Şimdi Ara

TAŞRALI TIPÇILARIN OKUDUĞUNU DAHİ ANLAYAMAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz şaka mısınız biladerler ? Türkçeniz bu kadar zorken hastanın derdini nasıl anlayıp tedavi edebileceksiniz ? Hasta canıyla mı uğraşacak size laf anlatmakla mı? Doktor seviyesi magmada neyse siz birbirinizi pohpohlayın TAŞRALI TIPÇILARIN OKUDUĞUNU DAHİ ANLAYAMAMASI 

• DH Anonim D kullanıcısına yanıt
    Orhan bir sus be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senyval -- 9 Eylül 2024; 17:13:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Senyval S kullanıcısına yanıt

Orhan sert yorumlar istiyor diye yorumladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kontrol10 -- 9 Eylül 2024; 17:16:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhan ardın o kadar yanmış ki ağrı dağını üstündeki karlarla birlikte bile ardında entegre etsek soğumaz

• Orhan ben eleştirmekten ziyade bir tavsiye vermek istiyorum ,Girne ,yakın doğu vs tutuyorsa oraları yazsaydın keşke eğer tıp istiyorsan da birdahaki sene myp ile geç sonra ortalama yap ve Türkiyeye gel

Yakın doğu üniversitesi ingilizce tıp 30 binle kapatmış dediğimi bir düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB04B6B00 -- 9 Eylül 2024; 17:20:10 >
  • Orhan ilaçlarını al.

• sıralamam yetiyordu ama yazmadım hala tıp istediğim için gelmediğini düşünüyorlar zaten pilotaja gideceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanerdönmez -- 9 Eylül 2024; 17:24:36 >
  • Xetherian kullanıcısına yanıt

senin yazdıklarını almam tıp okuduğun bile şüpheli gerçi

• Kontrol10 K kullanıcısına yanıt

sen de sert bir şeyler istiyorsun diye yorumladım TAŞRALI TIPÇILARIN OKUDUĞUNU DAHİ ANLAYAMAMASI 

• Senyval S kullanıcısına yanıt

engelle geeç TAŞRALI TIPÇILARIN OKUDUĞUNU DAHİ ANLAYAMAMASI 

• Slash702 S kullanıcısına yanıt

ağrıda tıp kanzi ağrıda hoca var mı yoksa kendi kendinize mi takılacaksınızTAŞRALI TIPÇILARIN OKUDUĞUNU DAHİ ANLAYAMAMASI 

• Bu tıp muhabbeti bu sene çok uzadı valla ya tercih dönemi de geçti gitti seneye hazırlık yapın biraz

• orhanerdönmez O kullanıcısına yanıt
    TAŞRALI TIPÇILARIN OKUDUĞUNU DAHİ ANLAYAMAMASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kontrol10 -- 9 Eylül 2024; 18:28:55 >
  • taşra tıp bile kazanamadim zattiri zort uni zattiri zort bolumu yazip tipcilara sallayacagim keske tip kazanabilseydim o zaman da 7/24 diger bolumlere sallayacaktim😭😭😭😭😭

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • noobodynow kullanıcısına yanıt

zattiri zort dediği de pilotaj hhahahaha. siz sonda takmaya devam ama dikkat edin yüzünüze fışkırmasın

KTO Karatay pilotaj mı kazandın
    Türk Hava kurumu da olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB04B6B00 -- 9 Eylül 2024; 17:48:6 >
    o kadar lazim olduysa takariz kral istedigin bi sonda olsun. internlere yaptırılmıyosa genelde hemsireler yapiyor o isi ama sen oyle diyosan internler de takar👍🏼👍🏼

• Allah anana babana sabır versin biz günde 1-2 kere görüyoruz onlar 18-19 yıldır sabrediyor eldivenle severim böyle evladım olsa.

Ben huzursuz ruhları hemmmen tanırım, tıp gelmemesinin kompleksi bu, maalesef hayatın boyunca böyle ezik gibi yaşayıp gideceksin orhan evladı

Sonuç belgeni atsana hadi lan ORRRRRRRHAN dansöz gibi kıvırma kaç kere söyledim at diye atmadın hâlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 9 Eylül 2024; 17:56:16 >
  • Slash702 S kullanıcısına yanıt
    hocam siz afl mezunu musunuz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.