Şimdi Ara

Tavsiye bekliyorum. 15bin civarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Araç alıcam kısmetse aradığım ve aramadığım kriterler şöyle

13-16 bin arası bi bütçem var bütçe çok az artabilir.
    küçük sınıf araç olMAsın.
    Öğrenciyim ve tamir işlerinden pek anlamam. parçası ucuz veya sorunsuz bir araba olsun.
    Dizel araç alabilirsem daha iyi olur. lpg de olur
    ABS ve klima mutlaka olmalı

accent 2005 lerin falan dizeli var fiyat aralığında
    fiat marea var lpgli
    citroen xsara 1.4hdi var dizel.
    opel astra F. 97-98 model 1.6 lpgli .

internetten bunları buldum. Bunun gibi tavsiyeler bekliyorum Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combatant_tr -- 11 Temmuz 2013; 1:48:21 >

• yok mu önerisi olan :)
  • multijet palioyu veya albea tercih edin ama ilk tercih bence lpgyi tercih edin
  • peugeot 206
  • 206 ufak kalır sanki. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: combatant_tr

Merhaba arkadaşlar. Araç alıcam kısmetse aradığım ve aramadığım kriterler şöyle

13-16 bin arası bi bütçem var bütçe çok az artabilir.
    küçük sınıf araç olMAsın.
    Öğrenciyim ve tamir işlerinden pek anlamam. parçası ucuz veya sorunsuz bir araba olsun.
    Dizel araç alabilirsem daha iyi olur.

accent 2005 lerin falan dizeli var fiyat aralığında
    fiat marea var lpgli
    citroen xsara 1.4hdi var dizel.
    opel astra F. 97-98 model 1.6 lpgli .

internetten bunları buldum. Bunun gibi tavsiyeler bekliyorum Teşekkürler

1.6 corolla 2001vvt-i terra veya 2000 model luna special. tam senin bütçenin piyango araçları. 13 yıldır 2001 corollavar herhangi bir sorun yol. halada binmeye devam.

• 15 bine temiz corolla bulmak zor
  • Her türlü marea.
    1-Konfor
    2-Performans
    3-Donanım(En önemli nokta bu zaten)
  • 1.4 vvt-i bulunur. 97 hp dir performans gayet iyi. 1.6 dan farkı yol bilgisayarı yoktur ve dikiz aynaları manueldir.
    ancak 15-15500 e bence uygun bir 1.6 2000 model corolla luna bulunabilir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-1999-model-orj-99000-km.de-luna-full-plusfull-130663302/detay
    (piyasada çok bulunan kasa olmadığından pazarlığıda iyi olabilir bunların.)
    kardeş cddi söylüyorum gerçek avrupa montaj 4.airbagli sunrooflu kadife spor koltuklu hakiki corolladır bu ilandaki. bu özellikleri başka corollada bulamazsın.
    zaten diğer corollalarla karşılaştırıp dikkatli bakarsan içindeki farklı yapıdaki koltukları ve ön konsoldaki kapı içlerindeki kaliteli siyah kaplamaları görüp ayırabilirsin.
    en ayırt edici nokta olarak şöyle diyeyim 99-2000 yuvarlak farlı hiçbir corollada 4 airbag sunroof ve alaşım jant yoktur bu kasalar bu kasalar hariç.
    bu hb corollalar avrupa montaj ve ithaldir. motor parça sıkıntısı olmaz.hem yaşınızda gençse daha spor daha yakışıklıdır. ayrıca 0rjinalse km de oldukça uygun. 13 yıllık corolla kullanıcısı olarak eğer şu an benim durumum olsa sadece bu corollayı alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtı_ts -- 11 Temmuz 2013; 23:16:52 >

• az km li renault clio fransız montaj bulabilirsin bu fiyatlara ikinci el piyasası da iyidir fransız montajı olanların, dijital klima, airbek,abs olan araç alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin.soyak -- 12 Temmuz 2013; 0:32:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akla direk marea accent geliyor ancak. Bir an lacetti geldi.Belki beğenirsiniz...
  • Kesinlikle marea 2005 exculise mi neydi galiba o paraya o konforu bulamazsın benim önceden vardı benzinli kullandım şehir içi 9-9,5l uzun yol 7l flan motoruda normal 1,6 103 hp fazla performanslı değil ama kötüde değil parçasıda pahalı ama kesinlikle o fiyata hem modelli hem de konforlu araba yok yalıtım vs süper

• 300 ce 24 nasıl olur.

• marea temiz bir liberty bulursan kaçırma.Performansı seni kesinlikle tatmin eder.
  • lagunalara nasıl arkadaşlar 2003- 4 modelleri "1.6 benzinli olanları ? 18 20 arası ?
  • bence kesinlikle dizel olmalı 1.3 multijet veya 1.5 dci lere bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.