Şimdi Ara

Tavan saçı değişmiş bu araç alınır mı? ( Eksper raporlu, SS'li )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
11.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorsunuz uzun zamandır araç bakıyorum. Fiat Punto almak için yola çıktık ama bugün bir galeride bu aracı gördük, fiyatı aklımızı çaldı.Çimento sebebiyle tavan saçının değiştiğini söylüyor. Kilometresi, otomatik oluşu bizi cezbetti. Linki ve eksper raporlarını koyuyorum, yorumlarınızı merak ediyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-otomatik-yaris-338247302/detay

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tavan Sacı Değişmiş Araba Alınır Mı?

Tavan Sacının Değişmesi Nedenleri:

Tavan sacları, çeşitli nedenlerle değişebilir:

• Kazalar
    • Çatlaklar ve ezikler
    • Pas ve korozyon
    • Hırsızlık veya vandalizm

Tavan Sacı Nedir?

Tavan sacı, bir aracın çatısını oluşturan metal paneldir. Aracın yapısal bütünlüğüne ve yolcuların güvenliğine katkıda bulunur.

Tavan Sacı Değişimi:

Tavan sacı değişimi, ciddi hasar durumunda veya estetik nedenlerle yapılabilir. Yetkin bir tamirci tarafından profesyonel bir şekilde yapılması önemlidir.

Tavan Sacı Değişmiş Araba Almak:

Tavan sacı değişmiş bir araba almak, bazı hususları göz önünde bulundurmanı gerektirir:

• Eksper Raporu: Aracın kapsamlı bir eksper raporuna sahip olduğundan emin ol. Bu, tavan sacı değişiminin nedenini ve kalitesini belirlemene yardımcı olacaktır.
    • Taban Sacı Durumu: Tavan sacı değişmiş olsa bile, taban sacının durumunu kontrol et. Taban sacı, aracın genel sağlığının önemli bir göstergesidir.
    • Onarım Kalitesi: Tavan sacı değişiminin kalitesini değerlendir. Hatalı veya kalitesiz onarımlar, aracın güvenliğini ve değerini etkileyebilir.
    • Fiyat: Tavan sacı değişmiş bir arabanın fiyatını karşılaştırırken, onarımın maliyetini ve aracın piyasa değerini göz önünde bulundur.
    • Gelecekteki Satış: Tavan sacı değişmiş bir arabayı gelecekte satmak daha zor olabilir ve daha düşük bir değer alabilir.

Sonuç olarak, tavan sacı değişmiş bir araba alıp almayacağın kararı, yukarıdaki hususları dikkatlice değerlendirmene bağlıdır. Kapsamlı bir inceleme ve araştırma yaparak, bilinçli bir karar verebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • adamına göre değişir, benim gibi 10 yılda bi araç alan için önemi yok, don değiştirir gibi araba değiştiren tatlı su kurnazı esnaf(çık)lara kesinlikle gelmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direkler boyalı, tavan sacı değişik ve galeri. Abayı almamak için yeterince sebep var.

• Direkten boya varsa kesinlikle alınmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galericilere güven olmuyor maalesef. Tavan sacı değişmiş araba almak bana pek mantıklı gelmiyor.
  • ben almazdım
  • 30.000tl ye otm. Arabami bitti arkadaş allah korusun kaza aninda nolacak caniniz bu kadar mi kiymetsiz.sahsen 20.000 bile vermem...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baska araba mi kalmadi usta yav? Ayriyeten bunun normali bile alinmaz. O konsol nedir oyle?

• sakın bulaşmayın
  • Hocam arabanin solu komple hasarli gorunuyor raporda cimento isi değil agir takla degilse bile micira falan kaptirip devirmiş gibi geldi bana ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 10 Eylül 2016; 23:15:29 >
  • Kazayi falan gectim keyfinden tavan sacini degisse bile almam bunlar onemli detaylar.

• Aracın heryeri ayrı oynamasın sonra, düzgün yapılmış mı,

• Cevaplarınızın hepsi araçtan kaçmama yetti.

Şimdi ikilemde kaldığım konu Fiat Linea mı yoksa fiat Punto mu? Birisi 28.750, Linea 32.000 TL. Punto 2007 model, Linea 2010. Kilometreleri aynı.
  • bunun hatasızı kaç liraki 31bin yazmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavan sacı değişmesi pek olumlu değil eğer ki tanıdık bildik bir araç değilse.Takla atmış alabilir.Bunun dışında fiyat pahalı geldi.Dizel olsa neyse.
  • Eksperi galericinin gösterdiği yerde mi yaptırdınız

• Yok hocam galerici çıkarttı gösterdi raporu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrullah.

Yok hocam galerici çıkarttı gösterdi raporu.

O zaman hiç güvenilmez :) yinede günahını almayalım adamın
  • Sadece tavan değil ki! Direkler ve 2 kapı da boyalı...
  • Yetkili serviste değişmiş orjinal takılmışsa sorun yok,fiyatı da uygun bi miktara indirirse adam alınabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.