Şimdi Ara

Tartarini İle İlgili Bilmek İstedikleriniz!!!! (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.549
Cevap
3
Favori
211.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Toyota Corolla 1.6 H/B otomatik 2004 model aracımız var. LPG taktırmak istiyoruz. Otomatik vitesli bir araba da sizce tasarruf sağlanabilirmi? Daha önce otomatik vites li arabalara uyguladınızmı? sonuçları nelerdir?

Şimdiden teşekkürler.
  • HANGİ İLDE OLDUĞUNUZU YAZMAMIŞSINIZ.YAZARSANIZ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM...
    quote:

Orjinalden alıntı: scenic26

Merhaba 2001 model scenic rxt aracım var. Tartarini lpg takılı. Sabah çalışmada problem yaşıyorum. Lpg takılı scenic veya megane kullanıcıları ile paylaşalım aynı sorunu olan varmı? Ben bir kaç ustaya gösterdim ama net çözüm olmadı sadece geçici 1 ay falan çözebildik. yine aynı sorun devam. Forumda okudum 300-400 km benzinle yol yapın diye onuda denedim geçici süre düzeldi ama değişenbirşey yok yine problem devam. Araç zamanla 2 marş 3 marş derken 15 marşa kadar çıkıyor. Ve problem zamanla büyüyor. Soğuk havalarda problem daha artacak çünkü bu problemler araç soğukken daha çok oluyor. iyi havalarda tek seferde çalışıyor.
    Yardımlarınızı bekliyorum.......

• 1900 PROGRAM BİZİMDE SIKLIKLA KULLANDIĞIMIZ BİR PROGRAM HANGİ İLDESİNİZ BİLMİYORUM AMA EĞER İSTANBULSA NORMAL..
    quote:

Orjinalden alıntı: ORFEON69

Ünal bey merhaba. Aracım 98 Laguna. Yazın şehiriçi tüketimi 165 ykr. civarındaydı ancak şu anda 190 ykr. a çıktı. Havaların soğuması sebebiyle sarfiyat biraz artacaktır ancak bu rakam bana biraz fazla geldi. Aracımda 1900 proğram yüklü. En son proğramı yükletsem sarfiyatta düşme olur mu?
  • MONTAJ YAPTIĞIMIZ ARAÇLARIN % 50 Sİ OTOMATİK VİTES SONDERECE UYUMLU VE TASARRUFLU HİÇ DÜŞÜNMEDEN TAKTIRABİLİRSİNİZ...
    quote:

Orjinalden alıntı: chnyildirim

Ünal bey Merhaba,

Toyota Corolla 1.6 H/B otomatik 2004 model aracımız var. LPG taktırmak istiyoruz. Otomatik vitesli bir araba da sizce tasarruf sağlanabilirmi? Daha önce otomatik vites li arabalara uyguladınızmı? sonuçları nelerdir?

Şimdiden teşekkürler.
  • Eskişehirdeyim Ünal Bey
  • Eskişehir
    quote:

Orjinalden alıntı: unalgedik

HANGİ İLDE OLDUĞUNUZU YAZMAMIŞSINIZ.YAZARSANIZ YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM...
    quote:

Merhaba 2001 model scenic rxt aracım var. Tartarini lpg takılı. Sabah çalışmada problem yaşıyorum. Lpg takılı scenic veya megane kullanıcıları ile paylaşalım aynı sorunu olan varmı? Ben bir kaç ustaya gösterdim ama net çözüm olmadı sadece geçici 1 ay falan çözebildik. yine aynı sorun devam. Forumda okudum 300-400 km benzinle yol yapın diye onuda denedim geçici süre düzeldi ama değişenbirşey yok yine problem devam. Araç zamanla 2 marş 3 marş derken 15 marşa kadar çıkıyor. Ve problem zamanla büyüyor. Soğuk havalarda problem daha artacak çünkü bu problemler araç soğukken daha çok oluyor. iyi havalarda tek seferde çalışıyor.
    Yardımlarınızı bekliyorum.......

• ünal bey slm nasılsınız
    benim aracın serviste akü kutup başları sökülü olarak 5gün kadar kaldı
    acaba yazılım bozulmuşmudur
    slmlar
    birde sehirlerarası 100 km de 8 lt yakıyor normal mi
  • SELAM ünal gedik bey
    BEN 2001 MEGANA 2 AY ÖNCE BOLUDA TARTARİNİ TAKTIRDIM. LPG DEN SONRA ARAÇ SOĞUKKEN ISINANA KADAR BENZİNDE TEKLEMEYE BAŞLADI. TÜPTE VE YA ISININCA BİR ŞEY YOK. LPD SERVİSİNE GÖTÜRDÜM ÇÖZÜM BULAMADILAR.
    AYRICA GARANTİLİ OLAN MALDAN ÜCRET TALEP EDİYORLAR.
    İNTERNETTE TARTARİNİNİN NAMINI ÇOK DUYUP TAKTIRDIM. AMA ŞU AN PİŞMANIM.
    BOBİNLERİ DEĞİŞTİRDİM. BİLGİSAYARDA DA ARIZA GÖSTERMİYOR.
    BİR ÇÖZÜM YOLU TAVSİYE EDERSENİZ SEVİNİRİM SAYGILAR
  • ARACINIZIN YAKIT TÜKETİMİ OLDUKÇA NORMAL KUTUP BAŞINI ÇIKARMANIZIN BİR SORUN TEŞKİL EDECEĞİNİ ZANNETMİYORUM SORUN YAŞARSANIZ ENYAKIN TARTARİNİ BAYİİNE GİDEREK TEKRARDAN PROGRAM ATTIRABİLİRSİNİZ...
    quote:

Orjinalden alıntı: alpi4242

ünal bey slm nasılsınız
    benim aracın serviste akü kutup başları sökülü olarak 5gün kadar kaldı
    acaba yazılım bozulmuşmudur
    slmlar
    birde sehirlerarası 100 km de 8 lt yakıyor normal mi
  • SORUNUZUN CEVABINI PM DEN YANITLADIM SAYGILAR...
    quote:

Orjinalden alıntı: süpürkem

SELAM ünal gedik bey
    BEN 2001 MEGANA 2 AY ÖNCE BOLUDA TARTARİNİ TAKTIRDIM. LPG DEN SONRA ARAÇ SOĞUKKEN ISINANA KADAR BENZİNDE TEKLEMEYE BAŞLADI. TÜPTE VE YA ISININCA BİR ŞEY YOK. LPD SERVİSİNE GÖTÜRDÜM ÇÖZÜM BULAMADILAR.

• TEŞEKKÜRLER ÜNAL BEY
  • ünal bey 2001 scenic 1600 16v aracım var ve yaklaşık 10 aydır tartarini takılı 3 aydır sabahları çalışma problemi ve aracımda benzinde tekleme problemi yaşıyorum. daha öncede yazmıştım. eskişehirdeyim ve yardımlarınızı bekliyorum.
  • Karbüratörlü araç için izmirdeki servisinizden fiyat aldım 650 ytl gibi bir fiyat verdi.Bu normalmidir acaba?
  • Sayın ünal bey niye pm den yanıtladınız anlayamadım.açık açık buraya yazsanızda bizde tecrübe kazansak.
    quote:

SORUNUZUN CEVABINI PM DEN YANITLADIM SAYGILAR...
    quote:

SELAM ünal gedik bey

• dün ankaradaki yetkili servise uğradım aracım zamdan önce ( aygaz 1440 ytl) km'de 150 ytl (sadece gaz, benzini hesaplayamadım) yakıyor normal mi dedim. aman kimseyi söylemeyin nazar değmesin diye cevap verdiler. sizce normalmi eğer normal değil ise ne kadar yakması gerekir. şimdiden teşekkürler.

Not: aracım megane, 2001 model 1600cc 110bg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky06 -- 8 Kasım 2007; 0:27:21 >
  • selam arkadaşlar..
    Ben antalyada ikamet ediyorum.Aracıma(Toyoto 2001 1.4 Terra )gaz taktırmak istiyorum.
    Nereden ve kaç liraya Tartarini taktırabilirim...
  • quote:

SORUNUZUN CEVABINI PM DEN YANITLADIM SAYGILAR...
    quote:

SELAM ünal gedik bey

ÜNAL BEY SELAMÜALYKÜM
    BU SORUN BENDEDE VAR VE DAHA ÖNCE DE BUSORUNU SİZE YAZDIM BANA 300-400 KM BENZİNLE SÜRÜN DEDİNİZ VE BENDE BUNU YAPTIM ARABANIN BENZİN POMPASI BAŞTA OLMAK ÜZERE BENZİNLE ÇALIŞMA DÜZENİN HEPSİNİ YAPTIRDIM DAHA TRABZON ALTINIŞK LPG SERVİSİNE GİTTİM ORDA KALİBRASYON AYARI YAPAMADILAR ÇÜNKÜ ARABA ROLANTİDE DEĞİL UYARISI VERİYOR ARKADAŞ DA BİZİ YARIN YANİ CUMARTESİ GÜNÜ ÇAĞIRDILAR YARIN GİDECEM AMA YAKLAŞIK BU SABAH ÇALIŞMASI ARIZASI İÇİN 4 VEYA 5İCİ GİDİŞİM ZATEN SİTEYİ TAKİP ETTİĞİM KADARIYLA EN ÇOK SORUN SABAH ÇALIŞMALARI ACABA BU NEDEN KAYNAKLANIYOR BUNU HALLETMEM İÇİN NE YAPMAM GEREKİYOR BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ÇÜNKÜ YARIN SERVİSE GİDECEM BURDAN ALDIĞIM BİLGİYİ ARKADAŞLA PAYLAŞMAK İSTİYORUM (ARABAM 2001 MODEL RENAULT CLİO RTA HB LPGYİ TRABZONDA TAKTIRDIM)

• quote:

SELAMLAR ARACINIZ LPG YE UYUMLU ARAÇLARDAN BİRİ AMA TİP OLARAK ADAPTASYON SORUNU YAŞANAN BİR ARAÇ ARACINIZI 300- 400 KM. KADAR BENZİNDE KULLANIN SORUN YAŞAMAZ İSENİZ OZAMAN SORUN LPG DENDİR YAŞARSANIZ OZAMAN RENAULT SERVİSİNE GİDER VE SORUNLARINIZI ANLATIRSINIZ 300-400 KM YAPTIKTAN SONRA TEKRAR BANA DÖNERSENİZ SEVİNİRİM SAYGILAR GECİKMELİ CEVAPTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ....
    quote:

Orjinalden alıntı: riskab

quote:

Orjinalden alıntı: riskab

ünal bey merhaba
    7/7/07 de 2001 model renault clio rta hb marka arabama trabzonda tartarini marka lpg taktırdım. Taktırdığım zaman arabamda katalizör yoktu bunu hemen belirteyim. daha sonra
    1- arabam sabahları zor çalışmaya hatta (kontağa basıyorum araba çalışıyor ama devir saati 0 oluyor arabaya gaz versemde gaz yemiyor)
    2-ve aynı zamanda rolantide dalgalanma oluyor ve bazen istop ediyor

daha sonra servise gittim dedilerki senin katalizörün oladığından araba böyle yapıyor dediler bizde 1182 ytl verip katalizörü değiştirdik ama problem çözülmedi daha sonra tekrar servise gittim ordaki ustabaşı senin araba lpgli olduğu için sana takılan parçaya garanti vermiyoruz ve burdada bu şekilde buna işlem yapmam dedi araba lpgli diye servisten kovdu gibi bir şey. daha sonra benim her zaman gittiğim özel servise gittim bilgisayara taktılar sonuç mvcut hata yok senin arabanın problemi lpgden kaynaklanıyor lpg taktırdığım servise gidiyorum pc den bir ayar yapıyor yine problem devam ediyor size sorum şu

1- eğer bu rolentideki dalgalanma ve istopetme lpg den kaynaklanıyorsa bunun sebepleri nelerdir lpg servisinde ne yaptırmam lazım onları öğrenmek istiyorum
    2- eğer bu lpgden değilde mekanik arızadan kaynaklanıyorsa onlar neler olabilir?
    3- eğer lpg bu arabaya zarar veriyorsa hangi mekanik parçalara zarar veriyor en azından bunu bilelim de o parçaları değiştirelim

4- bu arıza lpgnin hangi parçasından kaynaklanabilir. onuda değiştirelim

yaklaşık iki aydır bu problemi çözemedik lpg ye gidiyorum sorun arabada servise gidiyorum bu arabada lpg var lpg bütün araba ayarlarını bozar bunun için buna işlem yapamam diyor kaldık iki arada bir derede eğer siz bana ayrıntılı bir cevap yazarsanız çok memnun olurum umarım yazılarımın tamamını okur cevaplarsınız şimdiden teşekkürler

ÜNAL BEY GALİBA YAZDIKLARIMI GÖRMEDİNİZ SORULARIMA CEVAP VERMEDİNİZ VERİRSENİZ SEVİNİRİM OLUMLU YADA OLUMSUZ TEŞEKKÜRLER

TAMAM AMA RENAULT SERVİSİ DİYORKİ ARABANIZ LPG TAKTIRDIĞINIZ İÇİN ARABAYA YAPILAN İŞE GARANTİ VERMİYORUZ DİYORLAR BU SORUN LPG TAKTIRDIKTAN SONRA BAŞLADI DİYE SORUYORLAR EVET DEDİMİ O ZAMAN LPG SERVİSİNE GİT DİYORLAR BENDE ARABANIN İŞLEMLERİ ÖZEL RENO SERVİSTE YAPTIRIYORUM MECBUREN ARABANIN DEDİMYA YUKARDAKİ YAZIMDA BENDE GİTTİM BÜTÜN BENZİNLE ÇALIŞAN İLGİLİ KISIMLARI YENİLEDİM SORUN YİNE DEVAM EDİYOR NE YAZIKKİ RENO SERVİSİDE BİZİM YAPACAĞIMIZ BİR ŞEY YOK DİYOR ŞİMDİ SİZ SÖYLEYİM BEN YAPAYIM

• SELAMLAR SİZİNLE ZANNEDİYORUM TELEFONDA KONUŞMUŞTUK.ESKİŞEHİR TARTARİNİ SERVİSİ SORUNUNUZU ÇÖZEMEZ İSE SİZİ ANTALYA YA BEKLERİM NE GEREKİYORSA BEDELSİZ OLARAK YARDIMA HAZIRIZ SAYGILARIMLA...
    quote:

ünal bey 2001 scenic 1600 16v aracım var ve yaklaşık 10 aydır tartarini takılı 3 aydır sabahları çalışma problemi ve aracımda benzinde tekleme problemi yaşıyorum. daha öncede yazmıştım. eskişehirdeyim ve yardımlarınızı bekliyorum.
  • RİCA EDERİM..TASARRUFLU GÜNLER...
    quote:

TEŞEKKÜRLER ÜNAL BEY

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.