SELAMLAR FİRMANIZ DERKEN İSTANBUL MU ANTALYADA MI NEZAMAN TAKILDI PİŞMAN OLACAK KADAR ÇÖZÜM BULUNAMAYAN BİR PROBLEM DEĞİL HELEKİ BİZİM TARAFIMIZDAN YAPILDI İSE SERVİSE GELDİNİZMİ ŞİKAYETİNİZİ İLETTİNİZMİ KİMİNLE GÖRÜŞTÜNÜZ PLAKANIZ VE İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ BİLDİRİRSENİZ SORUNUNUZU ENKISA ZAMANDA ÇÖZERİZ BUYRUN GELİN YARDIMCI OLALIM SAYGILAR....
quote:
Orjinalden alıntı: mikrohasan
quote:
Orjinalden alıntı: unalgedik
TARTARİNİ İLE İLGİLİ SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ...
Tartarini ile ilgili benim bir sorunum var. Aracım Ford Fosuc 2000 Model 1.6 Ghia - Montajı firmanız tarafından yapıldı. Bende uzun araştırmalarım sonunda tartarini taktırmaya karar verdim. Fakat Şu rölanti probleminden dolayı taktırdığıma pişman oldum. Aracı boşa aldığımda özellikle klima açıkken devrini koruyamıyor ve stop edecekmiş gibi aracı titretip gaz veriyor. Bazen de stop ediyor. Sorun hem lpg de hemde benzinde iken oluyor. Saygılar...
dün 26 gün önce aldığım 99 model vw passat 1.8 turbo aracıma eskişehir tartarini bayi morgazda sıralı lpg taktırdım.bugün ilk denemelerimi yaptım,motoru bayağı sıkıştırmama rağmen hiçbir şekilde performans kaybına rastlamadım.henüz yakıt tasarrufu konusunda bir fikrim bulunmuyor ancak tartarini eskişehir bayisi morgazda bilhan usta ve ekibine özenlikliişçiliklerinden dolayı vede uzun süre incelediğim yazılarıyla aracıma lpg taktırma konusunda beni ikna eden ve iyi bir seçim olduğuna inandığım tartariniyi seçmeme vesile olan sayın ünal gedike teşekkürlerimi sunarım.
Ünal bey, öncelikle ilginiz için teşekkürler... ölçüm şeklim standart depoyu dolduruyorum ve uyarı sesi geldiğinde dolduruyorum 3 sefer bu şekilde doldurdum.. hepsinde sonuç aynı aracım 98 model mondeo otomatik ve 100 beygir normal mondeo lar genelde 136 beygir bunuda ayrıntı olarak belirteyim ... şehir içinde manuel ile arasında mutlak fark olur ama şehirlerarasında çok bariz bir fark olmaması gerekir diye düşünüyorum... her seferinde aldığım lpg 38 lt civarı ve km aynı ... manuel bir mondeo 400-430 yapıyorken otomatik olanın 310 da kalmaması gerekir die düşünüyorum ..
Birde aracı benzinle kullanmadım hiç ama istanbulda samsuna 210 ytl lik benzinle geldi ve bahsedilen yol 800 km civarı çünkü birde ilçesine gitti araç ve olası daha fazla ve araç geldiğinde bakımsız bir haldeydi
pejo 307 2002 1.6 gaz nekadara maloluyor teşekkürler
Ünal bey aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler. Fuarda standınıza uğramıştım, cumartesi günü yerinizede geldim fakat siz yoktunuz ibrahim bey ile görüştük, fiyat konusunda ufak bir pürüz kaldı Şu an birinci opsiyonum tartarini gibi görünüyor. Sormak istediğim, montaj yaparken kutup başlarını söküyormusunuz? OP-ER'de bakım yaptırdım cumartesi günü, aracın kode'ları gerekti tech-2 için ama bulmadım.. Kutup başları sökülecekse sıkıntı olabilir bana
merhaba arkadaşlar ;
uzun zamandır topiği takip edememiştim iş yoğunlugu ve seyahatlerden. bu gece itibariyle lpg de 7500 km yol katettim. son tüketim değerlerimi paylaşmak istiyorum. 42,9 YTL milangaz ile 322,6 km. lpg=1,50 YTL. 290 km yi ş.dışı 90 km hızla kalan kısmı da ş.içi. klima kapalı camlar kapalı sunroof yarı acık gece yolculugu.tabi yola cıkar cıkmaz radara girip 108 ytl yediğim cezayı katmıyorum hesaba . yokuşaşağı radar koymuşlar gecenin 12 sinde. 112 yle girmişim bende. kestiler cezayı hemen keratalar. en uzun menzili milangaz ve bp gazla yakaladım. aygaz bu konuda sınıfta kaldı.ankara dönüşü 190 km hızı gördüm 140 ın altına düşmedim. ankarada depoyu fulledim ankarada dem-al da milangaz = 1,3 YTL. 53 YTL ye fulledim depo tamemen boştu. 396 km gitti ve bitti. 0,135 ykr gibi bir değer. sakin kullanımla biraz daha düşebilir kanısındayım.
