Şimdi Ara

Tasarım Yorumlarınıza İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bitirme projesi olarak bi' web sitesi tasarlıyorum. Chrome kullanıyorsanız siteyi yorumlar mısınız?

En iyi Chrome'da sonuç Veriyor...

Buradan siteye girebilirsiniz:

http://zinzinzibidi.com/kyzylsungur_music_dvd/

• Bu konuyu 2. ye açıyorsun ama yine söyleyim ben tasarım adına hiçbirşey göremedim çalışmanda. Çok basit ve sıradan bir site olmuş. Ayrıca sayfada kodlama hataları mevcut sayfayı küçültüğümüz zaman arkaplanda manzara resmi çıkıyor, sağ taraftaki sytle kısmının yeri onuyor. Daha kodlamasına bakmadım bu kadarlık yeter herhalde
  • Site çok yavaş çalışıyor. Play tuşuna bastığında basıp basmadığından emin olamıyorsun. Scroll yapınca çok ağır ilerliyor. Ayrıca müziğin ritmine göre sitedeki ikonlara ekolayzır efekti yaparsan süper olur. Ses aniden yükseldiğinde Style-Home-About yazıları felan parlayıp sönsün.

sol en yukardaki "kyzylsungur music dvd" yazısının üstüne geldiğimdeki parlayan renk siteyle çok alakasız. Site iç karartıyor. Açık mavi-Beyaz tonları çok daha başarılı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiralıkbeyin

Bu konuyu 2. ye açıyorsun ama yine söyleyim ben tasarım adına hiçbirşey göremedim çalışmanda. Çok basit ve sıradan bir site olmuş. Ayrıca sayfada kodlama hataları mevcut sayfayı küçültüğümüz zaman arkaplanda manzara resmi çıkıyor, sağ taraftaki sytle kısmının yeri onuyor. Daha kodlamasına bakmadım bu kadarlık yeter herhalde

Kardeş kodlamasınada bakarmısın lütfen arkadaşımız için çok önemliymiş senin kadar tecrübeli değilim yoksa ben bakardım. Bakıp yazda arkadaşımız hem deneyimlensin hemde hatalarını düzeltsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.