Şimdi Ara

Tartışmalarda Kullanmadığınız Gülücükler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bölümde eminim tartıştığınız kişiler olmuştur. Tartışma sırasında hangi gülücükleri kullanmaktan kaçınırsınız, ya da hangi gülücükleri kullanmadan önce 2 kez düşünürsüniz? Ben kendi adıma konuşayım:

: Karşıdakini küçük görmek olarak nitelendiriyorum.
    : Karşıdakine cevap verirken bunu kullanmak sanki "Hadi çocuk bas git işine, ben seni aşarım" gibi bir hava katıyor.
    : Karşıdaki çok bilindik ve kesin olan bir yargıyı yalan yanlış saptırmadığı sürece kullanılmaz bence. Bu durum haricinde daha çok tribünlere oynamak amacı güttüğünü düşünüyorum.
    : Bu içten ve samimi olan gülücük son zamanlarda laf soktuktan sonra pis pis sırıtmak manasında kullanılıyor. Karşıdakinin tezini çürüttükten sonra konulduğunda ise masumiyetten çok küçümseme anlamı katıyor.
    : Doğru olmayan bir yargıdan sona kullanıldığında karşıdakini sinir eden bir gülücük, bazen de tribünlere oynama sanatının önemli bir parçası.

Aklıma şimdilik bunlar geldi, ayrı gülücüklere farklı açıdan da bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabuska -- 27 Mart 2012; 12:04:10 >

• :s.g.t
    : yav he he
    :PH0LlEmiCcc
    :Bi bitmediniz.
    : senin kafanı s...
    : belgelerle geldim rasim özan kütahyalıç
    :çokta s...de

ben bunları kullanıyorum kullanma amaçlarım bunlar.

• Geyik konu. Gereksiz mesajlara cok daha yakisirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

Geyik konu. Gereksiz mesajlara cok daha yakisirdi.

Gereksiz mesajlarda tartışma mı olur Ben buradaki tartışmalardan bahsettiğim için buraya açtım, bir nevi analiz

@Wirlieben
    Hocam kullanmadığınız olacaktı.
  • Ben genelde sohbet bölümünde kullanırım. Ciddi konularda ise yeri geldiğinde kullanırım. Özellikle samimi olduğum insanlara karşı. Ciddi bir mevzuuda kullanılınca işin tadını kaçırıyor...
  • :donanımhaber'in en uyuz edici smileyi bence.
    özellikle tartışma zamanlarında

• gülücüklere gözatarken bunu gördüm. bu ne la, illumiati? dh?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maykıl.

gülücüklere gözatarken bunu gördüm. bu ne la, illumiati? dh?

playstation da bir tuş
  • küçümseme manasında olduğu için kullanmam
  • hiçbirini kullanmam ne öyle hiyeroglif yazıya geri mi dönecez
  • Güzel bir konu. İnsanların gülücüklere nasıl bir anlam yüklediğini öğrenmek faydalı olabilir. Ki yüklenen anlamlarda bir hayli farklılık var gibi görünüyor.

Bu çok soğuk geliyor bana.

Hani bazen insan deli oluyor, bunu kullanmak istiyor ki sanırım ben de birkaç kez kullandım ama sonrasında pişman da oldum. Tartıştığımız şey her ne olursa olsun karşımızda kanlı canlı birisi olduğunu unutmamak lazım.

İşte bunu seviyorum ben.
    Tartışma hararetli de olsa aralara serpiştirince harareti alıyor sanki. Buna uyuz olanı delirtebilir tabi bu da ihtimal dahilinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maykıl.

gülücüklere gözatarken bunu gördüm. bu ne la, illumiati? dh?

arapasi atkinson 3-0
  • haricinde hiçbir yüz ifadesini kullanmamaya dikkat ediyorum. Diğerlerine kendimce yüklediğim anlamları hitap biçimi olarak K.B ahalisine yakıştıramıyorum. Bu sebeple sadece bir tanesini kullanamaya dikkat ediyorum bir süredir. Umuyorum dikkatimden kaçmış mesajlarım yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Cezeri

Derin bir anlamı var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.