Şimdi Ara

TAVSİYE!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maximum 120 tl lik receiver modeli tavsiye edermisiniz... Pek anlamıyorum bu konudan :)) Yardımcı olursanız çok sevinirim...

• Dreambox 500s alınız, 110 - 140 TL arasında edinebilmeniz mümkündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: komikler

Maximum 120 tl lik receiver modeli tavsiye edermisiniz... Pek anlamıyorum bu konudan :)) Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Hocam önce bu linki bi incele.Yanlız bu SD kanalları gösterir HD olanları göstermez.Fakat HD receiverlar bunlara göre daha pahalı.

http://forum.donanimhaber.com/m_45331747/tm.htm

Buda fiyatı.Almışken bir kere alacaksın sonuçta fakat HD alıcam diyosan bütçeyi en az 200-250 yapman lazım.

http://www.vatanbilgisayar.com/nextstar-ye-18000-hdmi-nextstar-ye-18000-hdmi,-cx-usb,-pvr+ethernet/productdetails.aspx?I_ID=50113

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Dreambox 500s alınız, 110 - 140 TL arasında edinebilmeniz mümkündür.

Hocam merhaba.Bu ürünü bana da tavsiye etmiştiniz fakat bulduğum yerdeki elemanlar server olmadan direk cihazı vermiyoruz dediler.OHa dedim ne alaka?? Sonra sorun oluyo zart zurt ayağına yattı tabi 1 yıllık serverla beraber bana 450 TL dediler Bende mecburen başka bir ürüne yöneldim ve 18000 aldım.Fakat iyide yapmışım çünki cihazda usb özelliği var.PVR yani.İstediğiniz kanalı mpeg formatında kayıt edebiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 666

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Dreambox 500s alınız, 110 - 140 TL arasında edinebilmeniz mümkündür.

Hocam merhaba.Bu ürünü bana da tavsiye etmiştiniz fakat bulduğum yerdeki elemanlar server olmadan direk cihazı vermiyoruz dediler.OHa dedim ne alaka?? Sonra sorun oluyo zart zurt ayağına yattı tabi 1 yıllık serverla beraber bana 450 TL dediler Bende mecburen başka bir ürüne yöneldim ve 18000 aldım.Fakat iyide yapmışım çünki cihazda usb özelliği var.PVR yani.İstediğiniz kanalı mpeg formatında kayıt edebiliyorsunuz.

Selam,

Öncelikle Dreambox satıcı ile yaşamış olduğunuz talihsiz duruma üzüldüğümü belirtmek isterim. Herhalde fazla uyanık bir satıcı olmalı ...

Edindiğiniz ALI çipset'li receiver'inize gelince;

Kullancıların receiver tecrübesi olmayınca, edindikleri sıradan cihaz iyi gibi gelir. Bir süre
    sonra kullanıcının beklentileri artar yada bir başka cihazın sunduğu işleverinin farkına varır
    ve kullandığı cihaz gözünden düşer. Kısaca yaşayacağınız muhtemel tecrübe bu olacaktır.

ALI çipset'liler ile ilgili bir hususa daha değinmem gerekirse;

Bu cihazlrın en temel problemi, kapasiteye matuf donanım yetersizlikleri ile resolution
    depth (çözünürlük derinliği) oranının oldukça düşük olmasıdır.

Kolay gelsin.

• skybox,inpax veya klon dreambox iyi bir seçim olur.
  • botech veya sunny reciverları tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye
    5 ay önce açıldı
    ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM
    13 yıl önce açıldı
    Tavsiye??
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komikler -- 22 Aralık 2010; 18:09:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

quote:

Orijinalden alıntı: komikler

Maximum 120 tl lik receiver modeli tavsiye edermisiniz... Pek anlamıyorum bu konudan :)) Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Hocam önce bu linki bi incele.Yanlız bu SD kanalları gösterir HD olanları göstermez.Fakat HD receiverlar bunlara göre daha pahalı.

