Şimdi Ara

Tatlı mı Tatlı Mini Picanto***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ne zaman bu arabayı görsem kafamı çevirip bakıyorum , rengarenk , küçücük bi o kadar da iyi görünümlü bir araba bence . . . Ama merak ettiğim iki nokta var : Bu araba nın motoru 1.0 litre ve otomatik vites bu arabayı rahat taşıyor mu ? Bir de yakıt ekonomisi nasıl eğer performansı ve tüketimi iyiyse süper tatlı alınabilecek bir araba ....

• Ben o arabayı almanı tavsiye etmem.1 litre motor o arabayı manuel vitesle taşır ama otomatik vitesle mutlaka zorlanacaktır.Ve otomatik vites olması sebebiyle yakıt avantajı da fazla olmaz.En azından dizeller kadar olmaz.Hem şehir dışında veya büyük şehirde kullanılacak araba değil,Allah korusun büyük bir kazada dümdüz olur o araba.207,Punto,Clio gibi arabaların dizellerini almak en iyisi.
  • selam
    bende 1.0 yaris var ve çok memnum
    kia yı bilmem ama 1.0 için iyi derim
  • Ya da illa benzinli araba istiyorsan Clio 1.2 de Picanto'dan fazla yakmaz.Hem performansı da muazzam.
  • otohaberde bu hafta testini yaptılar . Aracın motoru 1.0 degil 1.1

Ve cekiiş konusuna hiç girme bence , çünkü araba cekmiyormus Ama yakıt tüketimi 6.7 lt di aklımda kaldıgı kadarıyla.
  • işçilik çok kötü ben inceledim arabayı.en sadesinde arka camlar otomatik değil ve cam çevirme kolu (adını hatırlayamadım)çok dandik.
    arabanın görüntüsü güzel olabilir ama kalitesine bi şey diyemeyeceğim.ayrıca o fiyata daha iyi seçenekler var mesela daihatsu sirion.
    renault clio pahallıdır...
  • Mobylette'nin hallicesi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tatlı yemek bile lüks oldu.
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o kadar da değil
    quote:

Orjinalden alıntı: troy mcclure

Mobylette'nin hallicesi...
  • Paylaşımlar İçin Sağolun Beyler .... Zaten İlla Picanto Alıcam Diye Bir Şey Yok Aklımda Görüntüsü Güzel Parası da İyi Diye Bİr Düşünmüştüm ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.