|
Taş sıçraması çiziği için ne yapılabilir
-
-
Ppf yaptirin arkadaş. Ben yaptırmadım çok pişmanım 2 yaşında ki aracımin her yeri çizik , göçük oldu . Seramik koruma falan boş iş . Ppf yaptırın . -
Ppf düşünüyordum aslında fiyat da almıştım birkaç yerden ama yaptıramadan bu şekilde oldu şimdi bunun üzerine ppf yaptırsam da olur mu bilemiyorum. Sökerken falan boyayı kaldırır mı rötuşlansa? -
Onu bilmiyorum sormanız lazım ama en azından potansiyel hasar , çizik , göçüklerin önüne geçersiniz. Bakın ben arabamın üstüne titreyen biriyim ona rağmen önünü alamadim hasarların .
Ha yok benim için çok önemli değil çizik göçük vs çok kafaya takmam yada her seferinde yaptırırım dersen sen bilirsin ama ben çok pişmanım onu söyleyeyim .
-
Kesinlikle yaptıracağım ppf. Şu kadar küçük bir şey bile çok canımı sıktı. -
Keşke sadece bununla kalsa . Kapı açmayı bilmeyen yaratıkların boyaya verdiği zararlar , motorcularin trafikte sagdan soldan geçerken araca surtmesi , kuş pisliklerinin boyayı yakması , kedilerin araçların üstüne çıkıp boyayı çizmesi , dolu hasarları , aracı yıkamak için kullanılan fırçalarin boyayı çizmesi vs say say bitmez yani . Bende çok takiyordum ama alıştım artık . Tabi benim aracım 2 yaşını geçti . Sıfır bir araç olsaydı böyle hasarlar karşısında çok üzülürdüm . Benim zamanımda ppf bu kadar ünlü değildi bende bilmiyordum ama artık çok yaygın .
Umarım aracınızın başına gelen son talihsizlik olur .
-
Motor inecek hocam -
tampon değil mi orası
oje alıp dikkatlice sürün hiç sırıtmaz
ppf e de o kadar para vereceğime 2-3 yılda bir komple tampon boyatırım daha iyi -
abi öncelikle telaşa gerek yok,bu taş çarpması değil sürtme,arabanın kendi boyasında sanayide boya bastır sprey şişesine,en ince olan sulu boya fırçasını al ve taşırmadan dikkatlice sür,bunun gibi ufak tefek taş izlerini kendi kendine onarırsın,kolay gelsin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X