|
Bildirim
Ulan bu ülkede hiç birşeymi vatandaşın lehinde olmaz.!!!!!!
|
İstanbul'da taksi plakası 1.700.000TL , plaka sahibi arabasını gündüzcülere aylık 8000TL'ye kiraya veriyor. Mazotuna masraflarına karışmıyor.
Gececilere de aylık 3000-4000TL arası kiraya veriyor. Kısaca ayda 11-12 bin tl kılçıksız NET gelirleri var. Buradan sesleniyorum aranızda gelirler kontrolörü,vergi denetmeni ya da AKP'li varsa. Bu plaka sahiplerinin teker teker isimleri belli ,İstanbul'da kayıtlı taksi plakası 18000 adet, TR'DE 60000 ADET. Bu plaka sahiplerinin istanbul'dakileri topu topu 100 tanesi hariç hepsi basit usulde vergiye tabiler. KENDİLERİNİ ASGARİ ÜCRETTEN BEYAN EDİYORLAR. Yani aylık net 1600TL kazanıyorum diyor , Yani senede 45000TL'lik vergi kaçırıyor bir plaka sahibi. Senede İstanbul'daki plaka sahiplerinin kaçırdığı vergi 786.240.000TL |
Hakem: AKP
Kazanan: Mafya Kaybeden: Halk |
Muz cumhuriyetınde sıradan bır gün. Taksıcıler ülkeyi tehdıt ederek ıstedıklerını yaptırıyorlar bu nasıl ulke ? Isteyen ubere bıner ısteyen taksıye bıner bundan kıme kardesım ? Ben taksıcılerden nefret edıyorum, bınmek zorunda degılım.
|
bu kanunu onaylayanlar sabahın köründe yağmurda elinde valizle garajdan 20 lira yazacak yere kısa mesafe diyen ve almayan taksiciye denk gelmemişler sanırım. yada hastaneden yanında birine tutanarak ancak yürüyebilen insanları almayan taksicileri görmemişler.ailenle kızınla eşinle bindiğin taksi şoförünün kırmızı ışıkta ana avrat küfrettiğine şahit olmamışlar. özel arabanız var diye göremiyorsunuz umarım birgün başınıza gelir ve uberin vatandaş için ne anlama geldiğini anlarsınız. yaşamayan anlayamıyor malesef
|
taksicilerden nefret ediyorum
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FightForBeer -- 29 Mayıs 2018; 19:22:25 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 29 Mayıs 2018; 17:56:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 29 Mayıs 2018; 18:31:6 > |
|
|
|
|