Şimdi Ara

Tartarini İle İlgili Bilmek İstedikleriniz!!!! (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.549
Cevap
3
Favori
211.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: METAL

quote:

merhaba aracaım nissan primera 1.6 tartarini marka sıralı sistem kullanıyorum sorunum şu; araba inişe giderken, yavaşlayıp durmaya yakın debrija basarsam devir saati iyice düşüyor araba stop edecekmiş gibi oluyor ve bazen de ediyor, virajlarda özellikle kendini gösteriyor. sık olmuyor bu tabi ki acaba sorun ne olabilir?

@unalgedik övgüleri alıyorsunuz; ama sorduğum soruyu görmüyorsunuz. Soruna çözüm getiremeseniz bile en azından bilmiyorum diye cevap verebilirsiniz sanırım.
  • SELAMLAR SİZİN SORUNUNUZ BENCE ARACINIZIN KELEBEK BOĞAZININ KİRLİ OLMASINDAN VEYA ROLANTİ MOTORUNDAN KAYNAKLANIR ÖNCELİKLE ARACINIZIN KELEBEK BOĞAZINI TEMİZLETİN DÜZELMEZ İSE ROLANTİ MOTORUNU DEĞİŞTİRİN DÜZELMEZ İSE TEKRAR GÖRÜŞELİM...SAYGILAR AYRICA GECİKME İÇİN ÖZÜR DİLERİM.....
    quote:

quote:

quote:

merhaba aracaım nissan primera 1.6 tartarini marka sıralı sistem kullanıyorum sorunum şu; araba inişe giderken, yavaşlayıp durmaya yakın debrija basarsam devir saati iyice düşüyor araba stop edecekmiş gibi oluyor ve bazen de ediyor, virajlarda özellikle kendini gösteriyor. sık olmuyor bu tabi ki acaba sorun ne olabilir?

@unalgedik övgüleri alıyorsunuz; ama sorduğum soruyu görmüyorsunuz. Soruna çözüm getiremeseniz bile en azından bilmiyorum diye cevap verebilirsiniz sanırım.

• quote:

Orjinalden alıntı: unalgedik

SELAMLAR SİZİN SORUNUNUZ BENCE ARACINIZIN KELEBEK BOĞAZININ KİRLİ OLMASINDAN VEYA ROLANTİ MOTORUNDAN KAYNAKLANIR ÖNCELİKLE ARACINIZIN KELEBEK BOĞAZINI TEMİZLETİN DÜZELMEZ İSE ROLANTİ MOTORUNU DEĞİŞTİRİN DÜZELMEZ İSE TEKRAR GÖRÜŞELİM...SAYGILAR AYRICA GECİKME İÇİN ÖZÜR DİLERİM.....
    quote:

quote:

quote:

söylediğiniz sorunlar olabilir belki; ama bu sorunlar olsaydı benzinde de yapması gerekmezmiydi benzinle giderken hiç bir problem olmuyor.

• BİRMÜDDET SONRADA BENZİNDE YAPAR AMA ŞUAN BELLİ ETMEZ...
  • quote:

BİRMÜDDET SONRADA BENZİNDE YAPAR AMA ŞUAN BELLİ ETMEZ...

dediklerinizi kontrolettireceğim cevap için teşekkürler. Bir sorum daha olacak ayarlarından rolantiyi yükseltmek mümkün mü acaba sanki benzinde çalışır gibi rolantisi olması mümkün olmaz mı?
  • TABİİKİ MÜMKÜN SERVİSİNİZE GİDİN VE İSTEĞİNİZİ BELİRTİN YARDIMCI OLACAKLARDIR....
    quote:

quote:

dediklerinizi kontrolettireceğim cevap için teşekkürler. Bir sorum daha olacak ayarlarından rolantiyi yükseltmek mümkün mü acaba sanki benzinde çalışır gibi rolantisi olması mümkün olmaz mı?

• quote:

TABİİKİ MÜMKÜN SERVİSİNİZE GİDİN VE İSTEĞİNİZİ BELİRTİN YARDIMCI OLACAKLARDIR....
    quote:

quote:

cevaplar için tekrar teşekkürler.

• RİCA EDERİM HERZAMAN...
  • Değerli tartarini kullanıcıları bende yaklaşık iki aydır sıralı sistem(clio 1.6 16v 110bg)kullanmaktayım ve genel olarak gayet memnunum.Birkaç gün önce tatil dönüşü kuşadasında aracımın içerisindeki led'in arızalanması sonucunda sadece benzinle yol almak zorunda kaldım.Hemen internetten tartarini sitesinden AYDINDA bir bayi olduğunu ögrendim.Kuşadasında adresi sorarken birde baktımki adres kuşadasındaymış.Kör istedi bir göz allah verdi iki göz hemen adrese gittim.RUMELİ OTOGAZ sagolsun yardımlarını esirgemedi ve problemimi çözerek ekonomik yolculuğumuzun devamını sağladı.Kendilerine buradan teşekkür ediyorum.Sorun ecu'nun aşırı yük sonucu kendini resetlemesiymiş.Sistemi taktırdığım bayide tekrar göstereceğim.Bu arada bir sistemin başarısında yetkili ve etkin servis ağınında ne kadar önemli olduğunu tekrar görmüş olduk.Herkese mutlu ve ekonomik yolculuklar.
  • ÜNAL bey
    ankara ya geldiğinizde mutlaka görüşelim inşallah.
    subaru yu da ankara ya mı getirecek misiniz?

gelmeden önce haber ederseniz sevinirim...

selam ve dostluklar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dondurmacı -- 23 Ağustos 2007; 8:23:38 >
  • Degerli Tragus,
    Sizin servisimizden memnun ayrilmaniz bizi daha mutlu etti bu nazik iletiniz icin asil biz tesekkür ederiz.Amacimiz her zaman oldugu gibi öncelikli olarak müsteri memnuniyeti herkese Hayirli ve tasarruflu kullanimlar.

Rumeli Otogaz

Kusadasi Tartarini yetkili bayii

Kusadasi/Aydin
    0 256 622 18 08
    rumeliotogaz@hotmail.com

quote:

Orjinalden alıntı: tragus

Değerli tartarini kullanıcıları bende yaklaşık iki aydır sıralı sistem(clio 1.6 16v 110bg)kullanmaktayım ve genel olarak gayet memnunum.Birkaç gün önce tatil dönüşü kuşadasında aracımın içerisindeki led'in arızalanması sonucunda sadece benzinle yol almak zorunda kaldım.Hemen internetten tartarini sitesinden AYDINDA bir bayi olduğunu ögrendim.Kuşadasında adresi sorarken birde baktımki adres kuşadasındaymış.Kör istedi bir göz allah verdi iki göz hemen adrese gittim.RUMELİ OTOGAZ sagolsun yardımlarını esirgemedi ve problemimi çözerek ekonomik yolculuğumuzun devamını sağladı.Kendilerine buradan teşekkür ediyorum.Sorun ecu'nun aşırı yük sonucu kendini resetlemesiymiş.Sistemi taktırdığım bayide tekrar göstereceğim.Bu arada bir sistemin başarısında yetkili ve etkin servis ağınında ne kadar önemli olduğunu tekrar görmüş olduk.Herkese mutlu ve ekonomik yolculuklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumeliotogaz -- 23 Ağustos 2007; 1:43:18 >

• SELAMLAR DONDURMACI ANKARAYA 2 EYLÜLDE GELECEĞİM ANTALYA DA DÜZENLENECEK OTOSHOW İÇİN BAĞZI ORGANİZASYONLAR İÇİN ANKARA YA GELECEĞİM İNŞALLAH GÖRÜŞÜRÜZ....
    quote:

Orjinalden alıntı: dondurmacı

ÜNAL bey

selam ve dostluklar...
  • ünal bey antalyada otoshow ne zaman düzenlenecek
    quote:

SELAMLAR DONDURMACI ANKARAYA 2 EYLÜLDE GELECEĞİM ANTALYA DA DÜZENLENECEK OTOSHOW İÇİN BAĞZI ORGANİZASYONLAR İÇİN ANKARA YA GELECEĞİM İNŞALLAH GÖRÜŞÜRÜZ....
    quote:

ÜNAL bey

selam ve dostluklar...

