Şimdi Ara

Taşınabilir HDD Raw Oldu??? Resimli Detaylı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    samsung portable s2 640 gb taşınabilir hdd em var. gayet de güzel çalışıp çatır çatır kullanıyordum. ama 2 önce veri aktarımı yapabildiğim hddeme şu anda erişemiyorum... bi kere daha böyle olmuştu ve kendiliğinden düzelmişti.

öncelikle işletim sistemim windows 7. Disk Yönetimi Sayfasında;

gibi bir görüntü alıyorum.
    Ayrıca PTDD Partition Doctor 3.5 Programını açıyorum ve harddiskim ismiyle birlikte ama bu sefer yol olarak J: birimiyle görünüyor.
    Şöyle Yani;

Ha bu arada En çok söylenen CHKDSK de yaptım. Ancak Sonuç Olarak;
    Dosya sistemi türü FAT32.
    Dosya ayırma tablosu <FAT 1> okunurken bir hata oluştu.
    Dosya ayırma tablosu <FAT 2> okunurken bir hata oluştu.
    Okunabilir hiçbir dosya ayırma tablosu <FAT> yok

Durumunu görüyorum. Arada bir görüyor cidden. ama tekrar çıkarıp taktığımda tekrar RAW oluyor. İçindeki Bilgileri de kaybetmek istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herger93 -- 3 Ağustos 2011; 17:28:03 >

• arkadaşlar lütfen yardım...
  • başlat-çalıştır cmd
    chkdsk/x g: şeklinde çalıştırdınız değilmi?

bende de raw sorunu olmuştu yukarıdaki komutla hataları düzeltti..

bence diskiniz uyarı veriyor, fiziksel hasar gibi...en kısa zamanda bilgilerinizi yedekleyin garantiliyse servise gönderin ve kurtulun diskten.....

bir arkadaş sorunu şöyle çözmüş deneyebilirsiniz:

ben sorunumu halletttim.önce raw haline gelen sürücüyü ntsf şeklinde biçimlendirdim.daha sonra
    O&O MediaRecovery programının full sürümünü temin ederek d sürücümü tarama yaptım.ve orada ne varsa çıkarttı.bunun bulduklarını c ye kopyaladım.dikkat edilmesi gereken en önemli nokta kayıp alanda kurtarmak istediğin tüm verileri kurtarma işemi ve başka bir yere kayıt işlemi yapmadan sakın o sürücü üzerine yeni birşeyler kaydetmeyin.aksi halde kurtarmış olduğunuz verileri kaydetmemişseniz onları kaybedersiniz.

yada Ubuntu 11.04 indir cd den boot et..try ile sistemi aç..Places listesinden hddyi seçip verileri başka diske yedekle..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.