Şimdi Ara

TATA INDICA Hakkinda Tecrübeleriniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
10
Favori
225.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • indicayla 1Haftada 1200 km yol yaptim no problem ayrica uzun yolda 165 kurus gibi bi yakiti var sw kasa daha agirdir max 220 sehir ici yakar gibi gelio yuk koyarsan biraz daha arta bilir ancak cok gaddar bi araba yagina suyuna dikkat et problrm cikarmaz kendi aracim icin konusuyorum dedigim gibi kazasiz bakimlari zamaninda yapilmis tata iyidir birde eksi yonleri sesli calisiyo ama yururken sorun yok icide gayet genis ya gercekten bu paralara iyibi arac inandigim icin yaziyorum ihtiyactan satacak olsam yerine yine temiz tata alirim ancak sakin gidip tursularini alma zati fiyati uygun biraz daha fazla ver iyisini al bide siyah renk bulursan tamamdir ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam ustad inceleyim biraz ikinci ellere sana da danışırım burdan ..link vererek ...sagolasın.
  • Selam arkadaşlar 2007 model tata marina aracım var anahtarda problem yaşıyorum servis yenisini 180 tl diyor daha ucuz olan yer bilen varmı veya kopyalama yapan yer varmı bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim.Tel 0530 329 80 81 Saygılar.
  • Zeynel efe kardes normal bi oto anaftarci rahatlikla yapar imo varsa zor tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bende tata indigo sedan var sanırım burdaki en uzun süreli kullanıcı benim.2005 ten berri bende.Tata İndigo için yorum yazabilirim.Benim görüşüm.2005 ten berri baskı balatayı ve kızdırma bujilerini değiştirdim.Bolca kötü yakıt kullandım ama bir şey olmadı sanırım mekanik bir yakıt pompası olmasından.Araba ilk 3 viteste iyi ivmeleniyor 4.vitesten sonra yavaşca hızlanıyor.Ağırlık yoksa sadece örnek:eşim ve ben denizliden istanbul selimpaşa ya tek depo ile gittik. 760 km gibi bir mesafeydi.Deposu 39 litredir.Ama biraz ağırlık arttımı bu bir kaç yüz kiloyu kasdediyorum mesafe biraz düşer şehir içi tek depo 440 km civarlarında nedenidenizlide nerdeyse yüz metrede bir kırmızı ışığa çakılmamız gerçi biraz abartılı oldu ama onun dışında çok seri bir araba diyemem kapı içi çelik barlar var sonra işçilik biraz zayıf.kullanılan malzeme biraz kalite yoksunu boyası kalkan yerler hemen paslanmaya yüz tutuyor.Serviste bakım yaptırmıyprom dışarda bakım yaptırdım.Fena değil 120 tl gibi bir masrafım oluyor.Ama internette daha uyguna parça bulmak mümkün.Aklıma gelenler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1970 -- 9 Haziran 2013; 16:34:41 >

• Tata indigolarla ilgileniyorum ve bir kaç sorum olacak.

1- Araç şehir içinde 100kmde kaç Lt mazot yakmakta? Şehir dışında 100kmde kaç Lt mazot yakmakta?
    2- Kronik arızalanan parçaları nelerdir ve fiyatları ne kadar?
    3- Bazı parçaları ne kadar? Mesela ön cam, ön farlar, arka stoplar, ön tampon, ön kaput, baskı balata, fren balataları, mazot filtreleri, enjektörleri, boğaz kelebekleri, rot, rotil, aks gibi her an değişmesi gerekebilecek parçalar ne kadar? Orjinali veya fason üretimi.
    4- Konfor olarak R19, palio gibi araçlara göre konforu nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 9 Haziran 2013; 18:14:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Tata indigolarla ilgileniyorum ve bir kaç sorum olacak.

1- Araç şehir içinde 100kmde kaç Lt mazot yakmakta? Şehir dışında 100kmde kaç Lt mazot yakmakta?
    2- Kronik arızalanan parçaları nelerdir ve fiyatları ne kadar?
    3- Bazı parçaları ne kadar? Mesela ön cam, ön farlar, arka stoplar, ön tampon, ön kaput, baskı balata, fren balataları, mazot filtreleri, enjektörleri, boğaz kelebekleri, rot, rotil, aks gibi her an değişmesi gerekebilecek parçalar ne kadar? Orjinali veya fason üretimi.
    4- Konfor olarak R19, palio gibi araçlara göre konforu nasıl?

bende indigo marina sw vardı. bir süre önce sattım. 100 binide devirmişti.yani satılmıyor lafları şehir efsanesi
    1-çok hassas bir ölçüm yapmadım .ancak şehir içi 6,5-7 litre yakar.
    2-kronik arızasına denk gelmedim.sadece motor ısınıncaya kadar v kayışı ses yapar sonra kaybolur.
    3-parçaları çok pahalı değil örnegin ben baskı balatayı 160 tl ye rot başlarını 25 tl ye almıştım.tabi diger servisler gibi tata servsileride çok ucuz degil ben gerek duymadım servise büyük şehirlerde hiç sıkıntı yok.internettenden satış var.küçük bir yerdeysen internetten veya telefonla sipariş vermek durumunda kalabilirsin.
    4-konfor gayet yeterli parasına göre sadece dizel oldugu için ve izalasyon çok iyi olmadıgı için motor sesi var.

