Şimdi Ara

tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anlattıklarımda en ufak bir abartı yoktur!!

yöneticiyim, 20 martta bina olarak superonline a başvurduk
    1 ay sonra kurulum ilerlemeyince 0850 li numarayı aramaya başladım, her seferinde;
    > 08502220222 antalya' ya antalya 08502220222 ye yönlendirdi!
    3 ay sonra tamam kurmayın dedim superonline in cevabı "gelen ekibe istemiyoruz deyin giderler" oldu! adamlardaki iptal prodedürüne bak!!
    kavga dövüş yaklaşık 90 gün sonra altyapıyı kurdular
    4-5 gün sonra da bina içi tesisat yapıldı, bodruma kutu takıldı bitti dendi.
    tabii ki bitmemiş, 8-10 gün sonra bina içi dikey tesisat yapıldı.
    istanbuldan sinyal gönderilecek ve aktif edilecek denildi ve 20 gündür sinyalizasyon, yani aktivasyon bekliyoruz
    bugün tam 4 ay oldu
    her 0850 li numarayı aradığımda
    > 08502220222 antalya' ya antalya 08502220222 ye yönlendirmeye devam etti. onlarca konuşma.. onlarca mail..
    bugün yine aradım kadın işlem için ısrarla müşteri numaramı istedi. müşteri olmadığımı zaten olmaya çalıştığım için kendisini aradığımı bir türlü anlatamadım. bu sefer de tc numaramı istedi. müşteri olmadığım için tc numaramın da onlarda olmadığını kavrayamadı.
    hiç bir muhatap yok.
    internetten şişirilmiş faturalari, kopan bağlantıları, kota aşımı şüphelenmelerini vs.. okuyorum..

dostlar; gerçekten bu firmayı tavsiye eder misiniz. bağlattıktan sonra başka sorunlar yaşar mıyım? tek alternatifim ttnet 16mbps..

buyrun.

• ttnetten 1,5 ay önce bende uzun kavga gürültüler sonucunda iptal ettirerek superonline adsl ye geçiş yaptım şu ana kadar bir sorun yaşamadım ttnet portları bosalttıgı gibi sinyal geldi ve hızım düşük diye aradıgım da hemen yükseltmişlerdi bunun gibi 2-3 aramamdada olumlu sonuc aldım ve şu ana kadarda çok rahat bir şekilde kullanıyorum. Benim durumumum tttnetten gına gelip superonline de rahatlama durumu, benim durum aksine superonlineden gına gelip ttnetten memnun olanda vardır illaki, şahsi düşüncem 4 ayda kurdular demenizden ve normal bir ev kullanıcısının sorunu bile 2 ay sürdüğü oluyor ki birazcık sasırmadım değil 4 ayda 0 dan altyapı döşemiş olmalarına, tabi yinede diğer ülkelere göre bu çok uzun bir süredir mutlaka. Ve 0 dan kurulum oldugu için sizin oldugunuz binaya baglantının geleceği altyapı da düzgün ise bir sorun yaşayacagınızı sanmıyorum buda tabi tamamen 0 dan altyapı döşediler demenizden dolayı çünkü sorunların altında ya ev yada evere gelen altyapıların kötü durumda olması.

• YetkinArpat, cevabınız ve ilginiz için teşekkürler..
  • threex2011 T kullanıcısına yanıt
    Sozin binanıza fiber dosenmis olmasin cünkü adsl için mevcut hatlar kullanilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğrudur, fiberden bahsediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    5 yıl önce açıldı
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.