Şimdi Ara

Taşranın göz bebeği Hitit tıp soru cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Bölüm #Tıp
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Sıralamam 27.800 gelme ihtimali var

1-Bina yeterli oluyor mu internetten baktığımda biraz iç karartıcı bir binası vardı

2-Kampüs ortamı varsa nasıl şehir merkezine yakın mı

3-Çıkmış soru ne kadar çıkıyor ve gereksiz zorluyorlar mı? Yani puanımı yüksek tutup yatay geçişle başka bir tıpa gitme ihtimalim var mı burada?

4-Hastanesi nasıl ve fakülteye yakın mı

5-kyk yurtları nerde temiz mi ve yurt çıkma oranı nasıl?

6-insanları nasıl şehirden pek bir beklentim yok çünkü zaten tıp okuduğum için sosyalleşmeye pek vaktim olmayacak diye düşünüyorum

7-Burası yerine bu sıralamalarda başka nereyi önerebilirsiniz

8-Kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama internlükte tus çalışmaya vakit bırakıyorlar mı yoksa ağır işler mi veriyorlar

Biraz uzun oldu farkındayım ama bu konular benim için çok önemli yardımcı olursan sevinirim  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğra Şahin -- 20 Temmuz 2024; 9:14:4 >

• 1-Bina yeterli olmuyor 3 dönemden biri fen edebiyattaki bir sınıfta ders görüyor
    2-Ana kampüsten ayrı sadeve tıp ve fen edebiyatın olduğu ikbalkent kampüsündeyiz. Otobüsle merkeze 10-15 dk. Ortam falan çok yok kendi arkadaşlarınla bahçede kantin çim falan takılıyosun. Zaten 10-15 dk ders arası veriyolar bi çay anca içiliyo :D
    3- çıkmış soru değişiyo bazen hiç bazen 20-25. Sınıfın durumuna hocaların sınıfa bakışına göre değişiyor ama genel olarak dönem 3 hariç 1 ve 2 de çıkmış çok olmaz.
    Yatay geçişle puanı yüksek tutup gitme işi çok zor her dönemden max 1-2 kişi bu puanı yakalar. Bir de başvurduğun diğer fakülteyle müfredatın paralel olması lazım yoksa sınıf tekrarı yaptırırlar.
    4-Hastane güzel, fakülteye uzak
    5-Erkek kyk yeri güzel, çok pis sayılmaz ama şu bomboş bölümlere gelen elemanlar yüzünden çok dolu. Her türlü yurt çıkar sıkıntı olmaz. 4 kişilik odaları ranzalayıp 5 lemeye başladılar.
    6-Gayet de sosyalleşirsin aktif olman lazım
    7-Konum olarak iyidir çorum. Ankara ve samsuna yakın
    8-Son sorun hakkında pek bilgim yok

• Opheltes O kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam yorumlarınız benim için çok değerli. Buradan yatay geçişle gitmek zor anladığım kadarıyla

• Tuğra Şahin T kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Sadece çorum değil taşradaki tüm tıplarda durum aynı. Yatay kolay olsa öğrenci kalmaz buralarda baktığın zaman.

• Opheltes O kullanıcısına yanıt

Evet mantıklı hocam umarım doğru tercihler yapabilirim tekrardan teşekkürler

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.