Şimdi Ara

Taşra pilotaj yazanların akılsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anlık duruma göre karar verip geleceği dikkate almamış olmaları sonucu vardığım kanıdır.

bundan 4 yıl önce türkiyede elektrikli araç diyince o ney yav denirken türkiyede bile 1 saat sokağa çıksanız çoğu aracın tesla vb gibi tam otomatik araçlar olduğunu göreceksiniz.

E sanıyor musunuz uçaklara bu sistem entegre edildiğinde gerçekten 3-4 pilota ihtiyaç kalacak. sistem arıza verirse veya acil bir durum olursa diye tek pilot diyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cibiggi -- 10 Eylül 2024; 22:35:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Konuyu anonimleştirmemişsin 

• orhan pilotaja falan gitmedi bu arada mezuna bıraktı o. tercih döneminde tum listeyi tıpla doldurdum demişti bide biri mezunlar şimdi başlamazsa yandı diye konu açmıştı hemen ne alaka diye atlamış oradan çıkarım yapabiliriz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jamser kullanıcısına yanıt
    Pilotaj okumuyorum çünkü

• dolore kullanıcısına yanıt
    "Pilotaj yazdım mezuna kalmadım" gibi bir aşağılık kompleksine niye kapılıyor ki :DD

• Cibiggi kullanıcısına yanıt
    daha hiç tanımadığı insanlara karşı bile böyle kompleksliyse çevresini dusunemiyorum bide 30k dan kaldı seneye cok iyi bir yere gitmesi muhtemel asıl o zaman gör sen forumda neler olacağını bir sekilde fake ile falan tasraya demediğini bırakmaz

KIYMETLİ KARDEŞİM CİBİGGİ

YAZINDAN DOLAYI SENİ KUTLARIM ANCAK ORHAN ADLI KİŞİ KURGUSAL KAREKTERDİR VE KENDI SIRALAMASININ YETTİGİ PİLOTAJ 300 BİNDE ÜCRETLİDİR ,BU KURGUSAL KAREKTER "SLASH" KARDEŞİMİZ TARAFINDAN TASARLANMIŞ MEZUNA KALDIĞI HALDE PİLOTAJ GİTTİM DİYECEK ŞEKİLDE KURGULANMIŞTIR.

Çok iyi yere gitmesi muhtemel kısmı hariç katılıyorum ama giderse öyle yapar bence de evet

• isyanediyorumisyan kullanıcısına yanıt
    KIYMETLI DOSTUM isyanediyorumisyan

BU ÖNGÖRÜN IÇIN SENI TEBRIK ETMEKLE BERABER O ŞAHSI COK YAKINDAN TANIMADIĞIM IÇIN BÖYLE BIR TEŞHISE GÖZÜ KAPALI KATILAMAM AMA EĞER DEDIĞINDE HAKLIYSAN BURDAN SLASH KARDESIMI KINIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cibiggi -- 10 Eylül 2024; 22:47:1 >
    ben ilk 1000 e girip tete den farkı olmayan nicelerini gördüm bize olan hırsından herseyi yapabilir

Tete kimdi ve ne yazdı hocam ve size niye hırsı vardı

Bu stalkerlık yeteneğin beni korkutuyor
    -_-

• sadece hafızam kuvvetli hocam

marcus tete yi tanımayan adamla muhatap dahi olmam olamam arkadass

Maalesef hocam sizin kadar 'hafızam' kuvvetli değil

insan kahramanını idolunu önderini hic unutur mu bu hafıza meselesi degil bir minnet borcudur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.