Şimdi Ara

Taşıyamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda benim de kötü oynadığım oyunlar oluyor ama cidden elimden bişey gelmiyor yani jungle support oynarım genelde jungleda her lane e yardım etmeye çalışırım ama karşı jungle bi gank atsın mesela bota double versinler küfürler falan başlıyo veriyoruz oyunu. Supta adcye bağlıyım zaten o ne kadarsa oyum bende. Asasin herolar kullanmaya başlasam mı diye düşündüm kha rengar gibi sizce ne durumdalar işimi görürler mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justinian -- 25 Ağustos 2014; 19:42:13 >

• ne kadar zamandır oynadığını, kaç maç attığını ve şu an bulunduğun ligi söyler misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

ne kadar zamandır oynadığını, kaç maç attığını ve şu an bulunduğun ligi söyler misin?

aatrox çıkınca başladım
    günde 5-6 maç
    gold3
  • Vlad al top a çık, jung gang gelirse adama dal, karşı gang atarsa gir havuza kaç 😌 kafan rahat eder!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun asıl taşıyıcısı Destek rolüdür unutma.
  • aatrox çok eski bi hero değil bence.biraz normal game arası verebilirsin
    varustan beri oynuyorum(dari,draven,diana jayce falan yoktu o zamanlar)assasinlerin gücünü yeni anladım.ne rolde oynarsan oyna assasin özellikli herolar oynamaya özen göster(adc hariç tabi)
    mümkün olduğunca ormancı oyna.sana tavsiyem usta yi oynaman.ona alternatif xin,amumu,jarvan IV ve elise.

• 1 senedir oynuyosan ve gold üstüne çıkamadıysan bence gelebileceğin en iyi yer burasıdır, try hard yapmıyosan en fazla gold1-platinum 5 olursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sd karta taşıma yapamıyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zed oyna adcyi tekle ve taşı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

1 senedir oynuyosan ve gold üstüne çıkamadıysan bence gelebileceğin en iyi yer burasıdır, try hard yapmıyosan en fazla gold1-platinum 5 olursun

1 senedir şöyle haziranda çıkmıştı sanırsam aatrox haziran-eylüle kadar 30 olmakla geçti bu yaz başı rankedlara başladım aradaki 9 aylık zaman diliminde toplasan 5 oyun normal atmışımdır.
  • up
  • up
  • Takimin malsa yapabileceklerin sinirli oluyor yapcak bisi yok oyunun kurali takim calismasi
  • up
  • duo olmadan tek başına taşıyan varmiymiş jung mid, bot pre gibi yapabilirsen bir arkadaşinla birbirleriyle uyumlu herolar alın kazanma oranı artar

• quote:

Orijinalden alıntı: Aoheiwa

Vlad al top a çık, jung gang gelirse adama dal, karşı gang atarsa gir havuza kaç 😌 kafan rahat eder!

Sonra midden gelen 7-0 lık hero veya 15-0 lık adc gelsn hepinize tek atsın oyun da bitsin.

Yani öyle yapınca bazı oyunlarda öyle oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond42

quote:

Vlad al top a çık, jung gang gelirse adama dal, karşı gang atarsa gir havuza kaç 😌 kafan rahat eder!

Sonra midden gelen 7-0 lık hero veya 15-0 lık adc gelsn hepinize tek atsın oyun da bitsin.

7-0 lık 15-0 lık adamlar feedlenmiş demektir . En azından top taki rakip zayıf kalır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond42

quote:

7-0 lık 15-0 lık adamlar feedlenmiş demektir . En azından top taki rakip zayıf kalır

Zayıf kalmasının tek sonucu free win alması olacak olmasa haklısın

• Kas çalış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• çıkma canım ne olacak sanki? eğlenmene bak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.