< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Taşranın göz bebeği Hitit tıp soru cevap
-
-
Sıralamam 27.800 gelme ihtimali var
1-Bina yeterli oluyor mu internetten baktığımda biraz iç karartıcı bir binası vardı
2-Kampüs ortamı varsa nasıl şehir merkezine yakın mı
3-Çıkmış soru ne kadar çıkıyor ve gereksiz zorluyorlar mı? Yani puanımı yüksek tutup yatay geçişle başka bir tıpa gitme ihtimalim var mı burada?
4-Hastanesi nasıl ve fakülteye yakın mı
5-kyk yurtları nerde temiz mi ve yurt çıkma oranı nasıl?
6-insanları nasıl şehirden pek bir beklentim yok çünkü zaten tıp okuduğum için sosyalleşmeye pek vaktim olmayacak diye düşünüyorum
7-Burası yerine bu sıralamalarda başka nereyi önerebilirsiniz
8-Kaçıncı sınıfsın bilmiyorum ama internlükte tus çalışmaya vakit bırakıyorlar mı yoksa ağır işler mi veriyorlar
Biraz uzun oldu farkındayım ama bu konular benim için çok önemli yardımcı olursan sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğra Şahin -- 20 Temmuz 2024; 9:14:4 >
-
1-Bina yeterli olmuyor 3 dönemden biri fen edebiyattaki bir sınıfta ders görüyor
2-Ana kampüsten ayrı sadeve tıp ve fen edebiyatın olduğu ikbalkent kampüsündeyiz. Otobüsle merkeze 10-15 dk. Ortam falan çok yok kendi arkadaşlarınla bahçede kantin çim falan takılıyosun. Zaten 10-15 dk ders arası veriyolar bi çay anca içiliyo :D
3- çıkmış soru değişiyo bazen hiç bazen 20-25. Sınıfın durumuna hocaların sınıfa bakışına göre değişiyor ama genel olarak dönem 3 hariç 1 ve 2 de çıkmış çok olmaz.
Yatay geçişle puanı yüksek tutup gitme işi çok zor her dönemden max 1-2 kişi bu puanı yakalar. Bir de başvurduğun diğer fakülteyle müfredatın paralel olması lazım yoksa sınıf tekrarı yaptırırlar.
4-Hastane güzel, fakülteye uzak
5-Erkek kyk yeri güzel, çok pis sayılmaz ama şu bomboş bölümlere gelen elemanlar yüzünden çok dolu. Her türlü yurt çıkar sıkıntı olmaz. 4 kişilik odaları ranzalayıp 5 lemeye başladılar.
6-Gayet de sosyalleşirsin aktif olman lazım
7-Konum olarak iyidir çorum. Ankara ve samsuna yakın
8-Son sorun hakkında pek bilgim yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler hocam yorumlarınız benim için çok değerli. Buradan yatay geçişle gitmek zor anladığım kadarıyla
-
Rica ederim. Sadece çorum değil taşradaki tüm tıplarda durum aynı. Yatay kolay olsa öğrenci kalmaz buralarda baktığın zaman.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet mantıklı hocam umarım doğru tercihler yapabilirim tekrardan teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X