http://forum.donanimhaber.com/m_45331747/tm.htm

Buda fiyatı.Almışken bir kere alacaksın sonuçta fakat HD alıcam diyosan bütçeyi en az 200-250 yapman lazım.

http://www.vatanbilgisayar.com/nextstar-ye-18000-hdmi-nextstar-ye-18000-hdmi,-cx-usb,-pvr+ethernet/productdetails.aspx?I_ID=50113

200 250 tl olsun farketmez ama hd yayın olsun önerirmisiniz

• yardımınız için teşekkürler fiyat sorun değil daha fazla önerirmisiniz HD yayın olsun.
  • Arkadaşlar,yeni konu açmadan buna benzer bir soru sorsam banada yardım edersiniz umarım.
    Evdeki tv bozulduğu için yeni bir lcd tv almaya karar verdim.Muhtemelen Sony kdl-37ex500 modeli olacak.Evde şu an kullandığım uydu alıcısıda(Onva) sanırım elektrik kaynaklı bir sorundan dolayı son günlerini yaşıyor gibi.
    Forumda bahsedilen uydu,dijitürk,dreambox vb. ifadelerden hiç anlamam desem yeridir.Maç düşkünü değilim,düzenli tv seyretmem,genelde belgesel ağırlıklı yayınlarla birlikte dizi ve arada sinema filmi izlerim.
    Alacağım Tv(Son KDL 37EX500) ile birlikte bana çok pahalı olmayan ve benim gibi çok uzman tv seyircisi olmayan biri için bir uydu tavsiyesinde bulunursanız memnun olurum.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyibe

Arkadaşlar,yeni konu açmadan buna benzer bir soru sorsam banada yardım edersiniz umarım.
    Evdeki tv bozulduğu için yeni bir lcd tv almaya karar verdim.Muhtemelen Sony kdl-37ex500 modeli olacak.Evde şu an kullandığım uydu alıcısıda(Onva) sanırım elektrik kaynaklı bir sorundan dolayı son günlerini yaşıyor gibi.
    Forumda bahsedilen uydu,dijitürk,dreambox vb. ifadelerden hiç anlamam desem yeridir.Maç düşkünü değilim,düzenli tv seyretmem,genelde belgesel ağırlıklı yayınlarla birlikte dizi ve arada sinema filmi izlerim.
    Alacağım Tv(Son KDL 37EX500) ile birlikte bana çok pahalı olmayan ve benim gibi çok uzman tv seyircisi olmayan biri için bir uydu tavsiyesinde bulunursanız memnun olurum.

Saygılar

Onwa'nın üretmiş olduğu görüntü kalitesi üst seviyedir. Şimdiki receiver'lerden aynı
    kalitede görüntü almanız mümkün değildir. Şebekeden kaynaklanan sorunlar, Onwa'nın
    besleme kartına zarar verir. Onarımı ise çok basittir. Onarımı 10 - 15 TL arasında
    yaptırırsınız. Kaliteli video üreten bu cihazdan vazgeçmeçmeniz, cihaza ve TV' nize haksızlık
    etmek gibi olur.

Buraya kadar olan yazdıklarım SD yayın izleme üzerine yorumlanmıştı...

HD yayın için receiver'i değiştirmek istiyorsanız diyeceğim olmaz.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kyibe

Arkadaşlar,yeni konu açmadan buna benzer bir soru sorsam banada yardım edersiniz umarım.

Saygılar

bende 37 ex 500 almayı düşünüyorum.bir kaç gün içinde kullanan varsa lütfen yorum yapsın.
    ya 37 ex500 yada samsung 32 c650 yi alıcam 2 si arasında kararsız kaldım lütfen özeelikle kullanlar yorum yazsın.

• İlginize ve cevabınıza teşekkür ederim sayın serkanguzel.O zaman ufak bir yaptırıp yeni tv ile hayata devam

Saygılar
  • bence dm 500 s almandan yanayım kardeş daha sora paylaşım alırsan daha çok özellikli kullanırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.