• Sorunuza cevap verecek kimse yok galiba...Ancak çok önemli bir noktaya temas etmişsiniz. Konu hakkında başka bir yerden bilgi edinirseniz burada bizimle de paylaşırsanız seviniriz. Saygılar, iyi çalışmalar...

quote:

Orjinalden alıntı: 1999 Siena 16 16V

Sayın ustalaraım lpg için avans ayarı gerekiyormu düşünce ve tecrübelerinizi istiyorum...

Aşağıdaki linke tıklayınız....

http://forum.donanimhaber.com/m_16719468/mpage_1/key_//tm.htm#16747372
  • sevgili ünal gedik
    bende 2003 model toyota corolla 1.4 sedan var idi ben buna simit depo 45lt brc sıralı sistem taktırdım yakıtım yaklaşık olarak 50 ytl ile 360-370 km idi
    aracı sattım ve aynı kasa bu sefer 1.6 otomatik aldım yazdıklarınızdan ve tavsiyelerden sonra tartarini taktırdım ilk depoya 20 ytl gaz aldım 1490 ytl den 115 km yaptım bana çok az geldi normalmidir ayrıca opette 44 lt gaz aldı bana buda fazla geldi izmit servis sahibini arayıp sorduğumda bana hangi depoyu taktıgını bilmediğini söyledi yakıtı fazla deyincede savunmaya geçti araç kayıtlarında sam çelik 56 model yazıyor bu depo kaçlık tır acaba izmit servisinizle bir türlü analaşamıyorum ben izmitten alanyaya 1620 km yol yaptım brc ile 200 ytl tuttu ve 250 km si şehir içi idi 45 litrelik depo ilede şehir içersinde 425 km yapmıştım brc ile acaba bir ayar problemimi ve bana tartarinin daha az yaktığını söylemişlerdi daha öncede 1.6 otomatik kullanmadığım mukayese edemiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

• SELAMLAR 4-9 EYLÜL TARİHLERİ ARASI HEPİNİZİ BEKLERİM SAYGILARIMIZLA...
    quote:

Orjinalden alıntı: çağrıbey

ünal bey antalyada otoshow ne zaman düzenlenecek
    quote:

SELAMLAR DONDURMACI ANKARAYA 2 EYLÜLDE GELECEĞİM ANTALYA DA DÜZENLENECEK OTOSHOW İÇİN BAĞZI ORGANİZASYONLAR İÇİN ANKARA YA GELECEĞİM İNŞALLAH GÖRÜŞÜRÜZ....
    quote:

ÜNAL bey

selam ve dostluklar...

• SAMÇELİK 55 LT. LİKTİR % 80 ORANINDA DOLUM YAPILDIĞINDA BU RAKAM 44 LT.YE DÜŞER YAKIT TANKINIZIN BÜYÜK VEYA KÜÇÜK OLMASI YAKITI ETKİLEYEN BİR FAKTÖR DEĞİLDİR.YAKITIMIZI ÖLÇERKEN POMPA DURANAKADAR DOLDURUP BİTENEKADARDA ÜZERİNE LPG ALMADAN BENZİNE GEÇENE KADAR BEKLEYİN VE TÜKETTİĞİNİZ GAZ MİKTARI İLE ÖLÇÜM YAPIN ŞAYET ÜZERİNE ALDIĞINIZ GAZLA ÖLÇÜM YAPARSANIZ NET SONUÇ ALAMAZSINIZ.ISINAN GAZ GENLEŞTİĞİ İÇİN ŞAMANDRANIZ ERKEN KESER VE ÇOK KOMİK YAKIT VERİLERİ ÇIKAR DAHA SONRADA ÇOK AFAKİ RAKAMLAR TABİİKİ....
    quote:

Orjinalden alıntı: bekaert

sevgili ünal gedik
    bende 2003 model toyota corolla 1.4 sedan var idi ben buna simit depo 45lt brc sıralı sistem taktırdım yakıtım yaklaşık olarak 50 ytl ile 360-370 km idi
    aracı sattım ve aynı kasa bu sefer 1.6 otomatik aldım yazdıklarınızdan ve tavsiyelerden sonra tartarini taktırdım ilk depoya 20 ytl gaz aldım 1490 ytl den 115 km yaptım bana çok az geldi normalmidir ayrıca opette 44 lt gaz aldı bana buda fazla geldi izmit servis sahibini arayıp sorduğumda bana hangi depoyu taktıgını bilmediğini söyledi yakıtı fazla deyincede savunmaya geçti araç kayıtlarında sam çelik 56 model yazıyor bu depo kaçlık tır acaba izmit servisinizle bir türlü analaşamıyorum ben izmitten alanyaya 1620 km yol yaptım brc ile 200 ytl tuttu ve 250 km si şehir içi idi 45 litrelik depo ilede şehir içersinde 425 km yapmıştım brc ile acaba bir ayar problemimi ve bana tartarinin daha az yaktığını söylemişlerdi daha öncede 1.6 otomatik kullanmadığım mukayese edemiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

• ARKADAŞLAR YAZMADAN EDEMEDİ OKCANDA
    İBRAHİM BEY DİYE Bİ ADAM VAR (TARTARİN ANTALYA)
    YAW ÇOK İLGİLİ NE ZAMAN PROPLEM OLSA Bİ GÜLER
    YÜZ Bİ ALAKA İŞİYLE BARIŞIK VE İŞİNE HAKİM BİLGİLİ
    KISACA ARKADAŞLAR BEN TARTARİN KULLANAN BİRİ
    OLARAK ÖZELLIKLE İBRAHİM BEYEBURDAN TEŞEKKÜR ETMEK
    VE MEMNUNİYETİMİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
    TÜM ARAC İPLESAHRİNE SELAMLARIMI SUNARIM
    KANDİLİNZİ KUTLARIM.
  • hocam depo 45lt imiş yani 45.lt.lik depo 44 litre gaz aldı birde ilk dolumda depo sıfır idi bitene kadar kullandım 20 ytl ile 115 km yaptım bana çok geldi acaba otomatik bu kadar çok yakarmı yada ayarsızlıkmı var
    quote:

SAMÇELİK 55 LT. LİKTİR % 80 ORANINDA DOLUM YAPILDIĞINDA BU RAKAM 44 LT.YE DÜŞER YAKIT TANKINIZIN BÜYÜK VEYA KÜÇÜK OLMASI YAKITI ETKİLEYEN BİR FAKTÖR DEĞİLDİR.YAKITIMIZI ÖLÇERKEN POMPA DURANAKADAR DOLDURUP BİTENEKADARDA ÜZERİNE LPG ALMADAN BENZİNE GEÇENE KADAR BEKLEYİN VE TÜKETTİĞİNİZ GAZ MİKTARI İLE ÖLÇÜM YAPIN ŞAYET ÜZERİNE ALDIĞINIZ GAZLA ÖLÇÜM YAPARSANIZ NET SONUÇ ALAMAZSINIZ.ISINAN GAZ GENLEŞTİĞİ İÇİN ŞAMANDRANIZ ERKEN KESER VE ÇOK KOMİK YAKIT VERİLERİ ÇIKAR DAHA SONRADA ÇOK AFAKİ RAKAMLAR TABİİKİ....
    quote:

Orjinalden alıntı: bekaert

sevgili ünal gedik

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.