Şimdi Ara

tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
3
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Profilinize baktım hocam. Kddkslös
  • lucilfer kullanıcısına yanıt
    matematikten 1 2 kaynak çözüp gerisini tamamen denemeyle götürdüm.Temeliniz varsa eğer denemeler daha çabuk ve daha çok soru tipi görmenizi sağlıyor
    fizikten de dediğim gibi aynı şekilde birkaç kaynak gerisi tamamen deneme olabildiğince çok çözmeye çalışın.Bu yüzden mezuna kaldım diyebilirim deneme eksikliği sınav esnasında çok farkettiriyor kendini
  • hahahaha anladım hocam
  • Lti organik bu dönemde çalışmak sence hata mı kaldırabilirler mi konuları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogannbulbill kullanıcısına yanıt
    ben ocakta bütün konuları bitirmiştim.Bence organiğe kadar kimyada belirgin bir eksiğiniz yoksa çalışın zaten organik kimya zor bir konu değil rahat bir şekilde halledersiniz
  • Hocam ders çalışmak istemediğiniz zamanlar motivenizi nasıl sağlıyordunuz
  • mxpayne kullanıcısına yanıt
    insanın kendini motive etmesi önemli hem de 1 yıllık gibi bir süreçte.Ders çalışmak istemediğim zaman mezuna kalmama neden olan sınav sonucum aklıma geliyordu ya da hedeflediğim yere ulaşmamın gerektiği geliyordu.Her insanın farklı olabilir tabi motivasyon süreci benimki böyleydi
  • Hocam tyt net açılımınız nasıldı?
  • Merhaba ben de bu sene 50kdan kaldım ama çok kaygılı bi insanım açıkçası ve kaç saat çalışmalıyım az mı çalışıyorum diye sorguluyorum devamlı. Sizinn çalışma temponuz nasıldı bundan bahseder misiniz ve geriye dönüp baktığınızda geceli gündüzlü soluksuz çalışıp bu sıralamayı elde ettim mi dersiniz yoksa normal kararında bi çalışmayla mı. Cevabınız benim için değerli çok güzel bi başarı tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam fizik için önerdiğiniz çalışma stili var mı? konuları ne zaman tam hallettiniz (ayt fizik) kaç kaynak çözdünüz? yardımcı olursanız çok iyi olur

• Tyt yeni nesil sorulara alışmak içinde hangi kaynağı önerirsiniz ?
    Son paragraf kitabı sizce ne olmalı ? (çıkmış soruları çözdüm)
    Problem için fasikül önerir misiniz ?
    (İlyas hocanın fasikülünü bitirdim )
  • gladıatorr88 G kullanıcısına yanıt

istediğiniz kadar çekebildiniz mi

• tyt de mezun yılımda hiç çalışmadım desem yalan olmaz eski sıralamamı kullandım
    mezun senemde tyt de
    Türkçe 29 11
    sosyal 15 5
    matematik 32 8
    fen 16 4 yada 15 5 di
  • Cnascnas C kullanıcısına yanıt
    şöyle söyleyeyim mezun senem de ben çok fazla ayt ye ağırlık verdim çünkü ayt de batırmam mezuna kalmama neden oldu bunun da sebebi sınav esnasında çok fazla panik yapmamdı.Stres kararında olduğu zaman insanı çok güzel yönde etkiliyor ancak fazlası her şeyi berbat etmenize de yol açabilir.Önceliğiniz kendinize güvenip sakin kalmak olmalı bu olmadan istediğiniz kadar bilin yine de yapamıyorsunuz.Çalışma olarakta ayt için ben her dersten 1 kaynak bitirdim matematik için extra apotemi fasiküllerinide bitirdim.Ondan sonra tamamen alan denemesi genel deneme öyle ilerledim.Ben konuları bitirdiğim zaman Ayt den 60 civarı net yapıyordum.Konuyu bilmek denemede de iyi yapacağın anlamına gelmiyor her zaman.Mümkün olduğunca fazla deneme çözmeye çalış yanlış yaptıklarının fotoğrafını çek arada tekrar bak konu tekrarına çok çok fazla özen göster zaten bir süre sonra piyasadaki bütün soru tiplerine hakim oluyorsun çıkmışlara da bakabilirsin sınavdan önce
    ve de yine sınavdan önce okul kitaplarını oku 11 12.sınıfları internette pdf leri var zaten.Bir de ayt de hemen net artışı belirgin bir şekilde bekleme biraz daha yavaş artma olabilir çok fazla kafanı kurcalamasın takılma bu kısıma
    Konu tekrarı + Deneme çok rahat bir şekilde ayt den75+ görürsünüz
    Umarım tam manasıyla. aktarabilmişimdir

• normalbirinsan N kullanıcısına yanıt
    ayt fizikten 1 kaynak çözdüm çok fazla deneme çözdüm ama üniversite sınavında çok temel geliyor yani demek istediğim konunun temelini bilirsen her şeyi kendi yaptığının çıkarımlarla halledebilirsin benim denemelerde en çok yanlış yaptığım fizikti ama üniversite sınavında bu tarz gelmiyor ekstra olarak da umut öncül ve fizikle barışın çok katkısını gördüm onların sayesinde çok yol katettim
  • frkn_clk F kullanıcısına yanıt
    tyt için tavsiye vermem pek doğru olmaz çünkü ben de çalışmadım.Tyt Ayt gibi değil bilginin yanında stres ve zaman kontrolü de gerektiriyor o yüzden genelde denemelerimde de netlerim çok tutarlı gelmiyordu problem için apotemiyi çözmüştüm 12.sınıfta o biraz bakış açımı genişletmişti onun dışında tyt de pek bir şey hatırlamıyorum yardımcı olabilmişimdir umarım
  • IIICoDeMaXIII kullanıcısına yanıt
    Aslında hocam ben 2.5 - 3k arası bekliyordum hedefimde oydu sene başında nasip değilmiş istediğim kadar olmadı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.