saygı,sevgi...
golf IV Pasific Tartarini
HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ TASARRUFLU GÜNLER....
quote:
Orjinalden alıntı: şimşek65
dün 26 gün önce aldığım 99 model vw passat 1.8 turbo aracıma eskişehir tartarini bayi morgazda sıralı lpg taktırdım.bugün ilk denemelerimi yaptım,motoru bayağı sıkıştırmama rağmen hiçbir şekilde performans kaybına rastlamadım.henüz yakıt tasarrufu konusunda bir fikrim bulunmuyor ancak tartarini eskişehir bayisi morgazda bilhan usta ve ekibine özenlikliişçiliklerinden dolayı vede uzun süre incelediğim yazılarıyla aracıma lpg taktırma konusunda beni ikna eden ve iyi bir seçim olduğuna inandığım tartariniyi seçmeme vesile olan sayın ünal gedike teşekkürlerimi sunarım.
SORUNUZA PM DEN YANIT VERDİM SAYGILARIMLA....
quote:
Orjinalden alıntı: alional
pejo 307 2002 1.6 gaz nekadara maloluyor teşekkürler
SİZ GELİN NE GEREKİYORSA YAPARIZ KUTUP BAŞLARINI SÖKMEDENDE HALLEDERİZ...
quote:
Orjinalden alıntı: tyanali
Ünal bey aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler. Fuarda standınıza uğramıştım, cumartesi günü yerinizede geldim fakat siz yoktunuz ibrahim bey ile görüştük, fiyat konusunda ufak bir pürüz kaldı Şu an birinci opsiyonum tartarini gibi görünüyor. Sormak istediğim, montaj yaparken kutup başlarını söküyormusunuz? OP-ER'de bakım yaptırdım cumartesi günü, aracın kode'ları gerekti tech-2 için ama bulmadım.. Kutup başları sökülecekse sıkıntı olabilir bana
uzun zamandır topiği takip edememiştim iş yoğunlugu ve seyahatlerden. bu gece itibariyle lpg de 7500 km yol katettim. son tüketim değerlerimi paylaşmak istiyorum. 42,9 YTL milangaz ile 322,6 km. lpg=1,50 YTL. 290 km yi ş.dışı 90 km hızla kalan kısmı da ş.içi. klima kapalı camlar kapalı sunroof yarı acık gece yolculugu.tabi yola cıkar cıkmaz radara girip 108 ytl yediğim cezayı katmıyorum hesaba . yokuşaşağı radar koymuşlar gecenin 12 sinde. 112 yle girmişim bende. kestiler cezayı hemen keratalar. en uzun menzili milangaz ve bp gazla yakaladım. aygaz bu konuda sınıfta kaldı.ankara dönüşü 190 km hızı gördüm 140 ın altına düşmedim. ankarada depoyu fulledim ankarada dem-al da milangaz = 1,3 YTL. 53 YTL ye fulledim depo tamemen boştu. 396 km gitti ve bitti. 0,135 ykr gibi bir değer. sakin kullanımla biraz daha düşebilir kanısındayım.
saygı,sevgi...
