Şimdi Ara

Tavsiye..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neverwinter Nİghts 2 nin sitem gerkesinimlerinde
    min 512 ram /DirectX 9.0 destekli ekran kartı vardı
    Ram im 512 ekran karım fx 5200 ve oyun acayip derecede kasıyor..Oyunu düzgün çalıştırabilmem için iyi fakat fazla pahalı olmayan bi kart önerirmisiniz

• başlangıç olarak oyunun grafikler bölümünden görüntü kalitesini düşürmeyi denedinmi?
  • X1650 pro pahalı gelir dersen bence ikici el Nvidia 6800 XT düşünebilirsin.
  • Grafikler bölümünden ayarları düşürüdm ama farketmiyoki..
    Anlamdığım şu arkadaşımın RAM i yeterli değil,Ghz i de yeterli değil sadece ekra kartı tam destekliyo ama benden çok iyi oynayabliyo..
    Acaba driver lar ım da falan mı eksiklik var?
  • Oyunlarda, "en az sistem gereksinimleri" başlığı altında belirtilen donanım özellikleriyle ancak o oyunu çalıştırabiliyoruz. Oyunu açmak ile keyifle oynamak arasında fark var elbette.

http://www.gamespot.com/pc/rpg/neverwinternights2/tech_info.html adresinde,

"En az sistem gereksinimi,

İşlemci 2.4 GHz Intel Pentium 4 or equivalent processor or equivalent
    Bellek: 512 MB
    Boş sabit disk alanı: 6500 MB
    Grafik kartı: ATI Radeon 9800 or NVIDIA GeForce 6600 or higher"

9800/6600 ekran kartımız var ise muhtemelen ancak oyunu açabileceğiz.

"Tavsiye edilen sistem,

İşlemci 3.0 GHz Intel Pentium 4 or equivalent processor or equivalent
    Bellek: 1024 MB
    Boş sabit disk alanı: 6500 MB
    Grafik kartı: ATI Radeon X800 series, NVIDIA GeForce 6800 series or higher video card" şeklinde.

Oyunu keyifle oynamak için X800/6800 ve üzerine ihtiyaç duyacağız.

http://en.wikipedia.org/wiki/Neverwinter_Nights_2 adresinde ise AMD işlemci olarak "Athlon XP 2000" ve üzeri olmasının gerektiği belirtilmiş.

Bunlarda yerli kaynaklar;

http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=1326

http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=2282

Bu arada 1000. mesajım.

• 2.el 9800 pro falan da denk gelirse alabilirsin.
  • AGP 8X 9800yada X1650PRO lara bak.olmadı 2.el 6800gt alırsın
  • ATI Radeon 9600XT alsam iyi midir
  • 9600XT alana kadar 9550GE alabilirsin daha ucuz o.c ile neredeyse aynı perf. veriyor.
  • x1300 pro mu yoksa 9600XT mi daha iyi olur? x1300 10 ytl daha fazla peki performansları nasıl olur?
  • o oyun 9600 xt 1gb ram ile yine kasıyor. 6800 gt ile denendi onda bile 20 fps bi arkadaşım 1 gb ram x800gto ile sorunsuz oynuyor x800 gto alabilrisin tabi bulabilirsen
  • Arkadaşlar agp'de 1950 pro hariç hiç bi kart kesmez bu oyunu boşuna kart önermeyin
  • Arkdaşımın sistemi şöyle;

256 ram , 1.5 ghz işlemci,256 mb directx 9.0 destekleyen ektran kartı var

Benim sistemim;

512 ram ,2.8 işlemci,fx 5200

Arkdaşımda da kasıyor ama oynabilinecek derecede;fakat bende acaip bi kasma arkadaşımın kinden 2 kat berbat karakterde hiç bi efekt olmuyo kalas gibi sabit tıklamadan 5 sn sonra ışınlanıyo adeta..Normalde benim arkadaştan daha iyi oynamam gerekmezmi?
  • Arkadaşlar 7600 gt ile bile keyifle oynanmıyor bu oyun, bitirince biraz keyif verdi, fps yerlerde sürünüyor, ekran kartı sıcaklığının 73 olduğunu da bi bu oyunda gördüm. Oyunun grafik yönünü yapanlar daha güzel bi şeyler yapsaydı fena olmazdı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fallout

Arkadaşlar 7600 gt ile bile keyifle oynanmıyor bu oyun, bitirince biraz keyif verdi, fps yerlerde sürünüyor, ekran kartı sıcaklığının 73 olduğunu da bi bu oyunda gördüm. Oyunun grafik yönünü yapanlar daha güzel bi şeyler yapsaydı fena olmazdı.

+1 full detaya yakın 7600GT bile zorlanıyor.galiba standart olan artık 7900GS.
  • işin tadı kaçmış bu oyunda ...Graw ı bile 7600 lerde Full detayda oynayabiliyodum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhobosX

Arkdaşımın sistemi şöyle;

Benim sistemim;

Arkdaşımda da kasıyor ama oynabilinecek derecede;fakat bende acaip bi kasma arkadaşımın kinden 2 kat berbat karakterde hiç bi efekt olmuyo kalas gibi sabit tıklamadan 5 sn sonra ışınlanıyo adeta..Normalde benim arkadaştan daha iyi oynamam gerekmezmi?

CEVAP VERECEK BİRİ YOK MU ?
  • quote:

quote:

Arkdaşımın sistemi şöyle;

Benim sistemim;

CEVAP VERECEK BİRİ YOK MU ?

birkaç sebebi olabilir.ekrankartının adını yazsaydın arkadaşının.net bişey söylerdik.
  • ati radeon 9550
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.