S.a hayırlı akşamlar arkadaşlar ben sayısal bölümünden yana hiçbir bilgim yok hiç birşey anlamıyorum ortaokulu açıktan okudum bana önerebileceginiz herhangi bir tavsiyeniz varmı? YouTube üzerinden bazı hocaları izliyorum ama o sorularda bile karşılaşmadigim formüller var konuları anlamıyorum kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum bu durum canımı çok sıkıyor herşeyden vazgeçesim var. |
Tavsiye
-
-
her seyden vazgecmek ne? sana biraz tavsiye vereyim. oncelikle realsit olmak gerekirse su 1 ayda pek bir sey yapamazsin. turkce icin gidip rustu hoca, kadir gumus, onder hoca gibi kanallar var bunlardan sana uygunu sec izle not al soru coz. mat icin eyup b, eyup b zor gelirse temel atman icin mert hocaya bakabilirsin. fizik icin ozcan aykin. biyoloji icin senin biyolojin, doktor biyoloji ye bakabilirisn. kimya gorkem sahin oneririm. geo icin eyup b oneririm sosyla icin apotemi konu ozetini oku cografya icin cografyanin kodlarini izle. ayt icin mat eyup b fizik ozcan aykin kimya gorkem sahin biyo doktor biyo senin biyolojin. bu sene gitmekse hedefin kalan surede pek bir sey yapabilcegini sanmiyorum ama seneye kadar guzel bir calismayla hic tahmin edemeyecegin sirlamaalara oynayabilirsin.
-
Bu yıl Birşey yapamayacağımın farkına vardım şuan son bir ayda sadece ayt üzerine çalışmaya karar aldim büyük ihtimallede bu yıl mezuna kalırım dediğin tavsiyeler üzerine yoğunlaşacagim çok Zor Bir süreç olacak benim için ama başaracağım inşallah. Verdiğin tavsiyeler içinde teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X