Şimdi Ara

Tatil yeri önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biz 2 üni öğrencisi arkadaş Ege taraflarında temiz denizi olan, şöyle bisiklet falan kiralayıp gezebileceğimiz, hafif kafa dileyebileceğimiz uygun fiyatlarda güzel bir yer arıyoruz. Altınoluk-Sarımsaklı, Gökçeada, Ağva tarafları öneriliyor. Bununla ilgili bilgisi olan, tecrübelerini paylaşıp öneri verebilcek arkadaş varsa bekleriz.

İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lioner34 -- 17 Temmuz 2014; 1:25:40 >

• Yok mu fikri, önerisi olan bi canladıralım konuyu?
  • Marmaris her sene gidiyoruz bayramda yine gidicez
  • Gökçeada düşünür müsünüz bilemem ama 2 yıl yaşadım. Elimden geldiğince tanıtayım.
    Ada genelinde pansiyon tipi konaklama yaygın ve fiyatlar da yüksek(tanıdıklarına falan geceliği 50 TL diyorlar). Oteller de mevcur elbet. Kafa dinlemek istediğinizi yazmışsınız, kesinlikle en uygun yer. Bisiklet kiralama mevcuttur. Denizi on numaradır. En popüler denizi Kefalos sahili diye anılan yerdir ve kumsaldır. Benim en sevdiğim denizi mavi koy ve yeşil koydur(aşıklar koyu diye de bilinir). İki koy da birbirine yakındır. Türkiye'nin ilk ve tek su altı milli parkı olan Yıldızkoy da Gökçeada'dadır. Ama hiç yüzmedim orda, bir şey demem doğru olmaz.

Otel olarak da Gökçeada merkezdeki Hotel Kale Palace veya Kaleköy'deki Kale Motel arayarak bilgi sahibi olabilirsiniz fiyatlar konusunda.
    http://www.kalemotel.com/
    Eğer Gökçeada düşünürseniz ve pansiyonda kalmak isterseniz tanıdık yerler var, sizin için görüşebilirim.(Bütçeniz ne kadar bu arada?)
    -----------------------------------------------------------------------------
    Altınoluk tarafları da çok güzel, mükemmel yerler. Aynı şekilde Ayvalık da. Ancak fiyatlar konusunda bir bilgim yok.

• misakikun07 M kullanıcısına yanıt
    Marmaris güzel fakat uzun güzel bi kum plajı sakin uzun denizi falan olsun istiyorum marmaris deniz konusunda nasıldır bilmiyorum pek bi yorum bulamadım. Şimdilik çeşme-altınkum didim-altınkum gibi yerleri araştırıyorum.
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim fakat Gökçeada yı pek düşünmüyorum. Daha önce giden tanıdıklar var pek bana uygun gelmedi şahsen. Yinede tekrar teşekkürler...
  • Lioner34 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenci evi için yemek önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.