Şimdi Ara

tasınabilir usb harddiskler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar tasınabilir hd almak istiyorum tavsiyeleriniz neler? marka olarak ne tercih edilir ve sanırım ac adaptöru ile kullanılıyormus.. herhangi bir bilgisayara hemen taktıgımız gibi transfer olayına baslayabilirmiyiz yoksa kurulumda mı gerekiyor. Benim icin en onemlisi ac adaptoru ile mi kullanıyor?

• benim archos jukebox var 20 GB cok güzel birşey,Window ME,2000,XP sisteme taktığında yerel disk olarak goruyo D,E,F gibi, win98 icin driver yüklemek gerekiyor. yanında adaptor de gelmesi lazım AC adaptor.
  • Birkaç yıldır taşınabilir USB harddisk kullanıyorum. Enerjisini doğrudan USB üzerinden alan 2.5" lik USB HD lerde var ve ilave AC adaptör gerektirmiyor. Bende bir tane var her makinada doğru olarak çalışıyor ve oneblood'un dediği gibi 98 dışındaki işletim sistemleri otomatik olarak tanıyor. Ancak benim HD Toshiba notebook ile çalışırken USB portun enerjisi yetmiyor, o zamanda sorunu ikinci USB üzerinden ilave güç alarak çözebiliyorsun. USB HD edinmenin bir yoluda kendinin yapması, bir tane USB HD kutusu alıp birde HD buldunmu konuyu çözebilirsin ve daha hesaplı olur.
  • Bunun için 35 dolara everestin kutuları var.. Küçük 2Gblık HDDler felan +5V ile 3 pinlik yerden de çalışabiliyorlar ve extra güce ihtiyaç yok..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.