Şimdi Ara

Tavsiye: BenQ W1070 / Optoma HD25 / ViewSonic PJD7820HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Perde, 4 gözlük ve projeksiyon için 3.000 TL bütçe ayırdım, önümüzdeki ay almayı planlıyorum. Bu sene çıkan 3 yeni model belirledim,

Viewsonic yurtdışı 800 USD, Türkiye 2.200-2.300 arası bulunabiliyor. Diğerleri yurtdışı fiyatları 1000 USD civarı, kullananlar çok memnun ama burada henüz çıkmadı.

Sorularımı sıralayacak olursam:)
    BenQ W1070 ve Optoma HD25 ne zaman ve kaç liradan satılabilir Türkiye'de?
    Yurtdışından getirebilip satacak arkadaşlar var mı forumda?
    Siz hangi modeli tavsiye edersiniz, kullanan var mı?
    Bunlar dışında gene 1000 USD altı full HD, kontrastı iyi ve full 3D olan model önerebilir misiniz?

Karşılaştırma:
    http://www.projectorcentral.com/parts_compare.cfm?pid_1=7265&pid_2=7476&pid_3=7423

• Benq W1070 nin bir hat hafta içinde stoklara gireceğini söylediler , bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -cyanide

Benq W1070 nin bir hat hafta içinde stoklara gireceğini söylediler , bekliyoruz...

Hangi firma ve kaça acaba? Hazırlıklara başlayalım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesustr

Arkadaşlar merhaba,

Perde, 4 gözlük ve projeksiyon için 3.000 TL bütçe ayırdım, önümüzdeki ay almayı planlıyorum. Bu sene çıkan 3 yeni model belirledim,

Viewsonic yurtdışı 800 USD, Türkiye 2.200-2.300 arası bulunabiliyor. Diğerleri yurtdışı fiyatları 1000 USD civarı, kullananlar çok memnun ama burada henüz çıkmadı.

Sorularımı sıralayacak olursam:)
    BenQ W1070 ve Optoma HD25 ne zaman ve kaç liradan satılabilir Türkiye'de?
    Yurtdışından getirebilip satacak arkadaşlar var mı forumda?
    Siz hangi modeli tavsiye edersiniz, kullanan var mı?
    Bunlar dışında gene 1000 USD altı full HD, kontrastı iyi ve full 3D olan model önerebilir misiniz?

Karşılaştırma:
    http://www.projectorcentral.com/parts_compare.cfm?pid_1=7265&pid_2=7476&pid_3=7423

Selamlar,

Bence karsılastırma aynı segment cihazlar baz alınarak yapılırsa daha verimli olacak, cunku BenQ W1070 2000ansi, diger urunler 3000ansi parlaklıga sahip FULLHD cihazlar, dolayısıyla Optoma yada Viewsonic daha iyi bir secim gibi duruyor, bildiginiz gibi parlaklık ve cozunurluk en onemli satınalma kriterlerinin basında geliyor, Optoma HD25 modelinde daha yuksek kontrast oranı mevcut Viewsonic e gore diger yandan Viewsonic yeni PJD7820HD FullHD modelinde Dynamic Eco ismini verdigi yeni ve ucuncu bir kullanım modu ile ( Normal/Eco/Dynamic Eco ) sozkonusu cihazlar icinde en yuksek lamba omrunu vaat ediyor, dikkate alınabilir bir deger..Tercih yine de sizin..

Hayırlı gunler,

• projeksiyonda benq nasıl bir markadır? memnunmusunuz
  • ben digitalboyuta gittim viewsonic 7820 yi gördüm, gayet güzel bi cihaz... optima hd300x ve tw6100 modelini de gördüm

tw6100 çok güzel ama çok pahalı. galiba 7820 alacam...

perde olarak ne alıyorsunuz, cam tozlu perde güzel gibi duruyordu.

benq alan arkadaşlar 7820 ile karşılaştırırsanız ne dersiniz

hangisi yardımcı olun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.