Şimdi Ara

TATİL İÇİN UZUN YOL MOTORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaz tatilinde motor almayı düşünüyorm chooper tarzı birşeyler, max 4.00-4.50 TL btçem var sıfır istiyorm aklımda düşündügüm model

RAMZEY QM 250

KANUNİ Caracal 200

gelişi güzel baktım tam olarak araştırmadım az yakması önemli tabi alternatif olarak önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...

• o bütçeye regal raptor tavsiye ederim.

250CC Çift Silindir,Su Soğutmalı
  • cbf 150
  • favorim Suzuki GN 250 .
  • Okadar uzun yol gittiler kıtaları gezdi ikisi.
    Altındaki motorsikletler banamısın demedi.
    Resim herşeyi anlatıyordur.
     TATİL İÇİN UZUN YOL MOTORU
  • üstad bu kiloylada alakalı bişey degilmi ben 100 kg yum :))
  • Suzuki gs500 yada Er-5 tavsiye ederim sana o bütçeye uzun yolda için sağlam motordur. suzuki gs 500 ortada yay,arka disk fren,hava sogutmalı. er-5 arka çift yay,arka disk kampana,su sogutmalı motor.ikide çift silindir. İkisininde farkları ama bence kawasaki er-5 çünkü su sogutmalı motor,hava soğutmalı çift silindirli suzuki de.ramzey'e bulaşma bile çin çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzun yol motoru
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer chopper tarzı düşünüyorsan. hysong gv 250 sorunsuz bir makinadır. gerçi şimdi kanuni'ye geçti, kalitede düşüş yaşanmış olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Locked1

favorim Suzuki GN 250 .

gn ve uzun yol ?
    bi kere motosiklet ile uzun yol yapılacak ise en az 2 silindir ve 500cc civarı olmalıdır ki fazla yormasın adamı .

4-4.500 civarlarına 2.el yamaha virago 250 alınabilir . ama temizini bulmak şartıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allochthonous -- 27 Şubat 2011; 2:52:55 >
  • tercih meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allochthonous

quote:

Orijinalden alıntı: Locked1

favorim Suzuki GN 250 .

gn ve uzun yol ?
    bi kere motosiklet ile uzun yol yapılacak ise en az 2 silindir ve 500cc civarı olmalıdır ki fazla yormasın adamı .

4-4.500 civarlarına 2.el yamaha virago 250 alınabilir . ama temizini bulmak şartıyla

Gn-250 gerçekten güçlü bir motor, ancak dediğiniz gibi adamı yorar uzun yolda. Hani su soğutmalı olsa bi ihtimal diyeceğim ama zor. Şehir içi,ilçeler arası ve yakın iller arası gayet iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.