Şimdi Ara

Tavsiye bekliyorum..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir akıllı telefon alacağım. Kullanma amacım whatsapp, net hızı, net paylaşımı, çok ağır oyunlar olmasada ufak tefek oyunlar ve uzun süre kullanabileceğim bişi. Gmd düşünüyordum ama ortalıkta 1 sene kullanabilirsen kralsın lafları dolanıyor ı yüzden vazgeçmek üzereyim. Bütçemde 700 belki 900e çıkabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi Allah ın kulu yardım etmicek mi?

• Bunları oynayacak ve yapacaksan iPhone 5 ya da 5S işini görür. Yani beklentin büyük olmadığı için ve galiba arkadaş çevresine de sahipsin o yüzden iPhone'u öneririm sana.
  • Kardeş 900 falan dedim :)

• önerdiğin telefon beklentisi büyük olanlara öneriliyor kafa buluyorsun sanırım
  • Android istiyorsan GMD. Farketmez ise Lumia 720 en az 2 yıl götürür seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baris.uyar

Arkadaşlar yeni bir akıllı telefon alacağım. Kullanma amacım whatsapp, net hızı, net paylaşımı, çok ağır oyunlar olmasada ufak tefek oyunlar ve uzun süre kullanabileceğim bişi. Gmd düşünüyordum ama ortalıkta 1 sene kullanabilirsen kralsın lafları dolanıyor ı yüzden vazgeçmek üzereyim. Bütçemde 700 belki 900e çıkabilirim

Nexus 4 2 yıldan fazla götürür seni.
  • Dostum android istiyorum diyebilirim GMD düşünüyordum ama görüşler çok karışık. Alma kırarsın şarj soketi kırılıyor mikrofonu kötü yerde vs bir sürü şey denildi. O yüzden daha uzun süre kullanabileceğim bişi arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramiske

quote:

Arkadaşlar yeni bir akıllı telefon alacağım. Kullanma amacım whatsapp, net hızı, net paylaşımı, çok ağır oyunlar olmasada ufak tefek oyunlar ve uzun süre kullanabileceğim bişi. Gmd düşünüyordum ama ortalıkta 1 sene kullanabilirsen kralsın lafları dolanıyor ı yüzden vazgeçmek üzereyim. Bütçemde 700 belki 900e çıkabilirim

Nexus 4 2 yıldan fazla götürür seni.

Evet son duruma xperia sp ve ikisi arasına indirmiştim seçenekleri ama nexus 4te hafıza kartı olmayışı ikinci plana itiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

önerdiğin telefon beklentisi büyük olanlara öneriliyor kafa buluyorsun sanırım

Teşekkür ederim

• Baris.uyar B kullanıcısına yanıt
    1000TL ye kadar en iyi android GMD. Sen en iyisi Lumia 920 ve 820'ye bak arkadaşım.
  • Xperia L nasıl ?

• quote:

Xperia L nasıl ?

onu önermeye gelmiştim hocam.
    fiyat performans telefonu, 700civarına bulduysanız gayet iyi
  • Xperia Sp veya L ikiside güzel cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EN HIZLI İNTERNET - Lumia Serisi

EN HIZLI SİSTEM - Lumia Serisi

HİÇ KASMAYAN OYUNLAR - Lumia Serisi

Sana Lumia 820 bütçen yeterse 920 öneririm altını alırsan 1gb sınırı yüzünden fazla oyun kaldırmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: web101

Xperia Sp veya L ikiside güzel cihaz

Sp daha çok çekti beni neden bilemiyorum. 879 tl,ye buldum kendisini. Xperia L yi ise 693 tlye. Sizce ikisi arasında 200 tl fark ettirecek olay nedir?

• Baris.uyar B kullanıcısına yanıt
    Bence aradaki farka değer artıları batarya 4.6inç 319pp ekran ve daha hızlı bir cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: web101

Bence aradaki farka değer artıları batarya 4.6inç 319pp ekran ve daha hızlı bir cihaz

Anlıyorum çok teşekkürler. Peki son bişi sormak istiyorum ben özellikle ipadime net paylaşımını çok yaparım hızı nasıl olur? Şarjı buna nasıl tepki gösterir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.