Şimdi Ara

Taşınabilir diski PS4 diskine çevirin. (2 TB HDD - video anlatım) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
62
Favori
18.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Samichlaus

Yazılımla fat32 de yaptım sonuç değişmedi.

harddıkste sorun olabılır. alternatif baska bır harddısk denemenızı tavsıye ederım. ornegın usb bıle ıs gorur.
  • Hocam sa. Ps4 e iki hdd bağlamanın bir yolu var mı. Bilgisayara ssd almayı düşünüyordum bilgisayardan çıkardığım hdd yi de ps4 e takarım. Bunun bi yolu olursa benim için baya bi masraf azalır.
  • Az önce STEA2000400 2 TB modeli aldım. Fiyat olarak 278 TL Hepsiburada kampanya yapmış alacak arkadaşlar acele etsin. Şuan piyasa fiyatı 350 TL civarındahttp://www.hepsiburada.com/seagate-expansion-2tb-2-5-usb-3-0-tasinabilir-disk-stea2000400-p-BD803336

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi downrock -- 6 Şubat 2017; 7:12:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukayaz

Hocam sa. Ps4 e iki hdd bağlamanın bir yolu var mı. Bilgisayara ssd almayı düşünüyordum bilgisayardan çıkardığım hdd yi de ps4 e takarım. Bunun bi yolu olursa benim için baya bi masraf azalır.

Var. Su an kapalı betada olan 4.50 sürümünü beklemeniz gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam anlatımınız için çok teşekkür ederim. Bende aynen yaptım ve oldu. Bi sıkıntı yaşamadım. Ps4 pro içinde aynı hard diski alsak bi sıkıntı olur mu yoksa başka bi hard disk mi gerekiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RelphegoR

Hocam anlatımınız için çok teşekkür ederim. Bende aynen yaptım ve oldu. Bi sıkıntı yaşamadım. Ps4 pro içinde aynı hard diski alsak bi sıkıntı olur mu yoksa başka bi hard disk mi gerekiyor ?

Rica ederim, aynı disk oluyor merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Hocam anlatımınız için çok teşekkür ederim. Bende aynen yaptım ve oldu. Bi sıkıntı yaşamadım. Ps4 pro içinde aynı hard diski alsak bi sıkıntı olur mu yoksa başka bi hard disk mi gerekiyor ?

GoldPunch hocam 4.50 güncellemesiyle harici disk desteği geldi demişsiniz. Tavsiyeniz hangisi yönünde?
    Sizce bir harici hdd mi takmalıyız yoksa içindekini mi değiştirmeliyiz? bende 2tb hdd alacağım hangisi daha iyi performans verir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocakli

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

GoldPunch hocam 4.50 güncellemesiyle harici disk desteği geldi demişsiniz. Tavsiyeniz hangisi yönünde?
    Sizce bir harici hdd mi takmalıyız yoksa içindekini mi değiştirmeliyiz? bende 2tb hdd alacağım hangisi daha iyi performans verir?

Vallahi hemen hemen tüm USB 3.0 destekli harddiskler benzer performans veriyor.

Dahili HDD ye oranla kıyas videosu yapmış Digital Foundry, şunu izleyebilirsin.

• Selam arkadaşlar
    Pek bilgim yok ama karşılaştırma yaparken şunu goruyorum. "Cache Bellek" ideal kaç mb olmalı?
  • Özellikle uzun süre konsolu açmadığımda USB diski tanımıyor.Sizde de oluyor mu arkadaşlar?
  • arkadaşlar maxtor m3 portable'ı deneyen oldumu onuda seagete üretiyor muhtemelen aynıdır ama emin olmak istiyorum daha önce deneyen oldumu acaba

• aradan epey zaman geçmesine rağmen soruma cevap gelmedi. sebebi ise muhtemelen harici disk desteği gelmesi ile birlikte insanların buna yönelmesi. ancak ben kendim için değişimi hala uygun gördüğümden bu yönde adım attım. en büyük sebebim ise harici diskin yer kaplayacak olması ve bu harici diskin başka bir amaç içinde kullanılamaması ps4 ün içindeki hdd ile beraber 2 hdd de olması bir hdd nin boşa gitmesine neden oluyor.

