNE DEĞİL KULLANICILARA DAHA FAZLA İNANIYOR ÖZCANAK BENİM TOPİĞİME GİREN YAZAN İNSANLARA AYNEN ŞUNU YAZIYOR, BEN DÜN ARACIMA UZUN ARAŞTIRMALAR SONUNDA ATİKER TAKTIRDIM HATTA ANTALYA OKCANDAN ÜNAL BEY DE DAHİL OLMAK ÜZERE TÜM MARKALARI ARAŞTIRDIM PAHALI MARKALARI TAKTIRMANIZA GEREK YOK BEN ÇOK MEMNUNUM SİZE ATİKER TAVSİYE EDERİM DİYOR BUNU ATİKER TOPİĞİNE YAZARSA BEN BUNUN ALTINDA BANA ATFEN YAZILMIŞ DİYE BİŞEY ARAMAM AMA BEN TARTARİNİ DİYORUM O HEMEN BENİM YAZIMIN ALATINA OKADAR PARA VERMEYE GEREK YOK ATİKER TAKTIR DİYOR VE POLEMİK BAŞLIYOR KENDİSİ İLE ÖZELDEN YAZIŞMALAR ATIŞMALAR VE AYNEN ŞU CÜMLEYİ KULLANIYOR BAK İŞİ KABADAYILIĞA DÖKME KARŞILIĞINI FENA ALIRSIN BU NEDEMEK ALLAH AŞKINA SONRADA KALKIP PİŞKİN PİŞKİN YOK ŞÖYLE OLDU BÖYLE OLDU.BEN DEFALARCA SÖYLEDİM BEN ATİKER TOPİĞİNE KATILMIYORUM EĞER ATİKERLE İLGİLİ BİŞEY YAZACAKSANIZ ATİKER TOPİĞİNE YAZIN BENİMLE VEYA TARTARİNİ İLE İLGİLİ BİŞEYSE SİZİNDE SÖYLEDİĞİNİZ GİBİ BURASI ÖZGÜR VE SANAL Bİ ORTAM HERKES DİLEDİĞİ ŞEYİ FİKRİNİ ÖZGÜRCE (ÖLÇÜLÜ) İFADE EDEBİLİR.BU OLAYLARDAN DOLAYI ÜZÜLDÜĞÜMÜ İFADE EDER BÖYLE BİR POLEMİĞE KATILDIĞIM İÇİN TÜM MÜŞTERİLERİMDEN (2 İNSAN HARİÇ)TÜM ATİKER CLUB ÜYELERİNDEN,VE GEREKSİZ YERE BUKADAR YAZIYI OKYAN VE GÖZLERİNİ YORAN FORUM KATILIMCILARINDAN ÖZÜR DİLER KAZASIZ,BELASIZ TASARRUFLU GÜNLER DİLER TÜM İSLAM ALEMİNİN KANDİLİNİN MUBAREK OLMASINI TEMENNİ EDERİM.NOT:BÖYLE BİR AÇIKLAMAYI YAPMAMDA ETKEN OLAN @wolfhonda YA TEŞEKÜRLERİMİ BİR BORÇ BİLİRİM....SAYGILARIMLA.
    Orjinalden alıntı: wolfhonda

thall dostum bu atiker sayfasını(clup) kurduğunda ben daha lpg kiti taktırmamıştım ve araştırıyordum ama araştırdıkçada kafam karışıyordu sizinle birkaçkez görüştüm kocamustafapaşadaki servisinize gittim ilgi ve alakalarından gayet memnunda kaldım ve kafamda iki markaya düşürdüm seçeneklerimi tartarini ve atiker ama açık konuşayım tartarini ağır basıyordu bu iki seçenek içinde ve hatta servisinizi arayıp randevu bile aldım ve benim ismimi ve telefonlarımı kaydetti oradaki bir arkadaş atiker ede kafam çok yatkındı dedimya ikisinden birini seçicektim işte sizin oradaki randevumu işlerim dolayısıyla 10 gün sonraya almıştım çünki arabam istanbul dışındaydı ve oradaki arkadaşada izah etmiştim tabiki aracıma dönüşüm yapılana kadar forumu incelemeye ve araştırmaya devam ettim @özcanak @thall ile tanışmam ve atiker memnuniyetleri beni cezbetti ve kararımı tekrar gözden geçirmeye karar verdim ama sizin servisinizdende randevu almıştım gel zaman git zaman 10 günlük süre doldu ve beni birgün önceden arayacağını söyleyen arkadaş beni aramadı ve işim muallakta kaldı yani servisinizden aramadılar beni bende beni aramayanı benmi arayayım diyerek aramadım ve yine forum aracılığı ile lpg işini araştırmaya devam ettim ve atiker inde kullanıcılarının memnun olduğunu görünce atiker de tartarini kadar cazip gelmeye başladı atiker sayfasına yazdıklarıma sorduklarıma mantıklı cevaplar almaya başlayınca atiker daha çok ilgilenmeye başladım ama içimde yinede bir kuşku vardı çünki atiker yeni bir markaydı ve tartarini bu sektörde çok uzun zamanlar yer alıyordu ve bu benim tartarini taktırmam için çok iyi bir referanstı fakat birgün yine atiker sayfasında merak ettiğim birşey sordum ve bana özelden bir mesaj geldi ve bu mesajda atiker taktırırsam aracımı stop ettiğimde torpidonun altından birkaçkez rahatsız edici bir vonklama gibisinden ses geleceğini ve bunu sizin kestiğinizi söylediniz aslına bakarsanız bu iyi bir benzetmeydi ama bunu özele yazmanız garinbime gitti ve neden böyle bir özellikleri olmasına rağmem genele yazıpta herkesin görmesini sağlayacağınıza özelden mesaj atıp aklımı karıştırmaya kalktığınız için atiker e karar verdim ve atiker montajı yaptırdım

