|
tau hukuk yazılmalı mi
-
-
Taü barınma yeri sıkıntılı şehir dışından gelen biri için deüde malum kontenjan olayı vs sıkıntı -
hocam ne bok yicez biz cildircam -
up -
deü tabiki
-
up -
hukuk yazılmamalı
-
hocam niye ya -
quote:
Orijinalden alıntı: rosalindaa13
hocam niye yaankara hukukta okuyan birisi olarak diyorum ki hukuk bitti 0 kalmadı bi şey maliye okumak bile daha iyidir
-
hocam bu ulkede kalan ne var allah askına -
yurtdışı kapısı açsın diye yazalım mi diyoruz iste türk almanı -
quote:
hocam bu ulkede kalan ne var allah askınaçok haklısınız da bizim emeklerimize çok yazık oldu bari sizinkilere olmasın diye demiştim, pişman olma ihtimaliniz çok yüksek yine de karar sizin tabi. ben olsam taü işletme yazardım net önü çok daha açık
-
puanıma yazık olur diye korkuyorum hocam 9k ya asla yazdırmaz ailem onu zaten
neyin onu açık neyin kapalı su an zaten kestiremeyiz 5 yıl sonrayı
ama bizim bu ülkeden çıkmamız lazım onu kestiriyorum -
quote:
yurtdışı kapısı açsın diye yazalım mi diyoruz iste türk almanıgsü, koç, bilkent hukuk yazın o zaman derim
-
hocam iban atayım siz ücretini yollayın gideyim ahahjdjaj -
quote:
hocam iban atayım siz ücretini yollayın gideyim ahahjdjajyani hukuktan yurtdışı için realist bi yorum yapmıştım :dd
-
realist yorumunuz icin teşekkürler ama türkiye’de unrealist olmak zorundayız hocam ahhahxhs -
quote:
realist yorumunuz icin teşekkürler ama türkiye’de unrealist olmak zorundayız hocam ahhahxhshocam yine de hukuk derseniz net taü yazılır bu arada ya taü dışında cidden uyarıyorum
-
İşsizlik mi var yoksa maaşlar mı düşük biraz açar mısınız?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ankara hukukta okuyorsanız demekki yksniz iyiymiş. Tekrar girip maliye okuyun o zaman. Avukat rakibiniz çoğalmasın diye mi böyle diyorsunuz? Neymiş hukukun önü kapanmış vs vs. Tıp dışında diğer bölümlerin önü çok mu açık? Ha derseniz hukuk zordur, idealist değilseniz hukuk okunmaz vs. Bunu kabul ederim ama maliye bile daha iyidir demek realist bir yorum olmamış. |
Benzer içerikler
- bursa dershane
- ea ilk bin için kaç net
- ilk 100 bursu
- ayt ne zaman başlanmalı
- devam zorunluluğu olmayan hukuk fakülteleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X