Şimdi Ara

Tartarini İle İlgili Bilmek İstedikleriniz!!!! (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.549
Cevap
3
Favori
211.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELAMLAR TEŞEKÜRLER DONDURMACI AYNEN ÖYLE OLDU ÖNCE İSTANBUL ARDINDAN ANKARA VE FUAR DOLAYISIİLE SİZLERİN SORU VE SORUNLARINIZLA İLGİLENEMEDİM HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM GELELİM ARKADAŞIMIZIN KONUSUNA NEREDE TAKTIRDIĞINIZI VE SİZDEN DİYAFRAM DEĞİŞİMİ İÇİN HANGİ BAYİİNİN ÜCRET İSTEDİĞİNİ BANA ÖZELDEN VEYA DİREK YAZARSANIZ YARDIMCI OLURUM HATTA SİZİN İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİDE ALABİLİRSEM DAHA KOLAY OLUR TARTARİNİ MAĞDURU OLAMAZ VE OLMAYACAK SAYGILAR...
    quote:

Orjinalden alıntı: se@

bugun yukarida belirttigim ariza ile ilgili olarak lpg yi monte ettirdigim izmir anı otogaza gittim.arızamı bildirdim,arızaya bakan arkadas bir gozattiktan sonra (incelemesi aracı bile calistirmadan sadece 15 saniiye surmustur) regulatorun diyaframı bozulmus sorun bu,65ytl karsiliginda degistiririz dedi.ben bu urunu taktıralı 14 ay oldu garantisi 2 yıl.bugune kadar lpg ile 13-14bin km yaptım.benim hatam olmadan bozulan bir urun ustelik garanti kapsamında bir urun icin neden bizden para istiyorlar? daha once sahin marka aracıma romano taktırmıstım,7 yılı doldurdu aracı hala babam kullanıyor ne bir arıza yaptı ne bir sorun.tartarini 14bin km de diyaframı dagıttı ve tamir parası isteniyor bu ne sacmalık? zaten dogru duzgun ayar yapabilen egitim almıs biride yok .ne yapacagım bilmiyorum?? gerekirse hakkımı hukuksal yollardan arayacagım insanlarin bu sekilde rencide edilmesi cok kotu.diger yasadigim sorunları yazmak bile istemiyorum onlarıda yazarsam herhalde aglarsınız basıma gelenlere.EGITIM SART.tartarini iyi bir marka olmasa boyle durumlarda ayakta kalması cok zordu.lutfen burdan sesimi duyan bir yetkili varsa sorunuma bir cozum bulsun.ayrıca lpg den sonra aracım sabahları benzinde calısmamaya ve stop etmeye basladi lpg benzin otomatigimi bozmus bunun icin arac lpg ye gectiginde benzin otomatigini devre dısı bırakan röleli bir sistem yapılamazmı?

• BEN KONUYA ELATTIM HALLEDECEM MERAK ETMEYİNİZ...
    quote:

Orjinalden alıntı: h_karaoglan

quote:

Orjinalden alıntı: se@

bugun yukarida belirttigim ariza ile ilgili olarak lpg yi monte ettirdigim izmir anı otogaza gittim.arızamı bildirdim,arızaya bakan arkadas bir gozattiktan sonra (incelemesi aracı bile calistirmadan sadece 15 saniiye surmustur) regulatorun diyaframı bozulmus sorun bu,65ytl karsiliginda degistiririz dedi.ben bu urunu taktıralı 14 ay oldu garantisi 2 yıl.bugune kadar lpg ile 13-14bin km yaptım.benim hatam olmadan bozulan bir urun ustelik garanti kapsamında bir urun icin neden bizden para istiyorlar? daha once sahin marka aracıma romano taktırmıstım,7 yılı doldurdu aracı hala babam kullanıyor ne bir arıza yaptı ne bir sorun.tartarini 14bin km de diyaframı dagıttı ve tamir parası isteniyor bu ne sacmalık? zaten dogru duzgun ayar yapabilen egitim almıs biride yok .ne yapacagım bilmiyorum?? gerekirse hakkımı hukuksal yollardan arayacagım insanlarin bu sekilde rencide edilmesi cok kotu.diger yasadigim sorunları yazmak bile istemiyorum onlarıda yazarsam herhalde aglarsınız basıma gelenlere.EGITIM SART.tartarini iyi bir marka olmasa boyle durumlarda ayakta kalması cok zordu.lutfen burdan sesimi duyan bir yetkili varsa sorunuma bir cozum bulsun.ayrıca lpg den sonra aracım sabahları benzinde calısmamaya ve stop etmeye basladi lpg benzin otomatigimi bozmus bunun icin arac lpg ye gectiginde benzin otomatigini devre dısı bırakan röleli bir sistem yapılamazmı?

ARKADŞIM ŞİKAYETİNİ OKUDUM GEÇMİŞ OLSUN ANLAMADIĞIM GARANTİ KAPSAMI SÜRESİNDE OLAN Bİ ARIZA NEDEN ÜCRETLE DEGİŞİYO ANLAMADIM. BİRDE ARACIN BENZİNDE CALIŞIRKEN SORUN ÇIKARMASI BUDA SORU İŞARETİ BENDEDE TARTARİN TAKILI MARTTA TAKTIRDIM (2007 ) Bİ KAÇ GÜNDÜR BENZİNDE İLK BASMADA ÇALIŞMIYO SANKİ PROPLEM OLACAK GİBİ İNŞALLAH OLMAZ AMA BEN ÜNAL BEYE TAKTIRDIM ONA GÜVENİYORUM ZAMAN GÖSTERECEK HEMEN
    HUKUKİ HAKKINI ARA SONUNA KADAR DERİM GEREKİRSE İSTANBUL GENEL MERKEZLE GÖRÜŞ SONUCU TOPİKTEN YAZ BİLELİM TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN AMA BİDE GERÇEK VAR TÜRKİYEDE BAZI ŞEYLERİ AŞAMADIK ESNAF MALINI SATANA KADAR ONDAN SONRA HEP MAZERET HEP MAZERET

• HAYIRLI OLSUN TASARRUFLU GÜNLER...
    quote:

Orjinalden alıntı: doenitz

bir önceki arabamda da tartarini taktırmıştım , ilk önceleri sabah çalışma zorlukları yaşadım ama ustaların yeniden ince ayar yapmasıyla sorun çözüldü , 30000 km yakın yol yaptım, arabamı satıp yeni bir tane aldım 3 ay benzine dayanabildim, biraz masraflıda olsa yeniden tartarini sıralı sistem taktırıyorum , tartariniden çok memnundum
  • GAZİANTEP YETKİLİ SERVİSİNE GİDİN YARDIMCI OLACAKTIR.SORUN KALİBRASYONLA İLGİLİ GİBİ ÇÜNKÜ SİZ ÜZERİNİZE DÜŞEN HERŞEYİ YAPMIŞSINIZ...
    quote:

Orjinalden alıntı: seatleon50

merhaba
    2004 model set leon marka arabama 3 hafta önce tartarini marka lpg kiti taktırdım. yakıttan yana ya da performanstan yana bir şikayetim yok. Araba gaza geçtiğinde rölantide iken sürekli bir dalgalanma var. İstop etmiyor ama rölanti çok düşüyor ve geri yükseliyor . her zaman da yapmasa da genellikle bunu yaşıyorum. Taktırdığım yere birkaç defa götürdüm. hava alıp almadığını kontrol ettiler hava almıyormuş. Gaz kelebeğini temizlettim ve bilgisayara girerek yeniden ayar yaptırdım. AMA yine de düzelmedi. bu da beni rahatsız ediyor. (antepteyim yakınımdaki tartarini servislerine güvenebilir miyim.) teşekkür ederim
    yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Ünay Bey hoşgeldiniz.
    Valla işiniz zor 27 gündür cevap yazmamışsınız. Bayada sorun birikmiş. Keşke kendinize bir asistan filan bulsaydınız siz yokken sorulara cevap vermesi için.
    Hadi kolay gelsin sizi meşgul etmeyeyim işiniz çok.
  • merhabalar sayın unalgedik öncesinde 1,2 siena için bir görüşme yapmıştık msndende hayırlı müşteri buldum aracı sattım şimdi nasip astradan yanaymış araç üzerinde zavoli marka sıralı sitemle geldi yalnız bir sıkıntım var araç sabahları ilk çalıştırmada kasma gaz yememe silkeleme ve nadiren stop etme gibi sorunları var benzinde iken gaza geçince roketliyor benzin filtresi değişti rdm temizlendi buji hava filtresi değişti karbon cleande yaptırdım benzin pompası ile ilgili bir ayardan bahsediyordunuz ne olur batmandayım bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

hoşgeldiniz ünal bey sorumu cevaplarsanız çok sevineceğim,
  • ünal bey hoşgeldiniz.

benim düşündüklerimi 2 üstte @skaan07 de yazmış. yani forumdaki soruları cevaplandırmak üzere bi yardımcınız yok mu? hani olsa iyi olurdu valla.
    bugün depoyu doldurdum, TARTARİNİ KİTİM km de 10,8 kuruş yakmış ( ankara da lpg 1.40 lira ) benzinli olsaydı 22 kuruş yakacaktı araba.

ve diyorum ki....

kralsın be TARTARİNİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dondurmacı -- 12 Eylül 2007; 0:12:12 >
  • merhaba pegasus33 ,
    bu durum rüyalarıma girer oldu. güzelim arabamı deldiler taktılar. rölantinin dışında arıza lambası da sürekli yanıyor. okcan otogaz sağolsun cevap yazmış kalibrasyondan olduğunu söylüyor . artık servisine götürecez sonuç o zaman belli olur umarım problemi çözeriz. seni de haberdar ederim. yalnız sen de sorunu çözersen beni haberdar edersin. teşekkürler.
  • SELAM DONDURMACI BEN YAKLAŞIK BİR AYDIR ANTALYA OTOSHOW FUARINA HAZIRLANIYOR VE BU NEDENLE YAZAMIYORDUM.ÇOK ŞÜKÜR ALNIMIZIN AKIYLA SÜPER BİR FUAR GEÇİRDİK.EN SON DÜN DENİZLİDEN GELEN NİSSAN İNFİNİTY QX 56 ARACI KAZASIZ BELASIZ DENİZLİYE GÖTÜRÜP BIRAKTIM ARTIK SON SÜRAT İŞİMİZİN BAŞINDAYIZ.BAZI GAZETELERDE YAZARLAR İZİNDEYKEN YAZILARINI ASİSTANLARI YAZAR AMA BİZİM İŞİMİZDE BÖYLE BİŞEY MÜMKÜN DEĞİL BAŞKASINA YAZDIRMAKTANSA YAZMAMAYI TECİH EDERİM.ARTIK SORU VE SORUNLARINIZLA YANINIZDAYIM BEKLERİM.HERKESE TASARRUFLU GÜNLER....
    quote:

Orjinalden alıntı: dondurmacı

ünal bey hoşgeldiniz.

benim düşündüklerimi 2 üstte @skaan07 de yazmış. yani forumdaki soruları cevaplandırmak üzere bi yardımcınız yok mu? hani olsa iyi olurdu valla.
    bugün depoyu doldurdum, TARTARİNİ KİTİM km de 10,8 kuruş yakmış ( ankara da lpg 1.40 lira ) benzinli olsaydı 22 kuruş yakacaktı araba.

ve diyorum ki....

kralsın be TARTARİNİ

• ECU YU RESETLEYİP 500 KM. KADAR BENZİNDE BİNİN HİÇ GAZ KULLANMAYIN VE YENİDEN PROGRAM ATTIRIN DÜZELİR .....SAYGILAR,BATMANA SELAMLAR.
    quote:

Orjinalden alıntı: blueshine

merhabalar sayın unalgedik öncesinde 1,2 siena için bir görüşme yapmıştık msndende hayırlı müşteri buldum aracı sattım şimdi nasip astradan yanaymış araç üzerinde zavoli marka sıralı sitemle geldi yalnız bir sıkıntım var araç sabahları ilk çalıştırmada kasma gaz yememe silkeleme ve nadiren stop etme gibi sorunları var benzinde iken gaza geçince roketliyor benzin filtresi değişti rdm temizlendi buji hava filtresi değişti karbon cleande yaptırdım benzin pompası ile ilgili bir ayardan bahsediyordunuz ne olur batmandayım bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

hoşgeldiniz ünal bey sorumu cevaplarsanız çok sevineceğim,

• SİZDE HANGİ İLDE OLDUĞUNUZU YAZARSANIZ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM SAYGILAR...
    quote:

Orjinalden alıntı: pegasus33

seatleon50 arkadaşım dediğin durumun aynısı bendede var sorduğumda ise gaz kelebek boğazını temizlet klasik cevabını aldım.Bnede corolla 2006 var bu arada.En mantıklı cevap ise sanırım sensörlden kaynaklandığı durumun.Ama çözüm ne inan bende bilmiyorum.Çözersen bizide bilgilendir.Şimdilik böyle devam.İnşallah kış gelince stop etmeye başlamaz.
  • Ünal bey döndüğünüze sevindim sorunum alıntılarda yazıyor ... tekrarlamak gerekirse ortalam 38 lt lpg alıyor depo ve şuana kdar 300-310 km yol yapabildim ... en son bi ayara gittim sonuç gene 310 km .. ve genelde şehirdışı kullanım artı dengeli bir kullanımda bu sonuç çıktı ortaya .. otomatik olması bu kadar fark yaratır mı ... yoksa halen yakıt tüketimim fazla mıdır ? saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: elel

quote:

Orjinalden alıntı: mrlbr

Selam

Bende 97 Mondeo Ghia var.Ama düz vites.1 depo ile yaklaşık 400-430 km yapıyorum.Ayarlarına bir baktır istersen.
    quote:

98 model otomatik mondeo ya taktırdım henüz 3 epo bitti gçen gün bi ayar yaptırdım ilk etap performansda bi sorun yok gibi ama yakıt fazla gibi geldi .. genelde şehirlerarası ve dengeli kullandım hemen hemen her seferinde 38 lt civarı lpg ile 300-310 km arası yol yapabildim.. 100 km tüketimi 12,7 gibi birşey çıktı sanki bana biraz fazla gibi geldi .. bu tüketim gerçekten fazla mı yoksa bu civarda mı olur .. saygılar

Arkadaşım cevabın için teşekkürler ama km den öte 100 km de kaç litreyi yakıyo aracın belirtirsen daha net bi bilgi vermişolursun ... birde otomatikle ve manuel arasında ne kadar fark olur ... genelde şehirdışı kullanıyorum aracı ... bu arada ünal beyde buralarda yok herhalde kendisinin yorumlarını bekliyorum ..

• SELAMLAR EĞER BU VERİLER İSTANBUL VE ŞEHİR İÇİ İSE NORMAL AMA BAŞKA BİR İLDE İSENİZ FAZLA YAKMAKTA HANGİ İLDE OLDUĞUNUZU YAZARSANIZ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM.SAYGILAR...
    quote:

Ünal bey döndüğünüze sevindim sorunum alıntılarda yazıyor ... tekrarlamak gerekirse ortalam 38 lt lpg alıyor depo ve şuana kdar 300-310 km yol yapabildim ... en son bi ayara gittim sonuç gene 310 km .. ve genelde şehirdışı kullanım artı dengeli bir kullanımda bu sonuç çıktı ortaya .. otomatik olması bu kadar fark yaratır mı ... yoksa halen yakıt tüketimim fazla mıdır ? saygılar

quote:

quote:

Selam

Bende 97 Mondeo Ghia var.Ama düz vites.1 depo ile yaklaşık 400-430 km yapıyorum.Ayarlarına bir baktır istersen.
    quote:

98 model otomatik mondeo ya taktırdım henüz 3 epo bitti gçen gün bi ayar yaptırdım ilk etap performansda bi sorun yok gibi ama yakıt fazla gibi geldi .. genelde şehirlerarası ve dengeli kullandım hemen hemen her seferinde 38 lt civarı lpg ile 300-310 km arası yol yapabildim.. 100 km tüketimi 12,7 gibi birşey çıktı sanki bana biraz fazla gibi geldi .. bu tüketim gerçekten fazla mı yoksa bu civarda mı olur .. saygılar

Arkadaşım cevabın için teşekkürler ama km den öte 100 km de kaç litreyi yakıyo aracın belirtirsen daha net bi bilgi vermişolursun ... birde otomatikle ve manuel arasında ne kadar fark olur ... genelde şehirdışı kullanıyorum aracı ... bu arada ünal beyde buralarda yok herhalde kendisinin yorumlarını bekliyorum ..

• Bundan 2 hafta önce kadar 2000 model seat ibiza 1.6 motor arabama İstanbul okcan otogazda tartarini lpg kiti taktırdım.arabam benzin de 280krş yakıyordu.Ama gazı kökleyince 30-32 krş civarı bişeyler yakmaktaydı.Şimdi devamlı gazı kökleyerek kullanıyorum ve arabam 18krş yakıyor.performansta hissedilir bir düşüş göremedim.Arabamı normal kullanımda ne kadar yaktığını daha hesaplayamadım.eskiden korkarak bastığım gaz pedalına şimdi rahatlıkla basıyorum ve araba kullanmak artık eskisinden daha zevkli.Ayrıca klima da devamlı açık......

bugüne kadar lpg taktırmadığıma gerçekten çok pişmanım!!!!!!!!!!
  • abi iyi çalışmalar uzun zamandır forumunuzu takip ediyorum gerçekten tebrikler galiba ben ve arkadaşımda tartarinici olacağız ama konya akşehirdeyiz burda mı taktırmalıyız arabam eskişehir plaka ordamı taktırmalıyım(araç:albea 2002 model 1.2 motor)bide fiyat konusunda aydınlatırsanız sevinirim saygılarr
  • Ünal bey, şuan samsundayım ve genelde şehir dışı kullanımda çıkan değerler ... aracım otomatik vites ve genel olarak dikkatli kullanırım ... taktırdığım yere götürdüm 3. depoda bi ayar yapıldı ama bi değişiklik olmadı acaba alışma süresi daha mı uzundur ? belirli bir km den sonra mı dengeye oturur .. bunun dışında arabanın bujileri, hava ve yağ filitreleri değişti ..
    quote:

Orjinalden alıntı: unalgedik

SELAMLAR EĞER BU VERİLER İSTANBUL VE ŞEHİR İÇİ İSE NORMAL AMA BAŞKA BİR İLDE İSENİZ FAZLA YAKMAKTA HANGİ İLDE OLDUĞUNUZU YAZARSANIZ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM.SAYGILAR...
    quote:

Ünal bey döndüğünüze sevindim sorunum alıntılarda yazıyor ... tekrarlamak gerekirse ortalam 38 lt lpg alıyor depo ve şuana kdar 300-310 km yol yapabildim ... en son bi ayara gittim sonuç gene 310 km .. ve genelde şehirdışı kullanım artı dengeli bir kullanımda bu sonuç çıktı ortaya .. otomatik olması bu kadar fark yaratır mı ... yoksa halen yakıt tüketimim fazla mıdır ? saygılar

quote:

quote:

Selam

quote:

• HAYIRLI OLSUN TASARRUFLU GÜNLER...
    quote:

Orjinalden alıntı: slat21

Bundan 2 hafta önce kadar 2000 model seat ibiza 1.6 motor arabama İstanbul okcan otogazda tartarini lpg kiti taktırdım.arabam benzin de 280krş yakıyordu.Ama gazı kökleyince 30-32 krş civarı bişeyler yakmaktaydı.Şimdi devamlı gazı kökleyerek kullanıyorum ve arabam 18krş yakıyor.performansta hissedilir bir düşüş göremedim.Arabamı normal kullanımda ne kadar yaktığını daha hesaplayamadım.eskiden korkarak bastığım gaz pedalına şimdi rahatlıkla basıyorum ve araba kullanmak artık eskisinden daha zevkli.Ayrıca klima da devamlı açık......

bugüne kadar lpg taktırmadığıma gerçekten çok pişmanım!!!!!!!!!!

• SELAMLAR BENCE HANGİ İLDE YAŞIYORSANIZ ORADA TAKTIRMANIZ DAHA MANTIKLI.ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN TASAARRUFLU GÜNLER....
    quote:

Orjinalden alıntı: biolog2603

abi iyi çalışmalar uzun zamandır forumunuzu takip ediyorum gerçekten tebrikler galiba ben ve arkadaşımda tartarinici olacağız ama konya akşehirdeyiz burda mı taktırmalıyız arabam eskişehir plaka ordamı taktırmalıyım(araç:albea 2002 model 1.2 motor)bide fiyat konusunda aydınlatırsanız sevinirim saygılarr

• HAYIR ALIŞMA SÜRECİ DİYE BİŞEY YOKTUR MONTAJI YAPILIP SERVİSE UĞRAMAYAN BİRSÜRÜ ARAÇ VAR BİRDE HESAPLAMAYI NASIL YAPIYORSUNUZ BUNU BANA YAZARSANIZ MEMNUN OLURUM.LPG DE HESAPLAMA TAM DOLDURULUP BİTENE KADAR DEVAM EDİN TANK İÇİNDEKİ GAZIN ÜZERİNE GAZ ALINARAK HESAP YAPILMAZ TAM DOLDURUN VE BİTİŞ SİNYALİNİ DUYANA KADAR DEVAM EDİN ÜSTÜNE ALDIĞINIZI DEĞİL YAKTIĞINIZ GAZI HESAP EDİN SAYGILAR....
    quote:

Ünal bey, şuan samsundayım ve genelde şehir dışı kullanımda çıkan değerler ... aracım otomatik vites ve genel olarak dikkatli kullanırım ... taktırdığım yere götürdüm 3. depoda bi ayar yapıldı ama bi değişiklik olmadı acaba alışma süresi daha mı uzundur ? belirli bir km den sonra mı dengeye oturur .. bunun dışında arabanın bujileri, hava ve yağ filitreleri değişti ..
    quote:

SELAMLAR EĞER BU VERİLER İSTANBUL VE ŞEHİR İÇİ İSE NORMAL AMA BAŞKA BİR İLDE İSENİZ FAZLA YAKMAKTA HANGİ İLDE OLDUĞUNUZU YAZARSANIZ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM.SAYGILAR...
    quote:

quote:

quote:

Selam

quote:

• quote:

TARTARİNİ İLE İLGİLİ SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ...

Tartarini ile ilgili benim bir sorunum var.
    Aracım Ford Fosuc 2000 Model 1.6 Ghia - Montajı firmanız tarafından yapıldı.
    Bende uzun araştırmalarım sonunda tartarini taktırmaya karar verdim. Fakat Şu rölanti probleminden dolayı taktırdığıma pişman oldum.
    Aracı boşa aldığımda özellikle klima açıkken devrini koruyamıyor ve stop edecekmiş gibi aracı titretip gaz veriyor. Bazen de stop ediyor. Sorun hem lpg de hemde benzinde iken oluyor.
    Saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.