SAYGILARIMLA

yani kare as

ozcanak
    wolfhonda
    tamerbagdas

ilglenmekteyiz...

• BEN ONU BUNU BİLMEM ÜNAL BEYİ ŞAHSEN TANIYALI BİR KAÇ GÜN OLDU GİTTİM FİLTRE DEGİŞTİRDİM ÇAYINI İÇTİM ÇOK İYİ VE GÜLER YÜZLÜ BİRİ HERKES İSDEDİĞİ LPG Yİ TAKTIRMAKTA ELBETTE ÖZGÜR AMA BURASI ATİKER SAYFASI DEGİL ATİKERLE İLĞİLİ OLAN ARKADASLARIN ATİKER SAYFASINA YAZMASI DAHA UYGUN OLUR
    BENİM ARACA 2006 AGUSTOSDA KAYSERİ OTO-MOBİL DE TARTARİNİ 1950 YTL YE TAKILDI HER ZAMAN İYİ MAL PAHALIDIR
    SÖZÜN ÖZÜ İYİ Kİ VARSIN TARTARİNİ
  • Olay nasıl gelişmiştir orasını bilemem. Ama Ünal Bey'in de belirttiği gibi burası tartarini başlığı.. Tartarini ile ilgili sorunu olan yazsın..Atikerci arkadaşlar niye buraya yazıyorlar ki..?? Uzun uzun yazıları okurken telef oluyoruz.. Bir ara klima ile ilgili bir başlık vardı elektronik bölümünde.. Orada da klima servis ve satıcılarının (Gürcan Bey ve klonları.. )savaşı epey sürmüştü geçen yıl. Tam o sıralar klima alacağım, her gün okuyorum topiği.. Ama gereksiz bir sürü yazı.. Lütfen arkadaşlar, tartarini kullanıcısı olarak dileğim; bu başlık altında sadece tartarini ile ilgili bilgiler paylaşılsın...Selamlar..
  • Ünal Bey siz forum yöneticisi misiniz? Yine aleyhinize yazılan yazıları sildirtmişsiniz. Allah takip ediyorum okuyorum. Hatta o yazıların olduğu mesajları bile kaydettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpi4242

BEN ONU BUNU BİLMEM ÜNAL BEYİ ŞAHSEN TANIYALI BİR KAÇ GÜN OLDU GİTTİM FİLTRE DEGİŞTİRDİM ÇAYINI İÇTİM ÇOK İYİ VE GÜLER YÜZLÜ BİRİ HERKES İSDEDİĞİ LPG Yİ TAKTIRMAKTA ELBETTE ÖZGÜR AMA BURASI ATİKER SAYFASI DEGİL ATİKERLE İLĞİLİ OLAN ARKADASLARIN ATİKER SAYFASINA YAZMASI DAHA UYGUN OLUR
    BENİM ARACA 2006 AGUSTOSDA KAYSERİ OTO-MOBİL DE TARTARİNİ 1950 YTL YE TAKILDI HER ZAMAN İYİ MAL PAHALIDIR
    SÖZÜN ÖZÜ İYİ Kİ VARSIN TARTARİNİ
  • ünal bey selamlar tartarini doğal gaza uyumlumu antalyada ikamet lpg siz taktınız saygılar
  • Selam, Touran fsi lara veya şöyle sorayım vw fsi lara lpg sistem uygulana biliyormu? Saygılar.
    quote:

TARTARİNİ İLE İLGİLİ SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ...
  • merhaba;

1997 for escort 1.6 hb clx sahibiyim. aracıma lpg kiti taktırmak istiyorum ama hala karar veremedim.
    şüphelerim:

1. aracıma hangi lpg kiti uygun olur?
    2. birkaç ford escort kullanıcısı bu modellerde lpg nin çok problem yarattığını söyledi bu doğrumu?
    3. aracım için simit mi yoksa normal tank mı sağlıklı olur.
    4. izmir için bu işi en iyi yapan kimdir?
    5. bu sistem bana kaça mal olur ve nekadar tasarruf ederim.

yardımcı olan tün arkadaşlara şimdiden teşekkürler. saygılar...
  • Ünal bey ben 110 bin de sistemi taktırdım. Bakıma ne zaman götürmem gerekiyor? Galiba sıfır arabalar gibi düzenli bakımları varmış.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.