Şimdi Ara

Tavan saçı değişmiş bu araç alınır mı? ( Eksper raporlu, SS'li ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
11.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nerde değiştiğine bağlı sanayide hilmi usta yapmışsa su bile alır
  • adam senaryoyu güzel yazmış
    arka çamurluklar boyalı arka kapak sağlam ama tavana çimento düşmüş onun için arka bagaj kapağı sökülmüş takılmış (tabi aynınrenk başka kapak takılmış olabilir) vs vs.
    gerçekten bu hikayeye inanıp bu arabayı almak isteyenler çıkabiliyor galericilerin işi ciddi anlamda kolay çünkü piyasada bu işten anlamayan çok var...

bu arada yarisin tavan sacının orjinali ğiyasada varmı ve kaç para merak ettim takılan saç başka bir kazalı araçtan kesilip takılmıştır kesin diğer türlü orjinal tavan alıp takmak adamı bayağı bir gerer...

sonuca gelirsek bir aracın tavanı değişmisse sağlam hasar atmıştır ileride camlardan içeri su girmesi dahil kapılardan rüzgar girmesi dahil hertürlü sorun olabilir kesinlikle uzak durulması gereken bir araç macera aramayın araba sağlam bir kaza geçirmiş haberiniz olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 11 Eylül 2016; 20:23:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çimento aracının altına girse bu kadar hasar olmaz o arabada.. Kaçın kaçın
  • Takladır o takla

• Tavan saci degisimi kolaydir. On ve arka camlar cikarildiktan sonra sadece bir matkap ile punta yerlerini curutursun ve tavan lak diye cikar.

Ancaaaak direklerde boya varsa o tavan kesme usulu degismistir. Bu da aracin sasesinin kesildigi anlamina gelir. Sebebi tavanin iki yaninda duran ana sase kusaklarinin da hasar gormesidir. Boyle bir arac asla alinmaz. Hele ki bu fiyata asla alinmaz. Bu aracin deger 20 bin falandir o da koyde saga sola gitmek icin. Asla otoyola ya da cevreyoluna bile cikmayi dusunmeyin.

Ulan ne kiziyorum boyle adamlara ya cimento sicramasiymis. Garanti 50 kilodan 2-3 tane cimento paketi dusmustur tavana.

• Arabanın Şaftı kaymış.. Galeri bu arabayı 25 anca almıştır.. Sen bu arabayı alsan bir süre sonra satamassın elinde kalır.
  • Arka kollari manuel hahahah

• Benim soldan kazalı bi arabam vardı sol direk boyanmıştı kapı içindeki direk ben o arabayı satana kadar ne çektim bi ben bilirim bi Allah o yüzden aman ha

Alacaksanda punto al 2010 dan aşşada alma linea yaramaz

• CaNeRR kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle Punto alacağım. Ancak 2010 mevzusu beni aşıyor. Maksimum 30 Bin TL çıkabilirim. Boş Punto almaktansa dolulardan alacağım.

• Hocam adam yalan söylemiş. Direklerde boya olması aracın takla attığını hösterir.
    İlanda direklerde boya yok diyo exper var diyo
    O adamdan değil araba selam bile alınmaz

• Bu ülkede tavanı ve kaputu değişmiş araçların hiçbiri kaza yapmamış oluyor,hepsinin üzerine camlardan çatılardan bişeyler düşmüş ne hikmetse

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Saksı düşmüştür saksı

Ek olarak tüm boyalı araçlarda güneş yanığından boyanıyor nasıl oluyorsa.Geçen bir ilan gördüm "güneş yanığından dolayı tavan hariç boyası vardır" yazmış adam nasıl bir güneşse artık tavanı yakamamış çamurlukları yakmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arabanın aerodinamiği bozulmuş,alınmaz hocam ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Montaana -- 12 Eylül 2016; 8:01:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.