Şimdi Ara

Tatilde iPhone'u nasıl şarj edicez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, siz iPhone 'ununuzu nasıl şarj ediyosunuz, usb dışında şarj aleti kullanan var mı, iPhone'un orjinal adaptörünü çevirici ile bizim prizlere uygun hale getirmek mi mantıklı yoksa direk prize takılan diğer ucuda usb olan adaptörler mi kullanmak mantıklı

gözüm gibi baktığım iPhone'um aldığım (alacağım) dandik bi adaptör yüzünden prize takınca "cazırt cazırt cooossss" die giderse kafayı yerim walla

var mı bildiğiniz kaliteli bi çözüm, gittiğimiz yerde bilgisayar olmayabilir (benim gittiğim yerde yok wallaa)

hadi bakalım kim nasıl şarj ediyo iPhone'unu

• Çevirici kullanabilirsin bu kadar sakınmana gerek yok bişi olmaz.
  • adaptor dedigin parca sadece amerikan ucu avrupa uca ceviriyor.. bise yok yani.. gonul rahatliigiyla kullanabilirsin... sende abartmissin biraz koruma isini :)
  • ya ama ben o adaptörden göremedim hiç biyerde, D&R da "Hama" marka bişey vardı o da prizi usb ye çeviriyo direk, siz nerden aldınız o adaptörü ???
  • birçok elektirikçide 1 ytl ye satılıyor...bi bak istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferhatugur

birçok elektirikçide 1 ytl ye satılıyor...bi bak istersen

tamam dostum saol
  • hani mantık olarak ztn kutunun içinden çıkan o beyaz zımbırtı amerikan prizlerindeki elektirii 12V a düşürüo
    arkdşlar yanlız şöle bi yok mu amerikadaki prizlerin voltları yanılmıosam 110 v bizimkiler 220 o yüzden problem yaşayabilir miyiz
    daha önce baktığğımda doğubankda full çevirici her nevi zımbırtıyı çevirio fln fln die anlatıodu saatan adam 12 ytl idi hangisi doğru
    uzun süreli kullanan arkdşımz var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Günde 2 kez şarj etmekten bıktığım için iki kez sattım bu cihazı. Bence bu büyük bir sorun.
  • hocam iphone adaptörü üzerine dikkatlice bakarsan 110-220 v 50-60 hz lik geniş bir aralığa göre dizayn edildiğini göreceksin.yani 220 50hz ile rahatlıkla sarj edebilirsin sadece hocamın dediği gibi usa prizi avrupa prize çevirici adaptor alacaksın.o da ben almıştım 1 ytl birşeydi.
  • "cazırt cazırt cooossss" Bende Günde 1 kere yapıyom oynuyom biraz ama bende cevırıcı kullanıyom sorun olmuyo
  • merak etme hicbir sey olmaz guvenilir bir sekilde kullanabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.