Şimdi Ara

++++Tatil Yeri Önerisi +++++++

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar, 5 Kafadar Ağustos ayının içinde tatile gitmek istiyoruz. 3 veya 4 gece :)

Günlük en fazla 150 TL kişi başına olması şartı ile önerebileceğiniz güzel otelleri bekliyorum.

İstediğimiz Yerler :BODRUM / KUŞADASI / DİDİM/ FETHİYE / ÇEŞME / ALANYA VB..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razgradz -- 22 Mayıs 2014; 16:17:59 >

• Hiçbiri ben Batum derim. Ama illaki biri derseniz Çeşme derim Booking.com üzerinden çeşmedeki hotel ve guesthouselara bakın çok hoş yerler var. Ama ödemeyi booking den yapmayın genelde pahalı olur. Trip****or danda bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu Kartalı -- 22 Mayıs 2014; 17:01:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Kartalı

Hiçbiri ben Batum derim. Ama illaki biri derseniz Çeşme derim Booking.com üzerinden çeşmedeki hotel ve guesthouselara bakın çok hoş yerler var. Ama ödemeyi booking den yapmayın genelde pahalı olur. Trip****or danda bakabilirsiniz.

Batum bizi aşabilir yurtdışı sonuçta :) Yurtiçinde kalalım bu seferlik. Çeşmede araştırma yapıcam ilginiz için teşekkür ederim.
  • Erdek, Çınarcık, Yaylaköy/Keşan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Razgradz kullanıcısına yanıt
    Batum sizi aşmaz 1 lira verip ülkeye giriyorsunuz pasaportsuz. Çeşme başkadır tabii
  • Anadolu Kartalı kullanıcısına yanıt
    İyimiş de bazı arkadaşların ailesi izin vermeyebilir :) Uygun bir otel arıyorum hala...
  • +++++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenci evi için yemek önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.