golf IV Pasific Tartarini
Ünal bey sanırım benim yazı arada kaynamış :) tekrar yazmış olayım
quote:
Orjinalden alıntı: elel
Ünal bey, öncelikle ilginiz için teşekkürler... ölçüm şeklim standart depoyu dolduruyorum ve uyarı sesi geldiğinde dolduruyorum 3 sefer bu şekilde doldurdum.. hepsinde sonuç aynı aracım 98 model mondeo otomatik ve 100 beygir normal mondeo lar genelde 136 beygir bunuda ayrıntı olarak belirteyim ... şehir içinde manuel ile arasında mutlak fark olur ama şehirlerarasında çok bariz bir fark olmaması gerekir diye düşünüyorum... her seferinde aldığım lpg 38 lt civarı ve km aynı ... manuel bir mondeo 400-430 yapıyorken otomatik olanın 310 da kalmaması gerekir die düşünüyorum ..
Birde aracı benzinle kullanmadım hiç ama istanbulda samsuna 210 ytl lik benzinle geldi ve bahsedilen yol 800 km civarı çünkü birde ilçesine gitti araç ve olası daha fazla ve araç geldiğinde bakımsız bir haldeydi
ünal bey ben izmirden sizi aramıstım ilgi ve alakanıza cok tesekkur ederim yuksel otogaza gittim,benim aracıma daha once 2lik meme yerine 3 luk meme takılmıs onu degistirdiler 2lik taktılar,kucuk filtreyi degistirttim,ayar yapıldı.aracı test etmek icin otobana cıktıgımda cok sasırdım 1.4 75 hp lik arabam kısa surede 3.viteste 120kmh surate ulastı benzinle gidisinden cok cok iyiydi ,eskisine gore cekis hissedilir derecede artmıs.ayrıca rolantideki dengesizlik duzelmis cok sevindim.regulatorden gelen ses ben yuksel otogaza gitmeden once bazen geliyor bazen gelmiyordu,oraya gittigimde ses yapmayınca regulatore mudahale etmediler,su an deneme asamasındayım eger yakıtım duserse ve regulatorden gelen ses kesilirse cok mutlu olacagım aracın cekisi cok guzel oldu umarım sabahları silkeleme problemide olusmaz artık su an cok memnunun ilginize tekrar tekrar tesekkurler.yuksel otogazdan cıkıs yaptıktan sonra kısa bir sure ses yine geldi ama bir daha gelmeyince bende konunun uzerine gitmedim.tartarini ile sıkıntısı olan arkadaslarımız varsa unal beyle mutlaka gorussunler.herkese slmlar...
quote:
Orjinalden alıntı: unalgedik
HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ TASARRUFLU GÜNLER....
quote:
Orjinalden alıntı: şimşek65
çok teşekkürler ünal bey sağolun.
ARKADAŞLAR GERÇEKTEN TARTARİNİ DÜZGÜN ELLERDE İYİ BİR MONTAJ YAPILIRSA SORUNSUZ BİR MARKA.EĞER MARKA SORUNSUZ OLMASAYDI, ARKASINDADA ALTINDAĞ YATIRIM MÜMESSİLLİK VE DİSTRİBÜTÖRÜMÜZ SAYIN HASAN ÜNLÜ OLMASAYDI, BİZLERDE BURADA TARTARİNİ İLE İLGİLİ BİR SORUNUNUZMU VAR ARAYIN ÇÖZELİM DEMEZ,DİYEMEZDİK. SİZLERİ MEMNUN EDEBİLİYORSAK NE MUTLU BİZLERE, BİZLER ALDIĞIMIZ PARANIN KARŞILIĞINI VERMEK İÇİN ELİMİZDEN GELEN HERŞEYİ YAPTIK VE YAPMAYADA DEVAM EDECEĞİZ .TÜM TARTARİNİCİLERE SAYGILAR ,SEVGİLER, TASARRUFLU GÜNLER....
