Ben Lcd Tv almayı düşünüyorum ama sizlerin bilgi ve tecrübelerine de ihtiyacım var. Yardımcı olursanız teşekkür ederim...
1- 1.500-2500 YTL arasında... 2- Yaklaşık 3-5 metre mesafeden rahatça izleyebileceğim....(82 ekran yeterli olur mu?) 3- Sadece evde normal antenle olmazsa digitürk yada uyduya da abağlanabilirim..... 4- Dvd- vcd filmler izlemek için....
Tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı? Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.....
Artık mümkünse birisi "Lcd ve Plazma Önerisi İstemeden Önce Bunları Okuyun" şeklinde bir konu oluştursun ve o konu da ÜST KONU olsun. Yoksa 15 dakikada bir aynı şeylerin sorulduğu konular açılmaya devam edecek. Bunu ben de yapabilirim ama forumun moderatörü yapsa daha iyi olur. Malum, Moderatör olmanın bir sorumluluğu olmalı; bekçi değil yönlendiri olmalı.
@takilbery Sadece SD yayın izleyecekseniz Lcd Tv değil, Plazma Tv almanız önerilir. Eğer PC bağlantısı, HD yayın izleme, Next-gen oyun konsolu kullanma düşünceniz varsa Lcd Tv önerilir. Plazma önerdiğim için zaten %95 42" almak durumundasınız; 3-5 metre için uygun olur.
Diğer sorularınız için lütfen buradan devam etmeyin, forumdaki eski konulara göz gezdirin.