Şimdi Ara

Tatlı su uyanıkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok yakın tanıdığım arkadaşlarım bile piyasanın suyunu çıkarıyor. Adam bu fahiş hali ike bile 70-80 bin edecek aracına 120 bin fiyat yazdı. Bir se kendine güveniyor ki kesin satarım diye....

Herkes Keriz Avına Çıkmış Arkadaş Herkes Uyanık...

çok garip ama Bu Uyanıklardan araba Alan Da Var.... nutkum tutuluyor bu krizleri görünce...

Keriz olmayın...... zaten piyasada yeterince keriz olduğu için piyasa bu hale geldi... Bi keriz de siz olmayın... araba Alan arkadaşlar alınabilir bu yazdıklarımdan ama amacım ihtiyacı olup da mecbur alanlara değil sebepsiz araç alanlara ve bu piyasayı alevlendirenlere destek oldukları için kızıyorum.

Şu anda bu tatlı su uyanıkları yaklaşık 10 bin tl fiyat düştü çünkü ilanı arayan bile yok...

Piyasanın %35 Daralması genel Düşmesine Sebep Oluyor. Niraz daha sabırlı olalım arakadaşlar araba almayalım sabredelim. Sıfır araçlar da pşyasaya giriş yapyıkça fiyatları aşağı çekmek için çaba gosterelim.

Ya da aradığınız ilan sahibi 120 istiyorsa siz küfreder gibi 60 bin verin morali bozulsun tatlı su kurnazının.

Her gün bi arkadaşınız arasın ilkinden daha az fiyat teklif etsin. Dalganıza bakın eğlenceniz olsun...

O uyanık bu fiyatı isterken utanmıyorsa siz de yarı fiyatını vermekten utanmayın....

Belki fiyatlar böylece biraz düşer.... Belki küfür yersiniz ama siz de altında kalmayın...

• Sahibinden hesabında 70 araba vardı favoride 1 haftada 70 tane mesaj geldi fiyat düştü diye yani kafalarina göre fiyat yazıp bekliyorlar

Bu gibi fahiş fiyatların olmaması için vatandaşın sıfır arabalara ulaşması lazım yoksa bu karaborsa fahiş fiyat vs bitmez , ya dolar Euro inecek yada akp hükümeti fahiş vergi ÖTV KDV sistemini değiştirecek

• Zamanında 91 model şahin 6700 TL ye sattım çürüklerden dolayı.

Benimde sanayi de tanıdığım iyi kaportacı ve boyacı var.

İstesem 1000 TL masraf edip 10000 TL ye satardım.

2018 sırf çevre kirlenmesin diye yağ kaçıran defransiyeli yaptırmaya 625 TL para verdim.

Defransiyelci binecek misin satacak mısın diye sordu.

Ben de binecek şekilde yap dedim .

(Gerçekten az çok inançlı birisi)başkasına yalan,dolan,hileyle bir şey satmaz tüm kusurlarını söyler .

Bu orta doğu ülkesinde piyasanın yine yükseleceğini düşünüyorum.

Özellikle biden in yemin ettiği gün dolar fırlayacak gibime geliyor.
  • Sıfır araçların ne zaman karaborsa sıkıntısı çözülür ve fiyatları stabil hâle gelirse piyasa o zaman düşer.

Sıfırı 200 bin olan aracın(ki onu da bulabilirsen) ikinci elini kimse gidip de 100 bine vermez.

Yok telefonla arayın fiyat kırın falan böyle piyasa mı düşer? Yaş kaç 13 falan mı? 

• Sıfır araç satan bayiler bile liste fiyatı 320 bin olan arabayı 340-350 ye satıyor bu sorun çözülmez. Şuan kış diye piyasa durgun nisan Mayıs gibi cümbüş başlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 13 Aralık 2020; 12:33:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.