Şimdi Ara

Taşınabilir HDD Senkronizasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu hafta içinde bir taşınabilir HDD alacağım ancak basit bir sorum var;
    PC'deki bir klasörü harici diske kopyaladık diyelim, harici diski tekrar PC'ye taktığımızda PC'deki kopyaladığımız klasörde yaptığımız değişiklikleri (klasöre yeni bir dosya atmış olabilirim, varolan bir dosyayı silmiş olabilirim ya da bir word dosyasında değişiklik yapmış olabilirim) otomatik olarak algılayıp ona göre harici diskteki klasörü yenileme olayını (senkronizasyon diyelim) nasıl yapıyorsunuz?

Bunu otomatik yapan harici HDD'ler var mı, yoksa ayrıca netten PC'ye bir program mı indirip yapıyorsunuz? (Eğer ayrıca bir program ile oluyorsa, hangi program bu konuda iyidir?)

Not: 2.5" 250-320 GB bir harici disk alacağım.

• @ Burocks

İyi Akşamlar ;

Harici HDD WD My Passport Essential , WD My Passport Elite 2.5 ürünlerinin içinde Senkron & Şifreleme Yazılım Dosyası mevcuttur.
    Diğerlerinde böyle bir özellik varmı , nasıl uygulanıyor her hangi bir bilgim yok.

Ürün olarakda WD My Passport Essential 320 gb öneririm.
    Fiyatı 183 Lira.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.saygili

@ Burocks

İyi Akşamlar ;

Harici HDD WD My Passport Essential , WD My Passport Elite 2.5 ürünlerinin içinde Senkron & Şifreleme Yazılım Dosyası mevcuttur.
    Diğerlerinde böyle bir özellik varmı , nasıl uygulanıyor her hangi bir bilgim yok.

Ürün olarakda WD My Passport Essential 320 gb öneririm.
    Fiyatı 183 Lira.

Kolay gelsin.

Cevabınız için teşekkür ederim, ancak ben sorarken de aslında bu yüzden sordum. WD My Passport Essential'da bu özelliği gördüm ama ben fiyat farkından dolayı TOSHIBA 250GB almayı düşünüyorum. (Zaten 250 GB bile fazla bana, ayrı bir DVD arşivim olduğu için, film fln pek izlemiyorum PC'de)

Ama eğer TOSHIBA ile bu senkronizasyonu gerçekleştiremeyeceksem, o zaman mecburi WD alacağım.
    Eğer TOSHIBA ile yapabileceksem nasıl yapacağım?

(Bu arada senkronizasyonu her ikisi ile de yapabiliyor olmana rağmen sen gene de WD al, WD TOSHIBA'dan çok daha iyidir diyorsanız o ayrı konu)

• Merhaba
    Güzel bir konu. Sorunuza cevap olmasada senkronize etmenin yazılımla ilgili olduğunu düşünüyorum. Ben de benzer bir yazılım arıyorum.
    Sorunuza cevap bulabildiniz mi? Ne tavsiye edersiniz?

Konu güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 10 sene önce aldığım LG marka (içinde Toshiba vard) diskte bahsettiğiniz şekilde bir program vardı.ama ismini hatırlamıyorum. Backup programlarını araştırabilirsiniz. Mutlaka vardır. Hatta Windows un kendisine bile yaptırılabilir belki öyle bir özellik vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.