Kolay gelsin ii günler beyler bende wissman alıcı vardı biz taşındık taşındıımız evde yukardan gelen bi kablo var adamlar bunu digital e takın dedi taktım bütün kanllarda sinyal yok veya zayıf diyor naapıyım??
Önce lnb nin tam sıkı olup olmadığını ondan sonra da lnb den gelen kabloda kırılma veya temazsızlık olup olmadığını kontrol ediniz..
lnb nin sıkı olduunu yukarı çıkıp mı kontrol edicem?teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: pesmanyak
lnb nin sıkı olduunu yukarı çıkıp mı kontrol edicem?teşekkürler
Evet fakat lnb hassastır oynatmamaya çalışınız .
Apartman da ortak olarak çanak kullanıyorsa ve tüm daireler de uydu kablosu varsa;başka dairelere sorun ilk önce.. başka dairelerde sorun yoksa, dağıtıcı kutudan başlayarak kabloları kontrol edin..
merkezi sistem mi var yeni dairenizde.. cihazınız merkezi yayınlara uygun mu buna da bir bakın derim
quote:
Orjinalden alıntı: kankys
merkezi sistem mi var yeni dairenizde.. cihazınız merkezi yayınlara uygun mu buna da bir bakın derim
merkezi fakat uyumlumu bilmiorm markaya göremi değişiyor o
bazı cihazlar merkezi yayını desteklemiyor o yüzden öyle bir yorum yaptım.
hangi markanın hangi cihazı desteklemiyor tam bilmiyorum örneğin vestel mini fta 4000 cihazı desteklemiyor yani ben en azından öyle biliyorum yanlışım varsa düzeltirler..
eğer normal bir uydu kurulumunda yayın alabiliyorsanız ama merkezi sistemde yayın alamıyorsanız büyük ihtimal cihazınız merkezi yayına uyumlu olmadığı için olabilir. tabi başka bir sorun yoksa binada .
quote:
Orjinalden alıntı: pesmanyak
Kolay gelsin ii günler beyler bende wissman alıcı vardı biz taşındık taşındıımız evde yukardan gelen bi kablo var adamlar bunu digital e takın dedi taktım bütün kanllarda sinyal yok veya zayıf diyor naapıyım??
Bahsi geçen cihazın adını ilk kez duydum sanırım cihaz santarl uyumlu değil sorununda bu yüzden kaynaklanıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme