Şimdi Ara

TAVSİE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam. 3000 TL max bütçem var. lcd plazma farketmez. digiturkten maç seyrediyorum genellikle. oyunla 3d ile pek işim yok. 40 47 inch arası arıyorum. ne tavsiye edersiniz? PANASONIC TX-L42ETW5 FHD 3D LED LCD TV +4 Gözlük , PANASONIC SC-BTT195EPK 3D BLU-RAY EV SİNEMA SİSTEMİ 2700 tl bütçeme uygun. olabilir mi?

• KAÇ İNÇ EKRAN ALICAKSIN ODANIN BÜYÜKLÜĞÜ KAÇ M2

SAMSUNG VE LG DEN BAŞKA MARKA ALMA
    SADECE BU 2 MARKA KENDİ PANELLERİNİ ÜRETİYOMUŞ
    DİĞER MARKALAR BUNLARDAN TEMİN EDİYOMUŞ
    KAÇ YERE BAKTIM %75-80 SAMSUNG-LG DİYO
    TÜRKİYEDE EN ÇOK SATAN 2 MARKA 1.SAMSUNG 2. LG
    ÜRÜN İNCELEMESİ YAPAN KİŞİLERDE SAMSUNG 1 ADIM ÖNDE DİYO LG YE GÖRE
    BEN LG KÖTÜ DEMİYORUM AKSİNE ÇOK İYİ SAMSUNG SADECE 1 ADIM DAHA ÖNDE
  • 3-4 mt max. izleme mesafem. samsung ve lg niyetim yok zaten. ben televizyon almak istiyorum, oyun, internet, 3d ile işim yok.% 95 digiturk %5 film (bilgisayarı bağlarım veya usb'den direkt.)
  • senn odaya gidecek 46" 47" 102-106 ekran
  • bu ürünler işini görür,ürünlerin altındaki yorumları oku kullananlar yorum yapmış,bu arada yanlış yazmışım tv boyutlarını 46" 117 ekran 47" 120 ekran

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=123675#photos
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=124788
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=123135#comments

• ilginiz ve araştırmanız için sağolun. samsung ve lg'ye bir türlü ısınamadım. sony,pana veya philips tercih ağırlıklı olacak.
  • sony'ler fiyatlarda uçuyo :) anlamıyorum sony panellerini samsung yada lg den alıyomuş ama onlardan pahalı satıyo ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye
    6 ay önce açıldı
    ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM
    13 yıl önce açıldı
    NOTEBOOK TAVSİYE
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadas Tv'den anlıyor; ne istediğini biliyor. ST50 de iyi bir alternatif olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • philips 47 pfl 6067
  • çok düşünme bence :) samsung-lg-sony arasında seçim yap derim ama sony'ler fiyatlarda uçuyo biraz :)
  • PHILIPS 46PFL7007K/12 veya panasonic vt-st serileri aklımdaki tvler. st serisinde kasaya takılıyor hanım. vt zaten pahalı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoplan23

KAÇ İNÇ EKRAN ALICAKSIN ODANIN BÜYÜKLÜĞÜ KAÇ M2

SAMSUNG VE LG DEN BAŞKA MARKA ALMA
    SADECE BU 2 MARKA KENDİ PANELLERİNİ ÜRETİYOMUŞ
    DİĞER MARKALAR BUNLARDAN TEMİN EDİYOMUŞ
    KAÇ YERE BAKTIM %75-80 SAMSUNG-LG DİYO
    TÜRKİYEDE EN ÇOK SATAN 2 MARKA 1.SAMSUNG 2. LG
    ÜRÜN İNCELEMESİ YAPAN KİŞİLERDE SAMSUNG 1 ADIM ÖNDE DİYO LG YE GÖRE
    BEN LG KÖTÜ DEMİYORUM AKSİNE ÇOK İYİ SAMSUNG SADECE 1 ADIM DAHA ÖNDE

Kusura bakma, LG-SAMSUNG sadece kendi panelini üretiyor ne demek, iş panel üretmekle bitmiyor, Panasonic bazı serilerinde IPS Lg kullanır mükemmel sonuçlar yaratır, aynı LG kendi Ips paneliyle berbat serilere imza atar, bumudur süper üretim modülleri?

Modulle iş bitmiyor, Sharp modul kullanan serilerde var vasatı geçemiyorlar, aynı Sharp kendi modülünde tek başına rakipsiz seriler üretiyor !

Paneller üreticilerle olmuyor, kullandıkları teknoloji farklının ötesinde, yeni nesil paneller nerdeyse üst seviyede bilgisayar işlemcilerine eşitler, modül sadece işin bezidir öenmli olansa dokuması, bu örnek basit oldu ama malesefki halen, bazı şeyleri İnsanlarımız ayırt edemiyorlar !

LG Samsung herkes söyler, genelde daha ucuzdurlar, 3 ayda bir yeni seri çıkarırlar, takip etmesi bile zordur, yeni serieylede iş bitmez, birde firmwareleri takip etmek zorunda kalırsınız, paneller devamlı yenilemeler gerektirir !

Üst seviye cihazları varmı evet ama fiyatlarıda üst seviye, 5000 liraların üzerinde !

Sony tek başına değerlendirmekte hatadır, Sony-samsung demelisiniz çünki ortak panel üretimleri var !

Lg demekte yanlış, Philps Lg diyebilirsiniz bir çok modül Lg serileri ile benzerdir, gerçi Philps Lcd ve Led üretim hakları Çin firmasında, sadece ismi Philps !

Kötü firmamı hayır, çokta iyi ARge çalışmalarına sahipler, yazma sebebim, anlaışmaz bir marka fanatikliği var Türkiyede, markaya değil ürünün kullandığı teknolojiye bakın !

Kusura bakma, yorum yaparken unutmaki, İnsanlar emek vererek biriktirdikleri paradan bahsediyorlar, tv işin görselidir, bu Arkadaşlara o sebeble herkes bilerek tavsiyelerde bulunmalıdır !

Hep yazıyorum, tv alırken markaya değil, ihtiyacaçlarınıza göre ürün seçin, daha isabetli ve doğru karar verirsiniz !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 27 Ekim 2012; 15:10:56 >

• andy1 Sharp LC40LE830E tavsiye eder misin bana? 46 biraz pahalı geliyor.
  • al burda adamlar tv inceliyolar,site ingilizce ama chrome ile türkçeye çevirebilirsin

http://reviews.cnet.com/best-led-tvs/
  • quote:

Orijinalden alıntı: eceyhan74

andy1 Sharp LC40LE830E tavsiye eder misin bana? 46 biraz pahalı geliyor.

3D merakınız var ise alın, bu konuda oldukça iyi fakat Sharp ismi sizi fazla emin olmaya görtürmesin, renk kalibrasyon değerlerine alışmanız gerekecek !

Panasonic 2011 serilerindeki mavi ton hakimeyi Sharp paneldede mevcut, bu örneği verdim sebebi ise, bu tvyi gördüğümde renk eğrileri demem lazım, Panasonic ilk aklıma gelen marka oldu ve bir haylide şaşırmıştım !

Kontrast oranı ise malesefki, bu seridede düşük, bunuda bir çok farklı resimde anlayabiliyorsunuz, açılı izlenmelerde zayıf, pyun merakınız var ise zaten bu paneli düşünmeyin derim, bir hayli tepkime süresinde zayıf !

Televizyon izlemek için alacaksanız alın, fakat diğer türlü medya oynatıcılarla açıkcası, sadece Sharp isminin cazibesi var, ekonomik düz serilerden farkı yok, biraz hatalı oldu galiba Televizyon yayınları için ideal diğer farklı detaylar önemliyse, karar elbetteki size kalmış !

• umarım yararı olur yabancı bir site azcık ingilizceniz varsa yada chromeden türkçeye çevirerek yardımcı olabilir size bu site

http://www.televisioninfo.com/

hangi tv kaç puan almış yazıyo
  • andy1 pm'de mesajınız var.
  • neoplan23 okuyorum şimdi sağol
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.