Şimdi Ara

Taşıt kredisi alan kişiye araba satmak riskli mi?(Banka parayı vermiyor) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
23.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    noterde oarayı almadığıma dair noter vekili olan başkatip mahkeme dilekçemde şahit ve şahitlik edeceğini kabıl etti sağolsun ne kadar etkili olur bilmem ama
  • karizmas25 kullanıcısına yanıt
    Sonuc olarak araba sizde kaldı dimi bi problem olmadı
  • Ya o deılde ceksın ıhtıyac kredısnı hesabına yatsın hesaptan ceksın snaa versın parayı odamı olmaz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı ve seneti vermedim ama kayıt onlrın adına ne olur bilmem pazartesi ola hallola
  • adamla ticari uyuşmazlığımız yok ki adam ödemeyi düşünmüyor bildiğin yola git dedi :D savaşacağız artık
  • Allah sabır versinn kolaylık versın inş halledersın kolay kazanılmıo para:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karizmas25

adamla ticari uyuşmazlığımız yok ki adam ödemeyi düşünmüyor bildiğin yola git dedi :D savaşacağız artık

Hiçbirşey olmaz.arabayı iyi saklayın,senet ile de icra takibi başlatın.aracı teslim ettim deyin,parayı icra yoluyla tahsil edin.aracınızı da parçacılara parça parça satın.1 araba satıp 1 i dolandırıcıdan 2 si parçacıdan 3 araç parası kazanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karizmas25 kullanıcısına yanıt
    ne diyelim inş bişey olmaz bi sorun cıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

quote:

adamla ticari uyuşmazlığımız yok ki adam ödemeyi düşünmüyor bildiğin yola git dedi :D savaşacağız artık

Hiçbirşey olmaz.arabayı iyi saklayın,senet ile de icra takibi başlatın.aracı teslim ettim deyin,parayı icra yoluyla tahsil edin.aracınızı da parçacılara parça parça satın.1 araba satıp 1 i dolandırıcıdan 2 si parçacıdan 3 araç parası kazanın.

O zaman o adamdan farkı ne olur?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

buyuk olay atlatmısınız gecmiş olsun
    maalesef... :(

Gecmis olsun hocam. Okurken sinirlerim gerildi. Su an basınıza gelebilecek tek şey su. Adam elindeki ruhsat ile çalıntı ihbarı yapar. Sizin adresi biliyorsa ihbar eder arabanın yerini. Emniyete bağlı çekici alır aracı ve adama teslim eder. Allah muhafaza. Aracı kapalı bir garaja saklamanızı öneririm. Bu tedbir yavaş işleyen hukuka karşı alınmış bir tedbir. Sizin davanızın sonuçlanması adamın çalıntı ihbarından çok daha uzun sürecek. Adam bu yöntemle alır aracı anasını ağlatır. Sonra siz davayı kazanınca hurda bir aracı geri iade almış olursunuz.

Senet ise mutlaka işleme konmalı ; ama burada şu var. Araç kadının üstüne , Senedi adam imzalamış. Bu tip adamların ne adresi bellidir ne de üzerlerine mal mülk vardır. Karı koca olurlarsa farklı bir yoldan tutturulur belki. Direk arabaya haciz koyulma ihtimalini kovalayın.

Büyük gecmiş olsun. Yazdıklarımı dikkate almanızı umuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: s0Lid

quote:

quote:

bu tür mahluklara bu müstehak

• quote:

Orijinalden alıntı: s0Lid

quote:

quote:

Onlara adam denmez bana göre.forumdaşı dolandırdı, şimdi emin olun yeni kurbanlar aramakta.kendilerini uyanık,iyi niyetli,düzgün insanları enayi gözüyle görürler.bunlara iyiniyet göstermek yeni namussuzluklar yapmaları için cesaretlendirmek anlamına gelir.hatta mağdur arkadaş senedi direkt çek-senet-tahsilat işleri yapan kirli elemanlara 3 kuruş ucuza verse en iyisini yapar.

