Şimdi Ara

Tavsiye Bekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski zamanlarda geçen olayları konu alan , içeriğinde romantizm , aşk , gizem ve sürükleyiciliği bir arada bulunduran güzel bir kitap tavsiye edebilecek varmı?
    Son zamanlarda Gılgamış Destanı , Kleopatra ve Amin Maalouf dan Yüzüncü Ad gibi kitapları okudum ve cidden bir lokmada bitti hepsi.. Tavsiyeleriniz gerçek olayları konu alıyor olabilir , kurgu da olabilir.. Yukarıda belirttiğim ögelerden en az 2 sini bir arada bulunduruyor olması tercihimdir..
    Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler!

• ALAMUT 'u okuyabilirsiniz.Şiddetle tavsiye edebilirim.Hasan sabbahın yapmış olduğu yapay cennet ve insanların beynini haşhaşla uyutup bu cennete getirmesi ve dolayısıyla da istediği herşeyi fedailerine yaptırabilmesi gerçekten ilgini çekecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koontz285

ALAMUT 'u okuyabilirsiniz.Şiddetle tavsiye edebilirim.Hasan sabbahın yapmış olduğu yapay cennet ve insanların beynini haşhaşla uyutup bu cennete getirmesi ve dolayısıyla da istediği herşeyi fedailerine yaptırabilmesi gerçekten ilgini çekecektir.

Reserved =)
  • Elif Şafak - Aşk tam sana göre
  • Amin Maalouf dan devam edebilirsin. Yüzünce Ad dan sonra ben Afrikalı Leo ve Semerkand'ı okumuştum.
    Semerkand da Ömer Hayyam, Nizamülmük ve Hassan Sabbah dan bahsediyor. Ama yanılmıyorsam son iki bölümde yakın tarihe dönüyor (iran). İkisi de güzel kitaplar, önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koontz285

ALAMUT 'u okuyabilirsiniz.Şiddetle tavsiye edebilirim.Hasan sabbahın yapmış olduğu yapay cennet ve insanların beynini haşhaşla uyutup bu cennete getirmesi ve dolayısıyla da istediği herşeyi fedailerine yaptırabilmesi gerçekten ilgini çekecektir.

hasan sabbah hakkında epey kitap var, siz hangi kitabı okumuştunuz?
  • Bunu geçen sene okumuştum , cidden güzeldi..
    quote:

Orijinalden alıntı: Deathulazam

Elif Şafak - Aşk tam sana göre
  • http://kitap.antoloji.com/4-un-kurali-kitabi/ bu kitabı tavsiye edebilirim.

Ayrıca yazar Glen Meade'in kitaplarını da tavsiye ederim. Mesela Sakkara'nın Kumları, Brendenburg Kapısı.
  • Dünyanın İlk Günü - Beyazıt Akman
    Aşk - Elif Şafak
    Fedailerin Kalesi:Alamut - Wladimir Bartol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Dünyanın İlk Günü - Beyazıt Akman
    Aşk - Elif Şafak

Dünyanın ilk günü tam bir kara murat kitabıydı bence,pek beğenmemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: glazer

quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Dünyanın İlk Günü - Beyazıt Akman
    Aşk - Elif Şafak

Dünyanın ilk günü tam bir kara murat kitabıydı bence,pek beğenmemiştim

Biliyorum baya taraflı olmuştu kitap.Ama yinede bazı kısımları güzeldi.
  • İhsan Oktay Anar'dan Puslu Kıtalar Atlası ile Amat'ı şiddetle tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.