Arkadaşlar şöle bir fırsattan haberdar oldum Acer marka notebook pc sistem özellikleri
İşlemci: Amd Turion 64 X2 İşlemci hızı: 2.0 Ghz Bellek : 3 GB Sabit Disk 250 GB Ekran belleği :128 Mb Ekran boyutu 15.4 '' Çözünürlük 1280x800 Bellek tipi : 1x2GB + 1x1GB Ekran özelliği : WXGA Crystal Brite Grafik Tipi : Nvidia Geforce 8400M-G İşlemci Tipi :Çift çekirdek Optik sürücü: Süpermulti DVD-Rw Yazılım :Vista
FİYATI : 1.226.00 YTL KDV Dahil
Lütfen bu notebook özelllikleri iş yerim için istiyorum iyimidir değilmidir.Varsa bildiğiniz bir marka ve uygun fiyata laptop bilgilendiriseniz sevinirim.Yarın gece 22:00 ye kadar kampanyası bitiyor ilgili arkaşların bilgisine ihtiyacım var.Vista iyimidir?Amd Turion mı yada Intel dual core2 mi iyidir? Şimdiden tşkler bilgilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
iş yerinde hangi amaçla kullanılacağını söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz
kardeş iş yerimde belirli bi amaç deil yani iş yerime alıyorum.hızı vs... kullanımı zevkli olabilecek bir makine mi ondan bahsetmiştim.genel olarak tavsiye edilebilecek bir makine mi?