Şimdi Ara

TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okul için birkaç öneriye ihtiyacım var. Canon 550D 600D 650D bunlardan hangisini önerirsiniz ? Ya da alternatif olarak önerilerinizi sunarsınız sevinirim. Herkese iyi forumlar.

• Üçü de birkaç küçük fark haricinde birbirinine çok benziyor. Bütçenize göre herhangi birini seçebilirsiniz. Ben olsam 550D ile 600D nin fiyatını karşılaştırırdım 150 liradan çok varsa 550D alırdım.

Düzeltme: Bence konu başlığını da daha anlaşılır hale getirin "TAVSİYE" çok genel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bf5 -- 21 Eylül 2012; 19:04:13 >
  • 3 makine arasında çok küçük farklar alternatif olarak Nikon d5100 Sony a55 a57 gibi öneriler verilebilir
  • 650D yerine 60D tavsiye ederim ve bütçeniz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 makina da rahatlıkla işinizi görür. Ancak kapalı mekan çekimleri de yapacaksanız, buna bir de flash eklemeniz gerekiyor.
    Ayrıca portre çekimleri için f:1.8 / f1.4'lük prime lens'leri de yine önerebilirim.
    Eğer genel olarak çocukların portre çekimleri için kullanılacaksa, bir de tripod alın.
    Manfortto'nun 190X Pro B'leri olabilir, makinayı rahatça taşır, devrilmez.

Bütçe sınırlıysa 550D'yi alın, diğer parçalara para kalmış olur. İyi seçimler...
  • herkese çok teşekkür ederim verdiği cevaplardan ötürü. Bugün hayyamda güzel bir set çıkarmayı düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye
    5 ay önce açıldı
    ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM
    13 yıl önce açıldı
    tavsiye lazım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.