quote:
Orjinalden alıntı: se@
ünal bey ben izmirden sizi aramıstım ilgi ve alakanıza cok tesekkur ederim yuksel otogaza gittim,benim aracıma daha once 2lik meme yerine 3 luk meme takılmıs onu degistirdiler 2lik taktılar,kucuk filtreyi degistirttim,ayar yapıldı.aracı test etmek icin otobana cıktıgımda cok sasırdım 1.4 75 hp lik arabam kısa surede 3.viteste 120kmh surate ulastı benzinle gidisinden cok cok iyiydi ,eskisine gore cekis hissedilir derecede artmıs.ayrıca rolantideki dengesizlik duzelmis cok sevindim.regulatorden gelen ses ben yuksel otogaza gitmeden once bazen geliyor bazen gelmiyordu,oraya gittigimde ses yapmayınca regulatore mudahale etmediler,su an deneme asamasındayım eger yakıtım duserse ve regulatorden gelen ses kesilirse cok mutlu olacagım aracın cekisi cok guzel oldu umarım sabahları silkeleme problemide olusmaz artık su an cok memnunun ilginize tekrar tekrar tesekkurler.yuksel otogazdan cıkıs yaptıktan sonra kısa bir sure ses yine geldi ama bir daha gelmeyince bende konunun uzerine gitmedim.tartarini ile sıkıntısı olan arkadaslarımız varsa unal beyle mutlaka gorussunler.herkese slmlar...
Bende ünal bey ile görüşmemden sonra önümüzdeki haftaya randevu aldım, sorunsuz(yada çözümü olan) Tartarini kullanıcıları arasına katılmaktan mutluluk duyacağım..
ibrahim ustaya da selam söyle benden
şu orijinal gizli montajlarından sana da yapsınlar da sen bile göreme neyi nereye takmışlar
saygı sevgi...
golf 4 pasific tartarini
quote:
Orjinalden alıntı: tyanali
Bende ünal bey ile görüşmemden sonra önümüzdeki haftaya randevu aldım, sorunsuz(yada çözümü olan) Tartarini kullanıcıları arasına katılmaktan mutluluk duyacağım..
yarın sabah aracıma tartarini marka lpg sistemi taktıracağım...aranıza katılıyorum bende umarım bir sorun olmaz arkadaşlar bende başınızı ağrıtmam
@alikemal80 Aleykum selam, iletirim selamınızı. Artik unal bey ve ibrahim bey gerekeni yapar, gizli olsun v.s. Demeye gerek kalmaz sorun olmasinda ne kit beni gorsun, nede ben kiti @armi ; simdiden hayirli olsun, kazasiz, belasiz
teşekkürler tynali....
bu arada ilk günüm biraz tatsız geçti...aracı teslim aldım ve gidebileceğimi söylediler bende teşekkür edip yola çıktım ama o da ne araba gaz yemiyor ve silkelemeye başladı...haliç in hemen çıkışında yavaş yavaş sağa yanaştım ve şansıma emniyet şeridine yaklaşmamla beraber arabanın stop etmesi bir oldu...
canımı sıkanlar ise bundan sonra oldu...servisi aradım ve sağolsunlar hemen ilgileneceklerini söyleyip yardıma geldiler ancak gelen arkadaşlar aracın devrini 7000 in üzerine çıkardılar ondan sonra da arabadan segman sesi gelmeye başladı...hani sanayide fincan sesi diye tabir ettiklerinden...ayrıca motorun ikaz ışığıda yanmaya başladı...neyse arabanın gaz ayarı az ayarlanmış ondanmış problem...
neyse ilk depo bittikten sonra tekrar servise gelmemi ve motor ikaz ışığını söndürebileceklerini söylediler...ancak segmanla ilgili bir sey soylemediler bu arada yanlarında pense olmadıgından hava filtresinin hortumunun kelepceside takılmadı ancak sorun olmayacagını belirttiler...
umarım bir problem olmaz...ilk depo çabuk bitse de şu işleri halletsem canım sıkıldı ne acaip çelişki bu arada...normalde benzinin (lpg) nin çabucak bitmesini kimse istemez fakat ben şimdilik istiyorum sonra geç bitse de olur
gelişmeleri buraya yazacağım ve duruma göre tartarini yi değerlendireceğim,insanlara tavsiye edeceğim veya etmeyeceğim....
bu arada arabanın çekişinde en ufak bir düşüş söz konusu değil lpg taktırmak isteyenlere duyurulur
Geçmiş olsun, büyü şanssızlık olmuş. İlk ve tek olmasını dilemekten başka elden birşey gelmiyor. Montajdan sonra test sürüşü yapmamışlarmıydı? (sistemin montajı sırasında yanında değildin sanırım)