Şimdi Ara

Tavla kurallarını iyi bilenler içeri önemli soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhabalar,
    Yukardaki resmi temsili olarak bırakıyorum dizilişi böyle düşünün ve soruma geçiyorum.

Soru:
    - Arkadaşlar ben kırmızıyım, 6-3 zar attım 6'yı oynamamak için içerden 3 oynayıp otomatikmen 2. zarım kapalı olduğundan el rakibe geçer mi? Yoksa zorunlu olarak önce 3 sonra 6 mı oynamalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayitguler -- 27 Şubat 2020; 2:42:56 >

• Guzel soru up
  • İlk önce 3 u sonrada o pulu 6 ile içeri almalısın.
  • Tavla bilmiyorum.
  • 3-6
  • Gelen zarı sonuna kadar oynamak esastır.. Önce 3 sonra 6
  • bende kız tavlası biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde karşıma çok geliyor böyle oyuncular, oynanabilen zarı oynuyor diğer zarı oynamıyor diye oynamak istemiyor.
    tokatlayasım geliyor. bi de ısrar etmezler mi

seve seve 3-6 oynamak zorundasın. kanser etmeyin adamı.

edit : Ayrıca delikanlı adam vur kaç yapmadan oynar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VitesKolundakiTesbih -- 27 Şubat 2020; 14:44:32 >
  • Benim karşımdakilerd3 hep kanser ediyor. Oynamıyorum artık. Oynamak zorundasın ama
  • Oynamıyorum diye bir sey yok hocam gelen zarlar bir sekilde oynanabilir kombinasyon var ise oyle oynamak zorundasınız
  • 3-6 oynaman gerekiyor.
  • 6 3 te oynayabilirsin seker kardesim
    Hayirli kandiller
  • 1. oynamayı bilmeyen masumlar
    2. bilipte bilmemezliğe vuran çakallar
  • Ben genelde yeniliyorum ama zevk icin oynuyorum. 6-3 oynansa bile ben 3-6 oynarim. Kirila kirila kira kira oynamak cok daha eglenceli oluyor
  • Oynanma ihtimali olan 2 zarda oynanır.
    Önce 3 oynayıp 6 yı oynamama durumu varsa ve 6 oynadığında 3 de oynanıyorsa önce 6 sonra 3 oynanır.
  • Tabiki 3-6 yapıp içeri girip açık vereceksin.O zaman dışardaki pulları 6x6 hariç herhangi bir çift gelene kadar oynamıycaksın yani.Maalesef.
  • once 3 sonra 6
  • İçerden 3 oynamak kurala aykırı çünkü o zaman 6yı oynayamazsın. 6-6 atsan tamam, bu zar oynamaz. Açık vermemek için zarın birini oynayıp diğerini oynamamak kural dışı. Tabloda sırasıyla 3-6 oynanır ve açık verilir.
  • ya arkadaş şunu saat yönünde oynayın, kafam karışıyor diğer türlü :S
  • 3-6 oynamak zorundasın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.