• Arkadaşlar buradan takip edenler için bilgi vermek istiyorum bugün itibarile aracımın satışını çok şükür geri aldık 10 günlük bir stresin ardından kurtardık diyelim siz anlayın. Ayrıntıya girmeyeceğim satışı aldım mahkemelik olmadım. Direkten döndüm diyeyim siz anlayın hepinize teşekkür ederim... Bu mesajları okuyanlarda lütfen kredi çıkaracağım safsatasına inanmasınlar, ruhsat fotokopisi verirsin müracaat eder kredi onaylanır bankaya gidersin paranın yatırılacağı kişi ruhsatın ilk sahibidir ondan sonra işlem yapılır önce satış veripte sonra benim gibi duruma düşmeyin... Saygılar...
  • quote:

Arkadaşlar buradan takip edenler için bilgi vermek istiyorum bugün itibarile aracımın satışını çok şükür geri aldık 10 günlük bir stresin ardından kurtardık diyelim siz anlayın. Ayrıntıya girmeyeceğim satışı aldım mahkemelik olmadım. Direkten döndüm diyeyim siz anlayın hepinize teşekkür ederim... Bu mesajları okuyanlarda lütfen kredi çıkaracağım safsatasına inanmasınlar, ruhsat fotokopisi verirsin müracaat eder kredi onaylanır bankaya gidersin paranın yatırılacağı kişi ruhsatın ilk sahibidir ondan sonra işlem yapılır önce satış veripte sonra benim gibi duruma düşmeyin... Saygılar...

Geçmiş olsun çok şükür kurtarmışsınız aracınızı.
  • quote:

Arkadaşlar buradan takip edenler için bilgi vermek istiyorum bugün itibarile aracımın satışını çok şükür geri aldık 10 günlük bir stresin ardından kurtardık diyelim siz anlayın. Ayrıntıya girmeyeceğim satışı aldım mahkemelik olmadım. Direkten döndüm diyeyim siz anlayın hepinize teşekkür ederim... Bu mesajları okuyanlarda lütfen kredi çıkaracağım safsatasına inanmasınlar, ruhsat fotokopisi verirsin müracaat eder kredi onaylanır bankaya gidersin paranın yatırılacağı kişi ruhsatın ilk sahibidir ondan sonra işlem yapılır önce satış veripte sonra benim gibi duruma düşmeyin... Saygılar...

Öncelikle geçmiş olsun. Son mesajınızda bahsettiğiniz gibi işlemlerin hallolacağına emin misiniz acaba?

2 farklı banka ile görüştüm, işlem basamaklarını anlattılar. "Aracı noterde kredi talebinde bulunan kişiye devrettikten sonra kişi bankaya gitmeyi reddederse ne olur ?" işte bu sorunun kesin cevabı yok. Kredi çeken kişinin kredisi sadece "onaylanıyor", yani kredi daha çıkmamış. Kişi kabul etmezse siz bankaya tek basına gidip "ben aracı kredi talebinde bulunan kişiye sattım hadi bana paramı verin" diyemiyorsunuz ne yazık ki.

• Geçmiş olsun.En iyisi para bir yana mal bir yana
  • gyradel kullanıcısına yanıt
    ikinci el taşıt kredisi için Xfinans diye bir firma var arkadaş acentası o izah etmişti risk yok ama ben sanırım eksik anlattım en iyisi siz bu kefil 5 dk krediniz hazır diyen finansa gidin bir onlar daha iyi izah ederler... Ben zaten işi bilsem düşermiydim :D
  • merhaba arkadaşlar bende bugun sattım aracımı
    alıcı yarısını peşin verecek yarısıda banka kredisi turkıye fınans tan
    devrı ıstıyor banka
    bankacı tanıdıklarıma da sordum
    tahhut yazısı al bankadan kredının tutarı onaylandığı ve sana verilecek olduğuna daır dedıler
    sıkıntı yaşamam değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dowaby -- 19 Şubat 2015; 0:27:44 >
  • tasıt kredısı ıle arac alımında satıcı fatura kesıyormu?
    ev kredılerınde devlet kredıyı takıp edıp muteahıtın daıreyı kredı tutarında fatura kesıp kesmedıgını kontrol edıyor.aynısı sıfır arac alımında da soz konusu.ıkıncı elde durum tam olarak nedır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dowaby

merhaba arkadaşlar bende bugun sattım aracımı
    alıcı yarısını peşin verecek yarısıda banka kredisi turkıye fınans tan
    devrı ıstıyor banka
    bankacı tanıdıklarıma da sordum
    tahhut yazısı al bankadan kredının tutarı onaylandığı ve sana verilecek olduğuna daır dedıler
    sıkıntı yaşamam değil mi

paranın yarısını alıp bankada okey diyorsa sıkıntı yok hocam....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.