Şimdi Ara

taşrada hayat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anadolu’nun dağını taşını izlemekle geçiyor günlerim. Hava bozdu şu aralar gerçi, düzeldiği ilk gün her zaman yüzdüğüm nehire yüzmeye gideceğim. Ördekler ve caretta carettalar ile beraber yüzmek. Arabamı Eagles dinleyerek sürdüğüm zamanlarda; on iki yaşında çocukların, köprüden suya atlamak için ehliyetsiz motor süreceğini biliyorum. Şehirleri terk eden bülbüller buraya talındı muhtemelen. Flamingolardan ilham almış olmalılar… Kışın pek bi ölü buralar. Düzenlenen tek etkinlik, belediyenin ultra dandik panayırımsı pazarları. Sadece sahte forma satılanlardan. Kültür sanat hak getire. Bu sessizlik, muhteşem gün batımını izlerken tamamen yalnız kalmama izin veriyor.

Yks sürecim böyle geçiyor. Konuya kendi günlük hayatınızdan kesitler bırakırsanız, dış dünyayla kısmi bağlantıma katkı sağlamış olursunuz.

• o kadar çalıştık ettik bilkent kazandık, üni hayatım b*k gibi geçiyor.

yks senesine dönseydim keşke.

• Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt

gel taşraya, yanıma. seninle uzaklara sürelim. modern atlarımız benzin içsin. bizler de modern kovboylar olalım yollarda. boşver doktorayı

hoca sen hayatından neden memnun değilsin ki?

paran var, top ünide okuyorsun, daha ne istiyon be adam  

• songünorganik kullanıcısına yanıt

elf'im yanımda değil 

1) top üni

2) para

3) elf

simülasyon dengesinin bozulmaması için birinin elenmesi gerekiyordu...

• songünorganik kullanıcısına yanıt

bi lamba cini bulsam "dile benden ne dilersen" dese hiç düşünmeden onu isterdim. paranın da bilkent'in de canı cehenneme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 5 Ocak 2025; 20:43:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıpçıların hayatı yok !!
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Zaten sevince insan tüm bunlar anlamını yitirmez mi? Yediklerimiz, içtiklerimiz, konuştuklarımızın bir değeri kalır mı? Ama seni iyi anlıyorum dost. Gece sessizken daha çok çiy düşer, biliyorum. Keşke gözyaşlarımızın sesi olsaydı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.