yaptığım değişim hakkında bir kaç bilgi verecek olursam önce elimdeki maxtor m3 portable 2 tb hdd ye ps4 sistemimi yedekledim (arkadaşlar farklı bir hdd gerekiyor vb. çok yorum var bunlara pek kulak asmayın yedek almak için ek bir hddye gerek yok) yedek almak çok uzun sürüyor vb.. laflar çok korkutmuştu beni ama 320 gb veriyi yaklaşık 3 saatte yedekledim) daha sonra ps4 den hdd yi çıkardım ve bende mevcut olan docka bağladım ve önce bölümleri sildim ve exefat şeklinde format attım ve maxtor harici hdd me attığım yedeğimi kes yapıştır yaparak tekrar ps4 ün 500 gblık diskine attım buda yaklaşık 3 saat sürdü daha sonra montaj işine geçtim maxtor m3 portable 2 tb hdd yi harici disk kutusundan kolaylıkla çıkarttım ve içerisinden seagate mobile 2 tb hdd çıktı bu harici diskin boyutları ps4'ün orjinal 500 gb samsung diskiyle aynı boyuttaydı daha sonra seagete mobile 2 tb hdd yi ps4 e monte ederken ps4 ün içinden çıkan samsung 500 gb diskide harici disk kutusuna yerleştirdim. daha sonra ps4ü açtım sistemi usb den kurduktan sonra bir kullanıcı oluşturdum ve yeni ps4 ten sökerek elde ettiğim yeni 500 gblık harici diskimi bağlayarak yedeklerimi geri yükle dedim 3 saatin ardından ps4 sistemim eski haline döndü 9-10 saatlik bir işlem sonunda ps4 üm hem eski haline döndü hemde 2 tb oldu. bende artık indiremediğim ve silmek zorunda kaldığım oyunlarımı indirmeye başladım.

Not: Yedek almadan yapmak bence mantıklı değil montaj yedekleme dahil hepsi 10-12 saat arası bir zaman almıştır. geçen hafta cumartesi günü tamamlayıp yeni oyunları indirmeye başlamıştım daha yeni oyunların yarısına anca gelmişimdir. bu 320 gb veriyi indirmek enaz bir hafta sürerdi. ben yedek aldığım için bu süreçte yeni oyunları indiriyorum. sizde hdd dock olmaya bilir ama siz de bilgisayarınıza sata kablosuyla bağlayarak aynı şekilde bu işlemi yapabilirsiniz.

• acaba ps4 pro için 4 yada 5 tb hangi ürünün önerirsiniz kullanan arkadaşlarımız varmı ?
    http://www.dfsbilgisayar.com/harici-harddiskler/seagate-5tb-2-5-backup-plus-usb-3-0-external-hdd-siyah-stdr5000200?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    bu üründen alsak hız bakımından nasıl bi performans alırım ?
    yükleme hızı v.s gibi şeyler var pek anlamıyorum da bu işlerden
    birde ps4 pro ya bu verdiğim hdd olur mu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hamada34

http://www.dfsbilgisayar.com/harici-harddiskler/seagate-5tb-2-5-backup-plus-usb-3-0-external-hdd-siyah-stdr5000200?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

bu ürünü aldım ama ps4 prodan çıkanın boyutu daha ufak buda sığmadı lanet şey boşuna almış olduk

onların içinde 2 hdd olduğunu söylüyorlar 2 tanemi çıktı tekmi

• quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

quote:

http://www.dfsbilgisayar.com/harici-harddiskler/seagate-5tb-2-5-backup-plus-usb-3-0-external-hdd-siyah-stdr5000200?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

bu ürünü aldım ama ps4 prodan çıkanın boyutu daha ufak buda sığmadı lanet şey boşuna almış olduk

tek çıktı hocam
    neyseki harici olarak bağladım oyunlarıda oraya attım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

quote:

tek çıktı hocam
    neyseki harici olarak bağladım oyunlarıda oraya attım

hayırlı olsun güle güle kullanın

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Selam beyler. Harici hdd taktiktan sonra illa makinedeki oyunları buraya atmak zorunda değiliz değilmi. Yani cihaz zaten 1tb. Artı 1tb de harici taksan yeni inecek olan oyunları hariciye indirsek istediğimiz zaman hem sistwmdekileri hemde haricileri oynayabiliriz değilmi?

• konuyu hortlatıyorum:)
    şimdiki zamanda 2tb'lık olarak ne önerebilirsiniz ?
    eskilerden kalan hiç yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

Selam beyler. Harici hdd taktiktan sonra illa makinedeki oyunları buraya atmak zorunda değiliz değilmi. Yani cihaz zaten 1tb. Artı 1tb de harici taksan yeni inecek olan oyunları hariciye indirsek istediğimiz zaman hem sistwmdekileri hemde haricileri oynayabiliriz değilmi?
    Neyse kendim çözdüm.

1tb lik makinama usb den 3tb lik wd disk taktım. 4tb oldu. Simdi yeni oyunları direkt wd yw indiriyorum. Artık uzun zaman idare eder heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 4 Aralık 2018; 16:1:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.