• BASKI Balatasi 100000'i dayanmiyor anlasilan
  • 2007 si 2008 i 12500 -13000 tl civarında bu paraya ancak 1999 model 200000 bin km de lpg li motoru haşat arac bulursunuz metal yorgunluğu da cabası. Herifler 1998-1999 model şahinine doğanına paha biçemiyor.Bence fiyatına göre konforu iyi bir arac.
  • Bizim şirkette 2010 model vardı. Tata İndigo yazardı arkasında. Dizel idi. Tdi yazıyordu. 20.000 km''de (yirmibin). Evrak getir-götür işinde kullanılırdı. Bir kaç kere otobana çıktık onunla. Gaz pedalını döşemeye gömerdim. Araba 100 km hıza zar zor çıkardı. Vallahi tırlar kamyonlar sollardı beni. En sağ şeritten giderdim korkumdan.

Müdürümüz arabayı nasıl bulduğumu sordu.

Ona şu cevabı vermiştim.

Eğer bir hırsız o arabayı çalsa polis peşine bile düşmez. Çalan hırsızın arabayı beğenmeyip geri getireceğine kanaat getirir. demiştim.

Patron kahkaha atmıştı.

Arabanın nesi vardı bilmiyorum. 20.000 de araba gitmiyordu. Herhalde tüm Tatalar öyle değildir.
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    senin kullanığın aracı bilmem ama bizde tata indigo sw lx comfort var araçtan gayet memnunuz yakıtı acayip iyi yağına suyuna bakarsan bakımı düzenli olursa sorun çıkarmıyo benim kullandığım araç full her şeyi var ve turbolu araç yokuş çıkarken 4000 devirin altında dip gaz çıkıyorum ölü gibi (motor 1.4 olduğu için) ama devir 3000 4000 e gelince turbo devreye giriyor ve araç kendini birden attırıyor hız konusuna gelince yük olunca daha iyi yola oturuyo çekişi falan daha iyi oluyo jant atarak dengelenir ama arabaya fazladan yüke gerek yok ve otobanda 180 son ibre son ibreye geldim ve bassan daha gidiyodu he bu arada yakıt kalitesi çok önemli dandik yakıt koydum bi kezinde arabayla full gaz gezdim her yeri bu nedir ne biçim yakıt dedim son olarak çok memnunum araçtan kilometresi 100 civarı he bide bilen biri el fireni tutuyor ama çok sert tutmuyo :D ben sert tutmasını istiyom ne yapmam gerek ? :D saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tata35 -- 31 Mayıs 2014; 12:52:12 >

• tata35 T kullanıcısına yanıt
    el freni telini biraz sıktır daha iyi tutar.
  • ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    nasıl olcak nerden sıkıştırılıyo lütfen yarıdm
    180e geldin ve bassan dahada gidiyomuydu
  • çok da değil biraz abartmışım 190 felan yani bassam gidiyordu derken
  • quote:

Orijinalden alıntı: tata35

çok da değil biraz abartmışım 190 felan yani bassam gidiyordu derken

yinede fazla güvenmeyin aracınıza 100ü geçmeyin,yanlış anlaşılma olmasın hiçbir araba 100den sonra güven vermez
    elin yatkın ise arabanın altında el frenine bağlı tel vardır onun civatasını biraz sıkarsan el freni sertleşir ama belli bir payı geçmemen lazım.
  • tabi canım o zaman doğuma gidiyodum heyecan sancı felan da yok ama heyecan yolda boştu yokuş aşşa sayılır bide sabahın 5 i :D zaten hiç bi çarpışma testi 100 kilometre üstünde değil benim bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

elin yatkın ise arabanın altında el frenine bağlı tel vardır onun civatasını biraz sıkarsan el freni sertleşir ama belli bir payı geçmemen lazım.

elim yatkın böyle işlere de arabanın iç tarafında değil demi yani altında ya krikoyla kaldırcaz yada altına yatcaz :D
    çok pardon şimdi aklıma geldi el freni kutusunu açcaz ordan sıkcaz anladım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.