Şimdi Ara

taşınabilir 500 hard diskime yanlışlıkla format attım lütfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 500 GB WD nin taşınabilir harddiskini bilgisayara format atarken fişini çekip bilgisayardan çıkarmayı unutmuşum...
    Format bittikten sonra farkettim...
    şimdi bilgisayarımda çalışmıyor.... sürücü hiç açmıyor... bilgisayar -özellikler -donanım aygıt yöneticisine girdiğim zaman disk sürücülerinde görünüyor...fakat bilgisayar hiç açmıyor.....

bu bilgileri kurtarma imkanım yok mu daha doğrusu niye açamıyorum bu taşınabilir harddiskimi ...
    lütfen yardım bu hard diskimdeki bilgileri geri getirmem gerek..... inanın benim bittiğim an şu andır....

• arkdaşım öncelikle geçmiş olsun..
    sana gereken başka bir pc ve bitane data recovery programı.
    geçen yaz aynı duruma ben de düştüm, ve gayet sağlıklı bi şekilde %90 oranlarda tüm dataları kurtarabiliyosun.
    tek dikkat etmen gereken formatlanmış harddisk üstüne tekrar veri yazmaman, yani windows yükleme ya da herhangi bi şekilde data atma.
    başka bir pc ye bağla ve güzel bi veri kurtama programıyla harddisk i taratman lazım.
    benim kullandığım programın ismin hatırlamıyorum (akşam yollayabilirim eve dönünce) gayet güzel özellikleri vardı, ayarlardan sadece jpeg ya da word dökümanlarını vs.. gibi seçip onları kurtarabiliyodun
    tekrar geçmiş olsun kolay gelsin..
  • Data recovery programlarıyla şansını deneyeceksin...Easy Recovery Pro,Get Data Back,EASEUS Data Recovery Pro gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinkcrow7 -- 26 Mayıs 2009; 18:08:58 >
  • Arkadaşlar anlattığım taşınabilir hard diskimi başka bir bilgisayarda da deneme rağmen
    bir türlü açamadım?
    ne yapacağım şimdi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.