Şimdi Ara

Tatile gidiyoruz balıklara yem verilmesi lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb. Arkadaslar tatile gidiyoruz . 5 gün ev boş kalacak , evde balıklarımız var oniki tane , bunlra yem vermemiz gerek . Topluca versek ölürler ... Tanıdığa anahtar verelim dedik vazgeçtik . Nasıl beslicez bu balıkları 5 günlük zaman zarfı içerisinde ?

• topluca yem verirseniz hepsini yerler ve ölürler. güvendiğiniz birine anahtarı vermekten başka çareniz yok. veya akvaryum büyük değilse direk akvaryumu komşuya taşımaktan başka
  • 50 lt akvaryum . Binadakilerin hepsi tatilde... Sekiz daire zaten... Anahtar ısı zor . Yardım ltf

Edit : o cihaz kafama yattı, bulabilirsem alirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtraterrestriaL. -- 29 Temmuz 2010; 2:05:25 >
  • yuh.tüm bina boşmu şimdi.aman kimseye söyleme.
    ayrıca sokak kapısında mutlaka bir kaç eski ayakkabı,terlik bırakın,içeride birileri var sansınlar.
  • Bir keşfedelerse dış kapıdan girerler 1 hafta çıkmazlar
  • Otomatik yemleme makinesi edin bir tane, ucuzu olsa da olur, beş günde hiç bi şeycik olmaz merak etme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim yemler yaprak yem. Bu makinaların yaprak yem ' e göre tasarlanmışını göremedim. Hepsi boncuk yem atıyor...
  • Bizde yeni geldik tatilden halama bırakmıştık. Bu arada her ihtimale karşı bir tane lambayı açık bırakın derim. Ve salonda kanepeye yorgan falan altınada yastık koyarsanız hırsız girse korkup kaçabilir. Biz böyle bir şey yaptık hatta maske vardı bizde onun saçlarını çıkardık biri uyuyormuş süsü verdik.

Neyse, konuya gelecek olursak bakacak birini bulamazsanız işiniz zor ancak o aleti alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

http://www.petacil.com/OTOMATIK-BALIK-YEMLEME-AFT-01_u_r_n_1526.htm
    bunu almanı tavsiye ederim

ben olsam bu aleti alırdım, 20 Lira için komşuyu rahatsız etmeye bilen değmez...
  • Otomatik yemleme ben onu kullanıyorum makina gibi bişi her gün belirli miktarda istediğin yemi atıyor
  • En pratik çözüm yemleme makinası.Zaten tam senin durumunda olanlar için yapılmış.
  • otomatik yemleme makinası al.Veya tatil yemi denen bir yem var,tableti atıyon 3 gün boyunca balıklar kemire kemire yiyor...2günde aç kalırlar rahatlıkla...
  • tatil tabletlerinden al.
    dibe batıyor yemin katı katı hali ve büyük balıklar onu emiyor kemiriyor bi şekilde yiyorlar :D
  • Japon balıklarım var benim.Daha önceleri yan komşuya falan bırakıyordum nasolsa akvaryum da çok büyük değil.Geçenlerde yaklaşık 1 haftalık bir yere gitmiştim.Çıkmadan yemleri ufalayıp attım içine.Geldim baktım hiç zayiat yoktu ...
  • tatil yemi aldım. 12 gün idare ediyormuş. 5 TL idi. Yemleme makinesı almaya gitmiştim adam bitti dedi tam çıkıyordum dediki tatil yemi at içine. Gösterdi daha mantıklı geldi aslında . Pul yemde sorun çıkarıyormuş makinenin içi nemli olduğu için yemler yapışıyormuş 2-3 günde bir temizleme şart mış. teşekkürler yorum yazan arkadaşlara...
  • bi balık satan yere bırakın ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.